Seminar pe tema: «Experienţa conţinutul natural de albine în grădină»

10-08-2007 в 14:08 | Vizualizări:7952

24 - douăzeci şi şase august şi septembrie 14-16, în avans pentru a invita oameni ca-minded la un seminar de trei zile pe tema: "Experienţa conţinutul natural de albine în grădină."

Scopul seminarului - trei zile pentru a transmite că minim necesar de cunoştinţe teoretice şi abilităţi practice, care vă va permite să înceapă să se angajeze în albine în zona dumneavoastră suburbane.

Şaptesprezece-nouăsprezece august, 2007, pentru prima dată în Rusia, un eveniment cultural unic — festivalul de dialogul dintre culturi «Auroville: experienţa de vise»

10-08-2007 в 13:58 | Vizualizări:5742

Auroville - un oraş de vis, care a fost stabilit pentru 40 de ani pe Oceanul Indian de persoane din întreaga lume. Acesta este visul de unitate şi de coeziune ale umanităţii, realizarea colectivă a toate cele bune în el, prin divulgare a fiecărui individ. Auroville - un oras-experiment, susţinută de UNESCO şi Guvernul Indiei. Acesta este un laborator unde experimente sunt efectuate în viaţa publică, ştiinţă, educaţie şi cultură.

A încheiat conferinţa anuale regulate privind stabilirea Ecovillage format din casele de rudenie.

10-08-2007 в 09:49 | Vizualizări:17780

/ Articles/10aug07_odessa/small.jpg Ea a mers langa Odesa, aşa cum am raportat mai devreme, pe baza de odihnă "Chabanka" un frumos, coasta sălbatică şi stâncoasă.

Cum se face ca oamenii nu sunt doar Rusia, Belarus, Moldova, Ucraina a fost tot acolo, au existat chiar şi oamenii din Irak! Ce ii face pe oameni să bifaţi, ceea ce le forteaza sa se angajeze pe această cale, creând o nouă viaţă, complet Nathan `s adoptivi în natură.

memoria afectivă în gene

08-08-2007 в 09:28 | Vizualizări:4130

Ne amintim de evenimente emotionale mai des decât obişnuiţi, deoarece acestea sunt utile în ceea ce priveşte evoluţia. De memorie a unui evenimente plăcute sau periculoase ajută supravieţuirea noastră este mult mai puternic decât, de exemplu, memoria de o excursie de zi cu zi la locul de muncă.

Aprind soba de la Philips

08-08-2007 в 09:23 | Vizualizări:15284

/ Articles/8aug07_phillips/small.jpg Compania Philips, cunoscut pentru componentele sale electronice high-tech, a lansat un foarte exotic pentru mine, dar încă un produs foarte inovatoare: cuptor-cuptor, destinate pentru regiunile cele mai sărace ale planetei.

Seminee cu lemne mici, aranjate de obicei în casă - un tipic "facilităţi de bucătărie" pentru sute de milioane de familii. Soba de la Philips, un cadou care nu arata deosebit de impresionantă, ar trebui să faciliteze viaţa lor de zi cu zi.

În Germania, înainte de calculator, care pot fi controlate de crezut

07-08-2007 в 09:33 | Vizualizări:6468

/ Articles/07aug07_brain/small.jpg La Târgul de ştiinţă din Germania a fost prezentat la computer care ruleaza pe puterea de gândire. Acest aparat poate oferi o oportunitate de a lucra pe calculator pacienţii paralizat şi a persoanelor cu membrele amputate - pentru controlul armelor artificiale şi picioarele la nivelul electronice. În acelaşi timp, dispozitivul este zonele non-medicale şi aplicaţii: jocuri pe calculator şi industria de divertisment.

Oamenii de ştiinţă sugerează Rostov începe să se mute din oras

07-08-2007 в 09:08 | Vizualizări:5060

Rostov organizaţie publică "Realitatea" nu este chiar ani. În rândurile sale, a adus împreună mai mult de o sută de familii, ai cărei membri nu vreau să respir aerul murdar şi de băut Rostov ştie ce fel de apa de la robinet. Soluţionarea acestor probleme a fost abordarea unei conferinţe la care au fost făcute prezentări de către oamenii de ştiinţă din oraş. Conştienţi că, în următorii ani este puţin probabil că schimbarea în bine, membrii au decis să construiască eco-decontare dincolo de oraş. După cum se ştie, mediul ecologic de 30% defineşte starea de sănătate.

Site-ul pe care vă construiţi

06-08-2007 в 11:26 | Vizualizări:16828

/ Articles/06aug07_build/small.jpg Selectaţi complot - aceasta este una dintre cele mai importante decizii în proiectarea, care va trebui să ia, şi trebuie să preceadă restul procesului de proiectare.

Scopul acestui articol - pentru a vă ajuta să alegeţi ţara, care fac cu adevărat dvs. cântec pentru mai mulţi ani, şi de a ajuta să evitaţi locurile cu probleme ascunse.

plantaţii de nuci Moldova creşte

06-08-2007 в 08:51 | Vizualizări:8146

Nuc

Orehovody Moldova stabilite de la începutul anului 2007 680 de hectare de plantaţii noi şi la sfârşitul planului de ani de creştere a suprafeţei cu încă 700 de hectare.

Sarcina şi aromateropiya

03-08-2007 в 09:35 | Vizualizări:8512

/ Articles/03aug07_aroma/small.jpg Toate revistele şi ziarele publică de conducere în mod regulat materiale despre efectele diverse ale uleiurilor esenţiale asupra oamenilor. Desigur, prin inhalare de mirosuri placute poate avea efecte benefice psihologice, de a crea o buna dispozitie, armonie interioara, de pace mentală, pentru a ne proteja de răceli şi a atenua multe maladii. Şi tocmai aceste caracteristici aromoterapie sunt relevante în special într-o perioadă de sarcină.

Oamenii de ştiinţă confirmă că inundaţii în Marea Britanie din cauza încălzirii globale

03-08-2007 в 09:14 | Vizualizări:6946

/ Articles/03aug07_potop/small.jpg Acum, când ţara a coborât ploile de vara de putere fără precedent, recunoscute oficial: precipitaţii a crescut în Marea Britanie din cauza schimbărilor climatice. Concluzia acest sunet într-un raport ştiinţific serios.

Ca cercetători întâi, furtuni puternice în diferite părţi ale emisferei nordice, din cauza încălzirii globale care a rezultat din activitatea umană. Acest efect a fost prezis demult, dar prezenţa sa nu a fost încă dovedită.

Oamenii lui experienţe

02-08-2007 в 10:23 | Vizualizări:14222

Fertilităţii solului creează o substanţă vie ", constând din miriade de bacterii solului, ciuperci microscopice, viermi şi alte animale sălbatice. Amintim cei care au uitat lecţiile de şcoală. Bacterii - microscopice, cea mai mare parte organisme unicelulare de diferite forme. Se hrănesc prin utilizarea diverselor substanţe organice (heterotrophs) sau crearea unei substanţe organice din celulele lor din anorganice (autotrophs). În plus, bacterii trăiesc în sol, în straturile superioare, în prezenţa oxigenului atmosferic (aerobă) şi în straturile inferioare, fără intervenţia oxigenului atmosferic (anaerobe).

Rata de multiplicare a bacteriilor în mediu nutritiv este foarte mare. La intervale de aproximativ 20 de minute, divizat bacterii, oferindu-două celule fiice.

În Moldova a început plata subvenţiilor pentru plantarea viilor noi

01-08-2007 в 09:37 | Vizualizări:3516

Agentia de Stat "Moldova-Vin" a început plata subvenţiilor agenţilor economici pentru plantarea viţei de vie tinere.

Copiii Indigo

01-08-2007 в 09:31 | Vizualizări:10176

/ Articles/1aug07_indigo/small.jpg Ce este - fictiune sau realitate? Unii oameni de stiinta si psihologii spun că astfel de copii nu există. Ei au o foarte caracteristici speciale, psihologice şi comportamente. Şi chiar culoarea aurei - nu ca la toate. În acest poti crede sau nu cred. Dar un lucru este de necontestat - copiii nu sunt ca înainte. Şi în fiecare an, astfel de copii devine mai neobişnuite şi mai mult.

Cine sunt copii indigo, de unde au venit, şi ce să fac cu ele?

drivere murdar amendat. Iar noi?

31-07-2007 в 14:28 | Vizualizări:4238

Republica Moldova "Societatea Navigaţi" peisajul Internet, şi sincer interesat în ecologie şi moderne pot fi găsite, uneori, de materiale, articole, stiri, care te fac sa crezi.

Maternitate trebuie să înveţe.

31-07-2007 в 10:02 | Vizualizări:6502

copil Sarcina si nasterea sunt tranzitorii. Cel mai important lucru pentru a începe după ce copilul a fost născut. A fost apoi că mama nou-făcute aşteaptă dificultăţi şi să le depăşească trebuie să ne pregătim în avans pentru motive de sănătate şi de fericire a copilului viitor.

Mama este în aşteptare pentru copil, merge la cursuri de formare prenatale şi visez de modul minunat un copil a crescut în bucuria ei. Şi ea a avut de a face ceva pentru el toate cele bune. Este atât de simplu - pentru a creşte copii! Cine nu stie cum? cunoaşterea intuitivă este - şi ce altceva este nevoie? ei Toate persoanele crescut o dată, aşa va.

Moldovenii au nevoie de un Moise

30-07-2007 в 17:31 | Vizualizări:15474

Procesul de globalizare, împreună cu beneficiile evidente ale progresului ştiinţific aduce cu dispariţia de graniţele naţionale şi culturale. Astăzi, chiar şi marile puteri ale vechilor tradiţii încearcă să se protejeze de depersonalizare culturale - destul de revelator în acest sens, exemplul Franţei. Acest lucru este deosebit de relevante pentru Republica Moldova, spune informator mea. Stefan Balan se numeste un moldovean. El a fost de acord cu punctul de vedere al anonim naţional-liberale, solicitând însuşi Ion Chislashu publicate în ediţia moldovenească a ziarului "Argumentele şi realităţi", care susţine că responsabilitatea pentru Moldova sunt români, şi că este nedrept să furnizeze toate celelalte popoare care trăiesc în Moldova, drepturi egale România. Stefan Balan constată că moldovenii care trăiesc în Moldova, care sunt descendenţi direcţi ai dacilor, şi trebuie să apere dreptul la identitate şi independenţei naţionale, asigurând în acelaşi timp, condiţii favorabile pentru persoanele minoritate etnică, inclusiv români. Asta-i drept, în opinia sa, dictate de secole de istorie.

Cultura de slavi pagane antice şi Rusia.

30-07-2007 в 14:56 | Vizualizări:63020

În cazul în care există Russ a mers? Ştiind că era locuită de indo-europeni, nu este suficient pentru a răspunde. Cu toate acestea, în acest sens există o versiune pe baza unor rezultate de cercetare arheologică. Esenţa ei constă în faptul că indo-europenii au fost zonele ancestrale moderne Rusia, Ucraina şi alte câteva ţări, există în marş spre vest, sud şi sud-est. arheologul rus Shilov angajate în excavarea movile funerare de-a lungul maluri ale Niprului, aparţinând IV - II mileniu î.Hr.

Guvernul Moldovei să solicite asistenţă externă pentru a depăşi efectele secetei.

30-07-2007 в 10:11 | Vizualizări:5650

Tarlev

Guvernul Republicii Moldova a solicitat partenerilor de dezvoltare de asistenţă în depăşirea efectelor secetei. Acest lucru a fost raportat, marţi, prim-ministrul Vasile Tarlev, a discutat despre situaţia din agricultură şi efectelor secetei.

Lipsa de somn creează o naţiune «zombie». Roger Highfield.

30-07-2007 в 10:09 | Vizualizări:5462

Lipsa de somn în economiile dezvoltate, precum Marea Britanie, ar putea duce la o naţiune zombie ".

Oamenii de ştiinţă se tem că lipsa de somn poate submina capacitatea societăţii occidentale în dezvoltarea de tehnologii de ultimă generaţie. Din cauza numărului tot mai mare de forţă de muncă ieftină, în ţări precum China, Occidentul devine din ce în ce mai importantă capacitatea de a inova. Ministrul de finante Gordon Brown a spus că vrea să vadă ţara sa a fost lider mondial în domeniul ştiinţei.

vase din fonta

27-07-2007 в 10:24 | Vizualizări:11766

tigaie Printre mare varietate de diferite tipuri noi de vase nu este uşor de înţeles, atunci când se pune întrebarea: "Care este mai bine sa gatesc?" Intereseze mai îndeaproape de bun vechi şi nemeritat uitate de fier, deoarece fierul vase deservite în mod regulat de bunicile noastre de secole.

Într-un gătit din fontă, desigur, are plusuri şi minusuri.

10 profeţii despre climatice, care încep să se împlinească

26-07-2007 в 11:55 | Vizualizări:6812

Lista de verificare de mediu a fost elaborată pentru versiunea online a Times climatologi şi scriitor australian Tim Flannery. Acesta este un mesaj adresat la fiecare dintre noi, pentru că noi, conform autorului, "Lords of climatice" (numele de noua sa carte, publicată de Corbaccio). Este până la noi, spune Flannery, viitorul planetei.

Cum de a creşte un copil, daca tot timpul la locul de muncă.

26-07-2007 в 11:08 | Vizualizări:9638

carte Va oferim un fragment din cartea unui psiholog de familie remarcabil, un specialist în consiliere copil Anna Kravtsov. "Copiii neascultatori, sau cum să înţeleagă copilul" du-te in seria "arta de a fi un parinte." În acest pasaj descrie cum să reziste manipulare.

În festival Odesa va avea loc.

25-07-2007 в 12:13 | Vizualizări:10828

La Odesa va fi tradiţionale VI prieteni internaţionale întâlnire, Ecovillage, un festival de "Renasterea sursa primară," Song Festival "Spaţiul de Iubire". Reuniunea va avea loc 3-5 august, la malul mării, în centrul de recreere "Chabanka" 30 km de la Odesa. Toţi sunt invitaţi.

I vor fi anuntate in Republica Moldova, o stare de urgenţă în legătură cu caldura?

25-07-2007 в 11:49 | Vizualizări:6088

I vor fi anuntate in Republica Moldova, o stare de urgenţă în legătură cu caldura?

- Din fericire, avem un motiv nu au fost încă să vorbesc despre starea de urgenţă, - spune şeful de Relaţii Internaţionale şi Relaţii Publice Departamentul Situaţii de Urgenţă al Ministerului Afacerilor Interne, Alexandru Oprya.

Rusia a legalizat crearea de «Pamant-Soare»

25-07-2007 в 11:36 | Vizualizări:5554

/ Articles/25jul07_iter/small.jpg Preşedintele rus Vladimir Putin a semnat Legea federală privind ratificarea Acordului privind înfiinţarea termonuclear internaţional primul reactor experimental (ITER). Anterior, acest document aprobat Dumei de Stat si Consiliului Federatiei. Astfel, pentru a finaliza toate procedurile necesare, legitimarea participarea Rusiei la un proiect internaţional fără precedent, al căror scop - pentru a obţine accesul la energia de fuziune, un puternic, curat de incredere,.

terenuri protejate închiriate, şi pe ele la toate prospera de vânătoare — spun ecologiştii.

25-07-2007 в 10:33 | Vizualizări:6942

Ariile protejate sunt închiriate pentru vânătoare - spectacol ecologiştilor din Moldova. Şi ca un rezultat de exemplu Padure «Izvoare», care este în zona Făleşti şi se întinde de-a lungul satelor Izvoare, Bokshay şi Risipeny.

Iaz artificial. Secretele de apă curată.

25-07-2007 в 10:13 | Vizualizări:15778

lac Familiar, admirând iaz meu mai mic, cere de multe ori aceeasi intrebare, de câte ori am schimba apa? În urma răspuns că nu am face acest lucru, dar trebuie doar să adăugaţi apă ca evaporarea, surprins.

Sverdlovsk Ecovillage. Stiri 41 canal. (Video)

24-07-2007 в 10:34 | Vizualizări:14152

"În sat, la mătuşa lui în sălbăticie," În secolul 21, multe Ural Griboyedov auzit apelul şi a mers la cele mai îndepărtate satul Sverdlovsk pentru a construi propriul lor paradis pe pământ, ţesutul cuib şi să caute armonie cu natura.