00:00:00

Feng Shui în limba rusă

04-12-2007 в 12:40 | Vizualizări:9928

/ Articles/4dec07_fanshui/small.jpg Vrei casa ta într-adevăr a fost o cetate şi a stat timp de secole? Apoi, ia un exemplu de la strămoşii noştri. În Rusia, se pare, a avut o Shui "Feng".

Chiar şi în antichitate oamenii străvechi a subliniat că habitat poate avea pe el ca o influenţă pozitivă şi negativă. Feng Shui - arta antic chinez şi ştiinţa de a trăi în armonie cu tine si lumea - ne oferă o amantă reală în propria casă.

perpetuum mobile este o lungă perioadă de timp

04-12-2007 в 12:05 | Vizualizări:35398

/ Articles/4dec07_perpetuummobile/small.jpg Până de curând, o astfel de scrisoare, fără să mă gândesc de două ori, s-ar fi abandonat urna Mole, desigur - nebun: nu ştiu că perpetuum mobile este imposibilă. Oamenii de ştiinţă au dovedit a fi de două sute ani în urmă ... Da, dar în acelaşi timp, a fost "dovedit" că pietrele nu poate cădea din cer. Totuşi, în ciuda bază de prescripţie medicală, ele sunt răufăcători, care se încadrează în fiecare zi. Când a devenit evident pentru toţi, a trebuit să anuleze verdictul teribil al Academiei Franceze de Ştiinţe. Ceva similar se întâmplă în ultimii ani şi cu un altul de interdicţia - în mişcare perpetuă. disturbers Mai mult şi mai ştiinţifică de pace declara cu indrazneala: "Şi totuşi, el se transformă!" Am studiat cu atenţie ideile lor şi a fost convins că acestea nu sunt atât de nebun încă mai încearcă să ne convingă unii oameni de stiinta. Judecător pentru tine ...

Cal transportul în loc de un autobuz şcolar şi de gunoi camion

04-12-2007 в 10:28 | Vizualizări:6716

/ Articles/4dec07_povozka/small.jpg Primarii din mai mult de 70 de oraşe din Franţa şi-au exprimat dragostea lor de cai bune ham vechi. Ei doresc să utilizeze cai putere ca o armă în lupta împotriva încălzirii globale.

Claude Monet, Marcel Proust şi Gustave Flaubert a petrecut o dată veri lor la Trouville. Această staţiune balneară în Normandia, este încă un loc de vacanta preferat garantate de francezi. Case vechi cu storuri stins vă permite să obţineţi toate strălucirea aşa-numitele Belle Epoque ("epoca frumoasa"). Amintiri din trecut şi trezeşte zăngănit neaşteptate.

Oh, mă tem, mă tem, mă tem … În cazul în care nu se tem?

03-12-2007 в 16:57 | Vizualizări:8896

/ Articles/3dec07_oi/small.jpg Absenţa unei imagini bucurie a viitorului, scopul şi sensul vieţii lor, răspunsul la întrebarea "Ce vreau?" Creează un vid, care este umplut cu temerile. Adică imagini de plus, "ceea ce nu vreau.

Aruncati o privire la viaţa mea sau adresaţi-vă prietenii "De ce doresc?". Cât de des vă va vorbi despre ceea ce doresc? Da, şi le-aţi care apare imediat? Care imagine?

Nu vreau să rănesc, nu vreau să lucreze pentru munca urât, nu vreau să locuiască cu părinţii lor, nu vreau sa fiu singur, nu vreau conflicte, nu vreau să fie săraci, nu vreau să fie plăcut imoy nu ma, nu ma, nu vreau să ...

Imaginea apocaliptic: atunci când va combustibili fosili

03-12-2007 в 16:37 | Vizualizări:8582

Un savant distins pictat o imagine sumbră a lumii va arata ca dupa epuizarea rezervelor de petrol

Richard Heinberg, unul dintre specialistii de frunte în câmpurile petroliere din lume, a avertizat că viaţa a miliarde de oameni se confruntă cu o criză de penurie alimentară, declanşat de dependenţa de combustibilii fosili -, deoarece rezervele sunt epuizate.

Creşterea preţurilor la petrol, necesitatea de a oferi terenuri agricole pentru culturi de creştere, care sunt materii prime pentru biocombustibili, schimbarea climatică şi la pierderea resurselor naturale - toate acestea au fost suprapuse asupra creşterii populaţiei mondiale va determina o penurie de alimente fără precedent, a spus el.

Energie — un cadou

03-12-2007 в 13:44 | Vizualizări:19004

/ Articles/3dec07_helio/small.jpg Fara apa calda de astăzi, este dificil să facă. Am nevoie să spele vasele sau o maşină, ia un duş sau spăla podeaua - în toate aceste cazuri au nevoie de apă caldă. Bun pentru cei care casa centrală a furnizat şi cum să fie proprietarii de case individuale, vile de inchiriat? Puteţi construi un cuptor cu siguranţă "sala cazanelor", dar va fi nevoie de mai mult combustibil. Între timp, nu numai în vară, dar chiar şi în sezonul rece de primavara si toamna pot furniza casa cu apă fierbinte, fără costul chiar sumele cele mai minime de combustibil. Este de ajuns pentru a face un încălzitor de apă, mergând de la ... soare.

Geliokotelnaya nu prea complicate: în design include un colector solar, constând în acest caz din doua blocuri identice (dacă este necesar, aveţi posibilitatea de a mări numărul de blocuri), de stocare a apei calde şi avankamera.

Trădare. Lovitură de soarta sau de ocazie pentru reflecţie?

03-12-2007 в 10:56 | Vizualizări:5628

/ Articles/3dec07_izmena/small.jpg Trădarea sotul infidel ... aruncă o femeie în stare de şoc, propriile aventuri, evocă un sentiment de vinovăţie. Şi ea nu a avut loc la el că un astfel de rezultat - o funcţie naturală a greselile pe care ea a făcut.

Şi greşeli poate fi întotdeauna corectat. Mai ales ca acestea pot fi numai două.

Prima greseala. Acest lucru nu este omul meu!

Scopul orice femeie - pentru a găsi numai pe ea. Acesta poate fi orice număr de tipa ca nu este că ea nu are nevoie de o familie, şi poţi iubi mai mulţi bărbaţi (deja a crescut ghilimele pentru bărbaţi). Rahat! Scopul femei - pentru a oferi dragoste (şi nu ei necesita de la soţul ei)!

Un patrimoniu de familie şi sistem numit «şcolarizare»

30-11-2007 в 11:53 | Vizualizări:7176

/ Articles/30nov07_education/small.jpg De caz pentru un autobuz

Chinuit de griji domestice mama ei, dis de dimineaţă, grăbindu-se să lucreze, trage un copil. Kid spatele şi whimpered. A fost evident că băiatul este cum ar trebui să nu te trezeşti, şi că-l duce la gradinita. Mama mea a fost într-o grabă. Kid nu a putut ţine pasul. Si apoi, whining, el a atras atenţia trecătorilor. Mama sa a devenit mai puternică şi nervos ridicat vocea unui copil. Babe complet hohote. Şi aceasta, deoarece părea să mama, chiar mai mult atras atenţia celorlalţi. A fost remarcat faptul că mama a început deja să se înfurie şi abia el însuşi de control, nu de a pedepsi fiul său. Din fericire, situaţia închise autobuzul vine ...

Plantaţiile de citrice — in satul Donetsk

30-11-2007 в 11:24 | Vizualizări:8446

/ Articles/30nov07_citrus/small.jpg El trăieşte într-un sat entuziast Donetsk, un miner fostul, care a reuşit timp de 20 ani pentru a transforma casa lui şi Croft în plantaţie de fructe exotice tropicale. fructe lămâi şi grapefruit si portocale şi mandarine, banane şi rodii, smochine, ananas, lemn de laur, şi chiar şi de papaya crească în condiţii de siguranţă şi să poarte în sticlă, şi capace de plastic de mai multe sere. Şi încă pe maestru priceput site creat trei lacuri artificiale (cel mai mare - patru tese, trei metri adâncime), care separă diferite de peşte, inclusiv sturioni şi halibutul!

Cand am ajuns, proprietarul a fost aruncat de cărbune pentru sere lor. O cerere pentru a arăta gradina mirare Din fericire pentru noi, el nu ar refuza, şi a dus la una din serele sale, care ne simţim în această junglă mijlocul iernii.

«Codrii»

29-11-2007 в 11:12 | Vizualizări:24474

/ Articles/29nov07_kodri/small.jpg Cea mai veche rezervatie stiintifica din Moldova "Codrii este situat în apropierea Lozova, aproximativ 50 km de la Chişinău, şi a fost fondată pe 27 septembrie 1971 De fapt, rezervatii stiintifice naturii au cel mai înalt nivel de protecţie şi sunt împărţite în trei zone functionale: zona strict protejata, zona tampon şi tranziţia zonă.

Experienta in construirea unui iaz de familie

29-11-2007 в 11:06 | Vizualizări:9440

/ Articles/29nov07_prud/small.jpg Am fost cu o jumătate meu un Tatyanka doresc să îşi împărtăşească experienţele, să vă spun despre iaz noastre.

În primul rând pe site-ul nostru lazohodets vizitat şi ne-a relevat toate locurile favorabile pentru cei sau alte structuri (case, fântâni, băi, iazuri, etc.)

Dar, sincer, chiar înainte de a ne invita sa cumva intuitiv toate aceste locuri au ales şi mental marcate. Chiar vrut să verifice corectitudinea de alegerea noastră, în principiu, şi a confirmat lazohodets (dedulechka 80 de ani cu mare experienta si un spirit vesel).

Deci, putem pometalos şi a vrut să, şi bine şi un iaz fusese săpată în acelaşi timp, toamna anului 2005 şi nu a întârziat cu aceste obiective de importanţă strategică pentru încă un an.

Moldova — regiune turistică

29-11-2007 в 10:24 | Vizualizări:9108

Filmul este despre locuri turistice din Moldova. Văzând şi merge la campania ...

Alun — modest Cultura

28-11-2007 в 15:05 | Vizualizări:10480

/ Articles/28nov07_lescina/small.jpg În grădina mea "o sută de părţi" mai mult de un an oferă un bun Bush alun recoltei. Este adevărat că unul, deoarece, din păcate, nu mai permite dimensiunea a site-ului.

Ştiu că în zonele suburbane nu sunt încă multe cultivă fructe cu coajă lemnoasă. Şi am reuşit să obţină rezultate. Aş dori să-şi împărtăşi experienţele tale cu oameni care doresc să primească mai mult de boabe si nuci de la site-ul lor.

Eu nu sunt un susţinător al diverse trucuri în pregătirea Bush sub aterizare. Doar pentru zece ani, în creştere butasi. Pornesc de la premisa că alun - chiar şi în natură, aceasta creşte fără nici un sprijin din partea oamenilor. În consecinţă, el şi complot gradina ar trebui să creeze aproximativ aceleaşi condiţii.

Ce a fost, spune-mi? Miraje … Miraje …

28-11-2007 в 14:47 | Vizualizări:5276

/ Articles/28nov07_eda/small.jpg A se vedea adevărul ne împiedică convingeri false, impuse-ne pe noi de familie sau societate. Să încercăm a vedea de cealaltă parte a cunoştinţelor impuse de noi. Este vorba despre sănătate.

"Carnea ar trebui să fie om, deoarece conţine proteine necesare organismului "- asa am fost invatati din copilarie.

Este, de asemenea, în cazul în realitate?

În primul rând, carnea este foarte dificil de a digera alimente, are o mulţime de energie. Gandeste-te la sentimentele tale după masă - în greutate, somnolenţă, stare generală de rău. Plus - metoda de preparare. Pentru carnea a fost gustoase - este prajit, se adauga condimente, sosuri. Care sunt avantajele?

Numărul de turişti pentru anul a crescut cu 1,3%

28-11-2007 в 14:18 | Vizualizări:3442

Turist

Între ianuarie şi septembrie, în hoteluri, moteluri si tabere Moldova odihnit 263,6 mii de persoane - la 1,3% mai mult decât în aceeaşi perioadă în 2006

Tsaulsky Park

28-11-2007 в 11:15 | Vizualizări:10266

/ Articles/28nov07_park/small.jpg Aproximativ 200 km nord de Chişinău, în centru. Taul este cel mai mare parc din Moldova. Ea a fost fondată la începutul anului. Al secolului XX. în jurul familiei Pommer imobiliare.

«Vreau aşa de mult pentru sănătate nu se va opri …». Desenati imaginea de sănătate.

28-11-2007 в 10:03 | Vizualizări:6430

/ Articles/28nov07_iwant/small.jpg Cu totii ne dorim ceva. Vietile noastre - un lanţ de dorinte sa devina realitate fericire, ei aduc întotdeauna, şi speranţele spulberate. În sfârşit, avem emotii negative.

De ce multe dintre visele noastre nu devin realitate? Ce facem greşit?

Luaţi în considerare un exemplu simplu - vrem să-l cunoşti răsăritul soarelui.

În acelaşi timp, stăm într-o cameră întunecată şi obturare toate draperiile, şi chiar mai bine - şedinţei în metrou, în aşteptarea trenului.

Sau am iesit, salut soarele în vest.

Sau suntem de aşteptare pentru el la noapte, puteţi chiar polare.

Sau ochii închişi, încă şi a legat o banderolă neagră.

Care sunt şansele noastre de succes?

Este clar că acţiunile noastre sunt absurde? Iar soarele nu ajunge la noi?

Singurul mod prin care ne va conduce la rezultatul - este de aşteptare pentru soare, în cazul în care ea se ridică. Ceea ce ne dă posibilitatea de a atinge acest obiectiv? Adevărata cunoaştere a astru galben noastre, lipsa de convingeri false.

În acest caz, adevărul este că puteţi vedea răsăritul soarelui dimineaţa devreme, ziua senin la orizont, care nu umbri. Şi ea se ridică în partea de est.

De ce familie?

27-11-2007 в 17:24 | Vizualizări:27012

/ Articles/27nov07_semia/small.jpg Ultima dată când am scrie femei singure. Cei ce doresc să iubesc. Cei care doresc un om. Dar nu înţeleg de ce au nevoie de o familie. Vreau să se clarifice un pic acest aspect.

Familii nevoie de o femeie care caută femeie, ea este axat pe o femeie. De ce?

Scopul femei - da dragoste. Ce este acest lucru se traduce în practică?

Găsiţi un om, o simt, şi să dezvolte relaţii cu o persoană profund. Mersul pe jos cu el prin foc şi apă. Ea nu-l mai bine decat barbatii cu o abilitate înnăscută de a iubi. Cum să facem totul - nu reţete, dar orice femeie care şi-a stabilit pentru a lucra la relaţiile cu bărbaţii (adică peste ea însăşi în această direcţie), va găsi calea de a soluţie. lucru individual - moştenire a femeilor.

Agricultor stabilite sat

27-11-2007 в 11:21 | Vizualizări:5814

/ Articles/27nov07_fermer/small.jpg Pe harta de Rusia este un nou punct - sat Azatlyk în zona Argayashskaya din regiunea Chelyabinsk. Nu de licitare de la top. Satul a fost fondat de la zero şi a construit un agricultor Gibadad Suleiman. Un ţăran simplu, fara ceremonie, şi link-uri.

Zece ani în urmă Gibadad a decis să părăsească ferma "marxist". Apoi a fost o revoltă.

- Eşti nebun? - A strigat la director. -Ce sunt rele? Cele mai bogate economiei. Chiar şi pisici în locuinţele strălucitoare de grăsime.

- Vrei Libertate!

Padurea Domneasca

27-11-2007 в 11:06 | Vizualizări:10348

/ Articles/27nov07_padurea/small.jpg cea mai mare rezervă ştiinţifice în Republica Moldova este situată la aproximativ 185 km de la Chişinău, în mlaştini a Prutului Mijlociu, într-o zonă cunoscută sub numele de "Padurea Domneasca. Intr-o zona de mare de-a lungul raului se intinde pădure reprezentative, în cazul în care plantele cresc, caracteristică pentru această zonă: plopi, stejari, fagi, etc

Puţini ştiu că, în Pădurea Gospodarevom cuib stârci în stuf nu, şi copaci, ocupând un teritoriu de mari dimensiuni. Localnicii numesc acest loc "Tara de Heron, un paradis pentru aceste pasari de date în Cartea Roşie. La celălalt capăt al rezervei este caracteristici ale sale, numit "O sută de movile.

TV Proiectul «Nistrul — teritoriul vieţii»

26-11-2007 в 17:08 | Vizualizări:10020

/ Articles/26nov07_dnestr/small.jpg Lucrărilor la proiect TV durează trei ani. Acesta este un proiect documentar serial de pe Nistru. Ideea lui - pentru a arăta Nistru, la intersecţia dintre trecut si prezent, filozofia poporului său şi a diversităţii culturale la malul unuia dintre cele mai mari râuri nouă în Europa. Pentru Moldova, acest râu sacru - echipa crede teleproject "Nistrul - teritoriul vieţii". Se asteapta sa fie descoperite, spun ei, acum serios implicat in studiul de trecut si prezent ale Nistrului.

Reabilitarea ultima vrăjitoare

26-11-2007 в 16:43 | Vizualizări:3952

În Elveţia, membri ai parlamentului locale caută servitoarele iertare, calomniat iubitor de bogat şi executat pentru vrajitorie.

Povestea sumbra de adulter, vrăjitorie şi crimă poate încheia astăzi, după 225 ani, decizia privind reabilitarea ultima vrăjitoare a fost executat de o hotărâre judecătorească în Europa.

Universul este finit şi mici?

26-11-2007 в 09:20 | Vizualizări:5280

/ Articles/26nov07_universe/small.jpg Datele de la nave spaţiale NASA, astronomii au pus pe ganduri cu noi urgenţă a ridicat problema limitări posibile ale universului. Există dovezi că acesta este, de asemenea, surprinzător de scurt (de astronomice, desigur, scară), şi numai printr-un fel de "iluzie optică", credem că nu există nici un scop să-l şi în regiune.

Confuzie în comunitatea ştiinţifică au cauzat datelor obţinute în SUA sonda WMAP (Wilkinson Microwave Anisotropy Probe), care funcţionează din anul 2001.

Slide gonflabile

23-11-2007 в 11:16 | Vizualizări:4852

/ Articles/23nov07_auto/small.jpg 4000 mile pe o taxă şi de neegalat "cauciuc" de siguranţă - caracteristici foarte atractiv pentru vehicule electrice. Cu toate acestea, realitatea şi de fapt, şi un alt motiv de îndoială serioasă. Si oricum, ideea de o maşină gonflabile este mai nebun decât genial. Dar nu este ceva lipsit de bun-simţ.

Pestera «Emil Rakovica (» Cenusareasa «)

23-11-2007 в 09:48 | Vizualizări:10190

/ Articles/23nov07_zoluska/small.jpg Una dintre cele mai mari din lume de pesteri situate în depozitele de gips din apropierea satului Kriva, judeţul Edineţ (aproximativ 265 km spre nord de Kishineua). O lungime a galeriilor subterane ale pesterii mai mult de 89000m, şi constă din mai multe niveluri. În ceea ce priveşte domeniul pe care îl ocupă locul al treilea printre pesteri ghips şi a opta între cele mai mari pesteri din lume.

Pestera a fost descoperita in 1959 in urma unei explozii in cariera de gips în cu. Kriva. Odată speologi din cavităţile subterane fără apă, acestea au fost investigate. Ei au descoperit acest uriase sali: Sala de Cenusareasa "," sala de coloane "," Sala Dacia "," sute sala de metru şi numeroasele galerii de artă care alcătuiesc acest labirint subteran, care este foarte uşor să te pierzi şi foarte dificil să găsească singură cale de ieşire.

Oamenii de ştiinţă vor putea să controleze uragane. Şi de a primi o citaţie

22-11-2007 в 11:34 | Vizualizări:3598

Motivat de dorinţa umană veşnică pentru a afla cum de a controla fortele naturii, oamenii de stiinta au facut o descoperire: a anunţat că în curând vor avea o oportunitate de a slăbi uragane şi schimbe rutele lor. Acest lucru va ajuta la evitarea tragedii ca cea care a provocat de uraganul Katrina.

împrumut Bezprotsentnaya pe mosia familiei.

22-11-2007 в 09:35 | Vizualizări:5290

carte Acesta este de fapt în partea socială a programului Uniunii "Comunitate

Antreprenorii "gânduri pure" în 2006 pentru a lansa un program de finanţare ipotecară achiziţia terenului şi construcţia de case de rudenie în cadrul împrumuturilor pe termen bezprotsentnoy de la 1 an la 15 ani.

Ce să îndeplinească «verde» turisti

22-11-2007 в 09:32 | Vizualizări:6440

Mergând la marginea de la distanţă şi nu foarte mult, persoanele care caută o schimbare de peisaj şi modul de viaţă, altfel el ar fi şedinţe la domiciliu. Odihna - o schimbare de activitate, schimbarea de impresii. Se schimbă rutina de zi cu zi, ocupaţia, de divertisment şi ... alimente. Toată lumea vrea să încerce noi alimente şi băuturi, în special locali, care nu oriunde în altă parte. Un aliment locale - produse locale este obţinută aici, în contextul local.

«Zamfir Ralli Arbore»

22-11-2007 в 09:22 | Vizualizări:9834

gospodărie Aproximativ 55 km vest de Chisinau este un loc pitoresc care a iubit şi vizitat adesea marele poet rus Aleksandr Puşkin, care a fost în exil în Basarabia în 1820-1823.

Patriarhul impotriva homosexualilor.

21-11-2007 в 15:11 | Vizualizări:3456

Patriarhul Moscovei şi al Rusiei Alexei al II Toate spus, vorbind în faţa Consiliului Europei, care ameninţă civilizaţia diferenţa între moralei creştine şi a drepturilor omului avocat care este folosită pentru a justifica declinul moral.