Autorităţile publice locale ar trebui să sprijine artisti populari

25-06-2007 в 11:36 | Vizualizări:3440

întâlnire

Autorităţile publice locale sunt obligate să furnizeze meseriaşi, organizaţiile lor şi întreprinderi în domeniul de arte şi meserii şi alte beneficii fiscale, în conformitate cu Legea de mestesuguri populare, adoptată în martie 2003.

Pune-o lumină de capital din lume includ întuneric.

22-06-2007 в 12:15 | Vizualizări:6604

Londra După ce în perioada sovietică un deţinător a crescut facturilor şi a fost, desigur, să îşi asume. El a fost interesat de ceea ce se întâmplă cu economia naţională în cazul în care ţara numai un minut să se închidă. Sa dovedit că rezultatul va fi pierderea de proporţii astronomice. Şi la Londra, în special lumina este oprit de către cât mai mult de o oră, dar pierderile nu sunt îngrijorat. Nr manivele ea?

Ce să înlocuiască sampon? Sfaturi ekoposelentsev.

22-06-2007 в 09:45 | Vizualizări:10690

ou Nu este un secret că oamenii stabilit în viaţa lor în armonie cu natura, tind să nu folosească sale chimice de uz casnic, astfel încât să nu se scurge de apă reziduală în sol şi apoi trage de bine de spuma. Dar toată lumea a fost atât de folosit la abundenţa de săpunuri, şampoane, geluri de dus, detergent, detergent şi alte "bucurii" ale vieţii moderne că, chiar şi ideea de a le oferi duce la confuzie. Este posibil ca de dragul de ecologie vor trebui să trăiască în mizerie?

Hellawes şi Mills — Travushka (MP3)

22-06-2007 в 09:21 | Vizualizări:7736

Conceptul lac

21-06-2007 в 11:59 | Vizualizări:9444

Lac Lacul zona de condiţiile de cernoziom din Rusia şi nord-est de Ucraina, la alte zone climatice, peisajele sunt caracteristici. Pornim de la cel mai rău opţiune: nu întotdeauna pe site-ul este expus pe suprafaţa de un izvor, flux, care poate deveni bază şi completaţi în lac viitor. Pentru baza unui lac bazin închis cu putere atmosferice ca fiind opţiunea cea mai probabilă. Sursa tuturor apă proaspătă este precipitaţii. Prin urmare, lacul va fi o sursă de apă de ploaie reconstituire, zapada, roua.

Lacul de viaţă

21-06-2007 в 10:54 | Vizualizări:10382

lac Desigur, toata lumea a vrut să trăiască lângă un lac, râu sau pârâu. Este în oamenii acestor locuri au întotdeauna preferat pentru a construi casele lor. Apa nu doar creează un microclimat favorabil pentru drepturi şi facilităţi, oferă produse alimentare, de divertisment, yavlyas unul dintre elementele principale ale Pământului este atât de mic care poate fi, după cuvântul, sozertsaemo pentru totdeauna. Oferirea de fericire sufletul unei persoane şi pace, lacul de langa casa în Est a fost mult timp considerată un simbol de fericire, prosperitate şi sănătate.

Lacul - oglindă perfectă pentru orice peisaj.

recolta de anul acesta în republică vor fi mai mici cu o medie de 15 la suta.

21-06-2007 в 10:20 | Vizualizări:3436

Randament scăzut cu 15%. Acestea sunt proiecţii preliminare. Toate vina - vreme calda fixe şi lipsa de precipitaţii. Cu toate acestea, experţii susţin că salvarea culturilor în mâinile agricultorilor. Este de capacitatea lor de a face o utilizare rezonabilă a resurselor disponibile depinde de rezultatul de sezon.

Adio Edison

20-06-2007 в 10:05 | Vizualizări:3594

Becuri Mai multe state din SUA au adoptat sau intenţionează să adopte legi care interzic utilizarea becurilor tradiţionale de lumină, care design a fost propus pentru prima oară de un celebru inventator Thomas Edison, Alpha Thomas Alva Edison în 1879. Ei trebuie să vină pentru a înlocui mai multe becuri economice fluorescente.

Ziua de naştere astăzi Nikolai Nikolaevici Drozdov.

20-06-2007 в 09:51 | Vizualizări:4294

Drozdov Azi de naştere a lui Nikolai remarcabil om Drozdov. El este de 70 de ani. Noi felicit sincer Nikolai Nikolaevici la aniversarea sa.

Pofta de viata. Legumele se fi spus că acestea trebuie să fie adăpate.

20-06-2007 в 09:29 | Vizualizări:3732

cartofi Universitatea din Colorado la Boulder Universitatea din Colorado la Boulder şi AgriHouse compania a făcut posibilă cartofi, porumb şi de sfeclă de zahăr agricultorilor s-au raportat că au nevoie să fie adăpate.

Tehnologia este: un senzor în miniatură (cu o suprafaţă de aproximativ 10% din timbru poştal) este ataşat, de exemplu, frunze de cartofi.

Moldova a câştigat 72 de locuri

20-06-2007 в 09:19 | Vizualizări:3474

Moldova a avut 72 de locuri în ţările iubitoare de pace, în clasamentul mondial. Compania de Economist Intelligence Unit (Unitatea de Analiza a revistei Economist) a publicat o liniste de rating din lume. În total, 25 de indicatori au fost comparate.

Live Vitaminka

20-06-2007 в 09:07 | Vizualizări:3966

seminţe de floarea-soarelui Problema lipsei de vitamine în zonele urbane este întotdeauna acută. Va oferim un mod foarte simplu si accesibil pe tot parcursul anului au pe masă, acest depozit de vitamine - varza de floarea-soarelui.

Oamenii de stiinta au descoperit noi proprietati de mere

19-06-2007 в 10:49 | Vizualizări:3702

Mere Oamenii de stiinta americani au descoperit ca merele, sau, mai exact pielea lor, protejează împotriva multe boli, inclusiv cancerul. Este în coajă de personalul de la Universitatea Cornell au descoperit aproximativ o duzină de compuşi - triterpenoide, care pot inhiba sau a distruge celulele canceroase în culturi de laborator. Trei dintre aceşti compuşi mult ca niciodată în literatura de specialitate nu este descrisă, agenţii de ştiri raportate.

Plângerea de Greenpeace pentru construirea la Soci respins

19-06-2007 в 10:41 | Vizualizări:3322

Un grup de recurs la Curtea Supremă a Rusiei a respins plângerea organizaţie de mediu Greenpeace a recunoscut şi construirea de facilităţi legitime Olimpice de la Soci

RIA Novosti. Greenpeace a cerut ca o hotărâre judecătorească

primă instanţă ca fiind ilegale.

Home maioneza

18-06-2007 в 12:00 | Vizualizări:5020

Maioneză Maioneza, probabil, cel mai popular şi iubit în acest sos ţară. Cu toate acestea, mulţi susţinători de alimente sanatoase, citit ca o parte din el este zahăr, amidon, agenţi de îngroşare, emulgatori, conservanti, stabilizatori, arome, potenţiatorilor de aromă, şi multe alte elemente interesante, care nu au nici o legătură cu natura, sunt serios gandesc la întrebarea: "Există sau să nu mănânce? "

Chiar zi mai mult (melodie, mp3)

18-06-2007 в 09:29 | Vizualizări:6938

Republica Moldova se confrunta cu provocarea îmbătrânirii populaţiei

15-06-2007 в 12:42 | Vizualizări:6164

Republica Moldova se confrunta cu provocarea de îmbătrânirea populaţiei, datorită, printre altele, fertilitate redusă, potrivit unui raport al Biroului Naţional de Statistică.

Din Dubna a construit o baterie de «stele»

15-06-2007 в 11:11 | Vizualizări:8672

Star baterie Reprezentanţii Centrului ştiinţific pentru Research (NTsePI) mixt Institutul de Cercetare Nucleară din Dubna, a anunţat o nouă dezvoltare - "baterie stele." În centrul a bateriei este geteroelektrik - o nouă substanţă, pe baza de nanoparticule de aur şi argint - specialişti în aer liber NTsePI şi brevetat în Rusia. Geteroelektrik "împinge" constând din valuri de lumina soarelui diferite lungimi la o singură frecvenţă, astfel, creşte eficienţa bateriei.

Podnebesnya merge la liderii lumii de trei ori pentru a dubla PIB

15-06-2007 в 09:53 | Vizualizări:4714

Chineză. Gradinar. Îmi amintesc un moment în care de la Beijing şi Moscova, după un sfert de secol, care se încadrează în urmau să ia primii paşi spre celălalt. În 1984, China a fost invitat de către preşedintele sovieto-chinez de prietenie Academia Tikhvinsky şi eu, ca adjunctul său. Mărturisesc că, dacă am fost zboară către o planetă necunoscută. După excesele Marelui Salt şi excesele de "revoluţia culturală" este cel mai apropiat taberei ţară frăţească ascunse şi confuze chiar pentru noi, Sinologists care a dedicat viaţa ei a studia.

Muzica — beneficiu sau rău?

14-06-2007 в 15:08 | Vizualizări:28096

Mulţi oameni de ştiinţă au investigat în mod repetat, efectul de sunete, şi, în special - muzica, condiţia de animale şi om. Este acceptat faptul că, în general, calma clasica si muzica populara veche influenţează pozitiv şi moderne, "grele" - negativ.

Există numeroase rezultate experimentale în acest domeniu.

Man — este ceea ce el mănâncă.

14-06-2007 в 12:48 | Vizualizări:6916

alimente După cum ştiţi, importantă în orice producţia industrială - este un profit. Pentru producerea ei se deschide şi se dictează toate acţiunile ulterioare. costurile la creşterea veniturilor şi reducerea, pentru materii prime, de producţie, transport şi depozitare. Există chiar şi un popor special, şi instituţii întregi au fost că retragerea acestor substanţe chimice, în timp ce adăugând că produsele alimentare nu se strica mai mult, arata mai bine, are un miros placut, gust, textură - вобщем mai multe comercializabilă. Este posibil să folosească materiale de calitate inferioară prime, produse naturale pot fi înlocuite de sintetic, deoarece cumpărătorul încă nu a observat.

În loc de ceai şi cafea

14-06-2007 в 12:37 | Vizualizări:8006

ceai Multi medici, nutritionisti si alte amatori pentru a oferi consiliere cu privire la dieta recomandă limitarea consumului de ceai şi cafea datorita continutului ridicat de cofeina. Criticii susţin că de cafea bufeuri de potasiu din organism şi de calciu şi afectează în mod negativ inima, poate duce la epuizarea celulelor nervoase. Vom analiza această problemă împreună cu cealaltă parte.

Este cunoscut faptul că un organism viu, naturale (şi, prin urmare, mai util) să mănânce alimente crescute în acelaşi loc, unde locuieşte organismului.

Influenţa de desene animate asupra copiilor. Multimatritsa.

14-06-2007 в 12:21 | Vizualizări:15066

desene animate În mintea ruşi desene animate pentru adulţi - este că a priori potrivite pentru copii. Dar pentru un motiv mai mult şi mai mulţi părinţi au temeri legate de siguranţa şi beneficiile pentru copiii lor multproduktsii străine. În cazul în care este sentimentul opresive de anxietate, atunci când vom vedea cu ochii copiilor noştri desene animate străine? Există suspiciuni că în acest moment există ceva în neregulă şi ireparabile ...

Vom încerca să transforme aceste îndoieli în certitudine absolută.

Vegetarianismul: Pro şi Contra

14-06-2007 в 09:07 | Vizualizări:15038

fată Cuvântul "vegetarian" au intrat fondatorii Societăţii Britanice de vegetarieni în 1842. Ea vine de la cuvintele "vegetus", ceea ce înseamnă persoana întregi, sănătoase, vesel, şi în legătură cu omul - mental si fizic puternic.

Aproximativ 17% din oameni din întreaga lume fără alimente de origine animală. Vegetarienii sunt diferite: unii nu mananca miere, chiar, pentru că este un produs de viaţă ale fiinţelor vii, în timp ce altele nu ezita comanda într-un piept de pui restaurant, convins că acest lucru este total "vegetarian" - în ceea ce priveşte dieta - produsele alimentare.

Serghei Sărat — Adio de om (cântec, mp3)

13-06-2007 в 09:46 | Vizualizări:8062

În Brazilia, o lege menite să protejeze pădurile în Amazon

12-06-2007 в 12:49 | Vizualizări:8380

Amazon pădure În Brazilia, o lege concepute pentru a proteja împotriva distrugerii pădurilor din Amazon. Guvernatorul statului de nord a Amazonas, Eduardo Braga a semnat o lege marţi, ceea ce înseamnă, printre altele, creşterea sancţiuni pentru infracţiunile de mediu şi crearea unui fond special pentru conservarea cea mai mare gama de pădurilor tropicale de pe planetă.

În Anglia, a lansat prima biodiesel trenul european

11-06-2007 в 11:34 | Vizualizări:3976

tren primul tren Europei de a biodiesel ecologice de pe 7.6, în primul său zbor de la Londra la Llandudno, Ţara Galilor, rapoarte de AFP. Oaspete de onoare pe primului voiaj a fost, Gordon Brown, candidatul de prim-ministru al Marii Britanii.

Combustibil Virgine Voyager trenuri mixte, 20 la sută sale produse din materiale bio: soia, seminţe de rapiţă şi ulei de palmier. Astfel, emisiile de dioxid de carbon de la biocombustibili arderea este mai mic decât la un motor diesel simplu.

În Ugra prevăzute primul parc de pin de piatra.

11-06-2007 в 09:29 | Vizualizări:3646

cedru Odată cedru ocupat unul din locurile principale în viaţa popoarelor indigene din nord. El a fost venerat ca un copac sacru, este încălzit, hrănite şi populaţia lechilo locale. Dar acum, în zona de păduri de pin este de numai 15% din toate pădurile Regiunea Autonomă. cedru siberian este de 45 de metri inaltime si 1,5-2 m în diametru. Vieţile pe care gigantul la 450-550 de ani. Deşi unii copaci au împlinit vârsta de 800 ani.

Produsele alimentare care nu îndeplinesc cerinţele

08-06-2007 в 16:51 | Vizualizări:3654

Mai mult de jumătate din probe alimentare luate epidemiologi nu îndeplinesc cerinţele Sanepida. De perioada de vară în oraş doar pentru o zi să crească un număr foarte mare de terase, cafenele şi bistrouri. Nisa pentru a avea o masă în aer liber. Dar nu în condiţii de siguranţă pentru sănătate.

Rezultatele concursului pentru comunităţile cele mai dezvoltate

08-06-2007 в 11:45 | Vizualizări:3914

sat Ministerul Mediului şi Resurselor Naturale a anuntat rezultatele concursului pentru comunităţile cele mai dezvoltate. Cu toate acestea, primul loc nu este luat nimeni. Chiar şi modelul de curăţenie şi confort de aşezări nu au avut un plan de dezvoltare maestru.