00:00:00

Merge cu peisajul «Cheburashkino»

24-10-2007 в 17:05 | Vizualizări:5316

Caravana solare Bard Ei seamănă cu eroii epice. Bărbaţii poartă cămăşi de lin, umăr lungime de păr şi barbă. Iar femeile rochie pana in picioare din ţesături naturale. Cânte cântece despre dragoste, prietenie şi pace, se deplasează în oraşe, oraşe şi sate. Se numeşte mişcare ekoposelentsami organizat, "Caravana Solar rapsozi populari.

"KARAVANOVTSY" seamănă cu străini 70 hippy şi personaje de desene animate "Muzicienii din Bremen Town". ţinând calm profita de o tehnologie avansata, coace pâine în cuptor şi vise de moşii de rudenie.

VW pregateste o masina cu un consum de combustibil l/100 km

24-10-2007 в 11:50 | Vizualizări:5068

Ghidul Volkswagen a confirmat oficial intenţia de a emite costurile de masina de serie 1 litru de carburant la 100 kilometri. Cu o astfel de declaraţie reporterilor noul CEO al VW, Martin Winterkorn, confirmând făcute la Frankfurt Motor Show, cuvintele Ferdinand Piha. M. Winterkorn a spus că noutate va apărea până în 2010 şi vor fi produse în cantităţi limitate, ca "best-seller, cel mai probabil, nu va fi."

Masa unui gigant gunoi «insula» din Pacific a depăşit trei milioane şi jumătate de tone.

23-10-2007 в 10:01 | Vizualizări:5774

gunoi Masa unui gigant gunoi "insula" situată în Oceanul Pacific, în largul coastei de vest a Americii de Nord şi constă în principal din material plastic, a depăşit trei ani şi jumătate de milioane de tone, în funcţie de United Press International, referindu-se la Comisia de coastă, California.

În Moldova, o interdicţie pe publicitatea în favoarea tutunului.

23-10-2007 в 09:49 | Vizualizări:4678

fumat În Moldova, a interzis orice formă de publicitate a produselor din tutun, inclusiv organizarea de tombole diferite şi să-departe iniţiativă sponsorizează o varietate de sporturi de masă sau activităţi artistice.

Probleme crească …

22-10-2007 в 14:26 | Vizualizări:4732

floare Poluarea este în creştere. Dar nu numai asta. Cultivarea şi a poluării informaţii. Mass-media devin din ce în mai strălucitor şi mai stridente, şi să beneficieze de lectură aceste informaţii, sau uitam la televizor la mai puţin şi mai puţin.

Pasiunea pentru «case de rudenie». Vasili Semenov

22-10-2007 в 10:05 | Vizualizări:8492

formulă de vârstă vechi de destinul uman integral: pentru a construi casa ta, da naştere la un fiu, să crească un copac ... Să fim sinceri, dacă ritmuri astfel surescitat de viaţă nu sunt mărci întotdeauna legământ biblice. Motive - mare de băutură. Şi nu e de mirare overawed de bariera primul. Şi apoi, pentru a justifica inerţia lor, implicit şi al naibii de lovituri de stat, de criză şi mită funcţionarilor ... Dar sunt oameni care nu vor "pestera din lume sub schimbatoare." Ei nu sunt prizonieri de valori depăşite şi sunt întotdeauna gata să-i spuneţi orientarea corectă pentru intersectii încâlcită.

Toate la momentul potrivit sau cum să taie lemne

19-10-2007 в 16:16 | Vizualizări:32140

/ Articles/19oct07_derevo/small.jpg Unul şi acelaşi copac, taie la un moment dat, nu poate arde! Şi într-un alt - arde ca praf de puşcă. Pentru al cita din carte - "Toate la timpul potrivit."

Una dintre provocările majore ale vremurilor noastre - de a proteja şi conserva pădure de pe pământ, sursă de această bogăţie. Din fericire, există motive de optimism, în ciuda distrugerea pădurilor noastre şi tăierea de pădure tropicală: apariţia unor ţări precum Suedia, în cazul în care niciun copac nu va cădea în cazul în care nu a fost plantat o plantaţiilor noi, copac din întreaga lume, eforturile de ecologişti care devin din ce mai multe şi mai eficiente.

În domeniul de plante-arpagic

19-10-2007 в 11:55 | Vizualizări:16688

/ Articles/19oct07_travi/small.jpg Ierburi de vechi îmbrăcat şi uda picioarele om, hrănite şi tratate, incalzite si protejate de intemperii. Multe dintre ele au fost puse in cultura, furnizarea de produse alimentare, îmbrăcăminte, materiale de construcţii şi ornamentale. Chiar şi pâinea - într-un sens literal cadou mare de plante erbacee din familia de cereale.

Inutil sa mai spunem, ceea ce a exercitat un impact enorm de arta populara iarba. Broderii, dantele, tesaturi, tesaturi naboynye, pictate pe lemn, metal si ceramica s-au confruntat şi continuă să aibă o influenţă enormă, nu numai de drag Artist al Poporului din luncă şi plante de pădure, dar modestă, uneori pustyrnyh cufundată în mlaştină şi plante.

Astfel, în ochi iarba khokhloma celebrul atent poate ghici uşor ciufulit şi răsucite, vânt elastice rogozul frunze.

Lyubka

19-10-2007 в 10:56 | Vizualizări:5600

Lyubka - o forma de arte martiale, o dată a existat de pe Volga Superioară. Am început să-l studieze în primăvara anului 1989. Am, putem spune pentru colecţiile etnografice în Kovrov regiune, Vladimir profesorului, a cărui poreclă era Pohanya.

Educarea Lyubka am început să fie aceeaşi în 1989, ci mai degrabă să

maestru însuşi. De fapt, nu am considera el însuşi un maestru şi nu de ardere trebuie cumva chef. Vreau doar sa inteleaga ca cu care am fugit pentru că distruge tot meu notiuni despre arte martiale, si chiar din lume. În timp ce Pohanya a fost în viaţă, am pastrat unul, aţi putea spune, un grup de subteran din Ivanovo, în cazul în care şi cunoştinţe mastering.

De recoltare de ciuperci de iarna

18-10-2007 в 10:06 | Vizualizări:28300

/ Articles/18oct07_gribi/small.jpg Fără excepţie, toate ciupercile comestibile pot fi uscate. De obicei, înainte de uscare ei nu este curatata, dar numai curăţate de mizerie, nisip. Cu unt nu pălării, chiar coaja. Uscate într-o cea mai mare parte toate tubulare, russules tineri şi oldish, din farfurie -, ciuperci ciuperci toamna, chanterelles, şi chiar.

Satul este, de obicei, ciuperci uscate (coapte, uscate), în primul rând în cuptoare, în cazul în care acestea nu tăiate în bucăţi, pentru că se consideră că ciupercile tăiate, în special ciuperci pierde aroma lor.

Little Bee este în măsură să sperie elefant la moarte

18-10-2007 в 09:42 | Vizualizări:6044

/ Articles/18oct07_slon/small.jpg Un elefant adult cântăreşte 6 tone, 60 de milioane de ori greutatea miere de albine africane. Cu toate acestea, atunci când sunetul fredona ei, el isi pierde calmul.

Albine cantareste o zecime de gram, dar în cazul unei ameninţări s-ar putea lovi intepatura sa este mult mai mare de animale. Oamenii de stiinta care a dat efectivele de elefanti auzi zumzetul albinelor înfuriat, şi a constatat că practic toate animalele să zbor.

În Moldova, a crescut interesul pentru cultivarea de struguri fără sâmburi.

17-10-2007 в 09:46 | Vizualizări:7942

struguri

Potrivit Institutului National al Viei si Vinului, republica a crescut de interes în cultivarea de struguri fără sâmburi.

Problema locuinţelor în Rusia va decide vile.

16-10-2007 в 12:16 | Vizualizări:6728

Medvedev Constructii de case de lemn are perspective bune în Rusia, dar ar trebui să dezvolte în cazul în care există oportunităţi de a face acest lucru, în funcţie de prim-vicepremierul Dmitri Medvedev.

Din lemn de constructii - super simplu, mai ales pentru acele domenii în care pădurile sunt multe ", - a spus Medvedev.

Familia a refuzat de binefacerile civilizaţiei.

16-10-2007 в 10:55 | Vizualizări:5208

familie Pentru ultimii şapte ani a familiei Tuzhilin din regiunea Irkutsk merge fără gaz, electricitate, telefon, TV şi locuinţe complet - casa lor recent ars. Cu toate acestea, Larissa şi Serghei şi acest lucru a văzut un element pozitiv - spune, scapa de nimic de prisos.

Vegetarienii beneficiul statului.

16-10-2007 в 09:58 | Vizualizări:5830

salată Cercetătorii au arătat că agricultura vegetarieni subzistenţă petrece patru ori mai puţin.

Americană Cornell University au descoperit ca pentru a alimenta un vegetarian impune terenurilor agricole de aproape patru ori mai puţin decât pentru a hrăni un carnivor. Dacă toţi rezidenţii statului a adoptat o dieta vegetariana, agricultura din New York ar putea hrani mai multe persoane la jumătate, potrivit Washingtone profil.

Statele va acorda Moldovei … apă potabilă.

15-10-2007 в 10:37 | Vizualizări:4850

de apă Si e amuzant şi grusno, U. S. Ambasada din Moldova au acordat asistenţă umanitară sub formă de 20 mii de litri de apă potabilă la mai multe organizaţii sociale şi spitale în Republica Moldova.

250 mii ani în urmă, în Cipru a trăit elefanţi şi hipopotami pitici.

15-10-2007 в 09:37 | Vizualizări:3650

În Cipru, 250 de mii de ani a trăit pitic elefanţi şi hipopotami, care au reuşit să ajungă pe insula de pe teritoriul moderne Egipt. Aceasta este evidenţiată de constatările de arheologi săpat lângă Ayia Napa Cipru. Ei au descoperit schelete fosilizate de elefanti pitic şi hipopotami, precum şi la şobolani şi şoareci vechi.

struguri din Moldova — cel mai util!

12-10-2007 в 11:33 | Vizualizări:16558

Studiul de must de struguri, lucrările de oameni de ştiinţă din Moldova, împreună cu cercetători francezi încheiat. În timpul lucrului, oamenii de stiinta au descoperit ca strugurii din Moldova conţin substanţe nutritive care previn cancerul si bolile cardiovasculare, în cantităţi mult mai mari decât cel care este cultivat în Franţa, Spania şi Elveţia.

Conferinţa internaţională privind crearea de ecovillage, format din case de rudenie.

12-10-2007 в 09:58 | Vizualizări:6356

Caucaz In muntii din Caucaz, Gelendjik zona, a organizat conferinţa internaţionale regulate privind stabilirea unor asezari ecologice constând din case ancestrale, o idee care este descrisă în cartea seria "Cedrii din Rusia".

Mihail Zadornov: «Cum putem trăi în bucurie.»

12-10-2007 в 09:31 | Vizualizări:12444

Mihail Zadornov Mihail Zadornov: "Sunt mult mai dulce posesia mea: această casă modestă în Jurmala şi cabana de cedru şi 10 de hectare de taiga. Problema mea: oameni să vadă modul în care puteţi trăi în bucurie."

Crearea ecovillage. Opţiunea?

11-10-2007 в 13:40 | Vizualizări:5110

aşezare Nu este un secret că în ultimii ani, oamenii se simt tot mai mult nevoia să se relaxeze de agitatia orasului si a restabili puterea. Pentru cineva de ieşire deveni vizite regulate în natura, toate tipurile de picnicuri şi activităţi în aer liber, precum şi pentru cele mai hotărîtă - o schimbare de reşedinţă.

Statele Unite au recunoscut natura ameninţare la adresa siguranţei lor!

11-10-2007 в 10:41 | Vizualizări:6362

natură Noua ediţie a strategiei de securitate naţională din SUA subliniază pericolul de catastrofe naturale, scrie The Washington Post. Raportul, actualizat pentru prima dată în cinci ani, a declarat: "ameninţări nu vin numai de la terorism, ci din natura.

dervisii Wandering şi o noapte teribilă pristrashnaya

10-10-2007 в 14:20 | Vizualizări:5500

/ Articles/10oct07_dervisi/small.jpg Imediat după care vin la coasta Mării Negre, cu câteva zile petrecute în Divnomorskoe, bucurându-se de marea caldă, vreme bună şi degustare de vinuri minunate periodice de îmbuteliere locale. Ultimii ani ai vieţii lui am petrecut-o în Kamchatka, astfel bucuria de a soarelui încălzeşte apa a fost minunat. În timp ce de odihnă, compania a ieşit din prietenii lor, noi pe munte Nexis, în cazul în care prima dată şi am văzut dolmenele directe. Din păcate, timpul pentru cunoaştere detaliată cu ei nu am avea, iar grupul a fost un mare şi pestriţ. Nici unul dintre ele sunt de ieşire, eu nu te-ai simtit atunci, dar doar în cazul în care, a spus Bună ziua şi sa oferit să se agită mâna lui eter.

Delegaţia Republicii Moldova participă la Conferinţa VI «Mediu pentru Europa»

10-10-2007 в 09:29 | Vizualizări:3916

Delegaţia Republicii Moldova participă la Conferinţa VI "Mediu pentru Europa", care a început lucrările la 10 octombrie la Belgrad (Serbia). Acesta este condus de ministru al Ecologiei şi Resurselor Naturale Constantin Mihailescu şi, ministrul Educaţiei şi Tineretului Tsvirkun Victor.

Hong Kong «sufocantă» din smogul muşcător.

09-10-2007 в 10:34 | Vizualizări:3702

Hong Kong Hong Kong ecologişti sunt semnale de alarmă: un nou nivel ridicat de poluare a atmosferei marcat în ultimele câteva zile în oraş, peste care atârnă un giulgiu gros de sufocantă smogului. Medici a primit plângeri din partea persoanelor în vârstă care suferă de boli respiratorii. Numai în ultima sâmbătă a fost spitalizată mai mult de 10 pensionari.

Şoc terapie anti-fumat.

09-10-2007 в 09:59 | Vizualizări:11948

ţigară Şoc terapie anti-fumat - dinti putred şi plămâni se colorează.

Incepand de anul viitor, conform noilor norme impuse pentru a limita fumatul în Anglia, pachete de tigari va purta urât imaginea de dinţi putred şi plămâni-umplut de fum.

Unele etichete de mediu.

08-10-2007 в 11:47 | Vizualizări:36080

semn Ambalarea produselor să îndeplinească mai multe etichete de mediu. Dreptul de utilizare a acestora se poate obţine doar compania care au fost examinate şi dovedit siguranţa mediului şi a calităţii produselor sale.

Zona de gheaţă arctică a scăzut la un minim din istoria omenirii.

08-10-2007 в 10:31 | Vizualizări:4404

Arctic de date prin satelit arată că, începând din anii 1990 din cauza schimbărilor climatice din zona de gheaţă arctică a scăzut cu mai mult de 2 milioane de kilometri pătraţi. Dar pentru a salva arctice este încă posibil - spune WWF. de date prin satelit arată că, în 2007, de gheaţă este mai mică decât a fost vreodată în istoria omenirii - în zona de gheaţă septembrie a fost de 4.3 milioane km pătraţi.

În cazul în care în creştere «nuci de mare»?

05-10-2007 в 15:13 | Vizualizări:5820

piuliţă Din vremuri stravechi oamenii au găsit pe malul Oceanului Indian spălate de către curenţii oceanici nuci gigant, amintind de o disecat în două de o inima strângere înguste. Si din moment ce nimeni nu ştia sau în cazul în care cresc, sau în cazul în care există, atunci acest fructe fantastic pentru o lungă perioadă de timp atribuite originii puterii fantastic şi magic.