OMS a interzis fumatul la locul de muncă în toată lumea

04-06-2007 в 11:31 | Vizualizări:5616

fumat Organizaţia Mondială a Sănătăţii a emis noi recomandări privind controlul tutunului. OMS de experţi sugerează introducerea unei interdicţii privind fumatul la locul de muncă şi clădiri publice în toate ţările membre, indiferent de nivelul lor de dezvoltare economică.

"Datele ştiinţifice indică în mod clar că nivelul de siguranţă a fumatului pasiv nu există", - a spus şeful OMS Margaret Chan.

10 hibrizi cele mai improbabile (fotografii)

04-06-2007 в 11:09 | Vizualizări:105200

hibrizi hemmy.net Site-ul a publicat o listă de 10 hibrizi cele mai interesante. Hibrizii sunt hibrizi de animale cu gene similare. Ei locuiesc în principal în captivitate, şi aspectul lor este urmare a intervenţiei umane.

Ideea naţională — Ecovillages.

04-06-2007 в 10:26 | Vizualizări:5910

mac V-aţi gândit vreodată ce o poveste naţională?

Se spune că de căutare pentru rândul ei, la un moment în care ţara este la un pas de război civil sau de intervenţie, precum şi la locul de spiritualitate, cultură şi identitatea de oameni vin cinismul, lăcomie, furie şi ură. Timp de mulţi ani nimeni nu a fost capabil de a oferi oamenilor ceva fundamentale, astfel cum aceasta idee, sau cel puţin una din componentele sale importante.

Şcoala «Svetozar»

04-06-2007 в 10:09 | Vizualizări:4956

Imaginaţi-vă că sunt încă studiază în şcoală. Ai face, probabil, nu de mult ca - raportul de profesori la tine, raportul de elevi pentru profesori, o metodă de instruire, o modalitate de a testa cunoştinţele şi mult mai mult, dacă nu toate. Acum încearcă să îşi imagineze "ideal" şcoală - unul de la care a înlăturat toate lucrurile pe care nu vă plac. Oferi? Apoi încercaţi să mă gândesc dacă puteţi realiza acest ideal. Poate credeţi că acest lucru este imposibil? Iar unele nu sunt îngrijorat, şi ei încearcă să creăm o şcoală în care copiii isi doresc si le place să înveţe (invata pe tine însuţi ") şi să înveţe pe alţii, şi profesorii pentru a le ajuta în acest sens.

Ai auzit vreodata de scoala Shchetinina? Şi copiii mai mici şi mai mari acolo sunt studenţi, profesori şi metodişti reciproc. Dar caracteristica principală a elevilor acestei şcoli este diferit - fiecare dintre ele cauta propriile raspunsuri la întrebări importante: Ce este omul, elev, profesor? Părinţii? Oamenii care sunt în apropiere? Patriei? Natura? Spaţiu? Ce înseamnă acest lucru exact pentru mine? Unii adulţi cred că copiii nu sunt capabili să se gândească la astfel de "concepte pentru adulţi mărinimos" şi să le percep. Dar, la şcoală Shchetinina nimeni nu vor fi de acord cu această opinie. Şi totuşi, aici se spune: un om nu a venit să se adapteze la lumea, nu-l imite, dar pentru a construi şi transforma vieţile. Altfel, cum a va părinţilor lor, care întotdeauna doresc copii să trăiască mai bine decît ei?

Birch (cântec, mp3)

04-06-2007 в 09:50 | Vizualizări:7122

Nu numai omul este fierbinte.

01-06-2007 в 12:46 | Vizualizări:12328

căldură Nu byvet Singurul om cald. :)

Cum animalele simt si cum sa scape de aspectul de căldură în continuare.

Vineri pozitive.

01-06-2007 в 12:15 | Vizualizări:135196

pisică Vineri pozitive. In rolurile principale - animale. :)

Pentru ciuperci în grădină.

01-06-2007 в 11:06 | Vizualizări:23756

ciupercă Nu toate excitare inerente vânători de ciuperci, dar aproape nimeni nu refuză ciuperci delicioase. Şi dacă nu merge şi cresc ciuperci in propria gradina?

ciupercile cresc în condiţii artificiale învăţat o perioadă lungă de timp. Unul din ciuperci au fost cultivate pentru prima ciuperci, şi numai în ultimii patruzeci sau cincizeci de ani sunt utilizate pe scară largă în alte tipuri de ciuperci, cum ar fi ciuperci stridii, miere de vară agaric, Shiitake. Pentru cultivarea pe un teren de gradina lemn de esenţă tare nevoie de software-ul - plop, salcie, plop, tei. Chiar mai rău în această privinţă de stejar, frasin.

Ciuperci şi mâncăruri de ciuperci.

01-06-2007 в 10:49 | Vizualizări:12548

ciupercă Istoria de utilizare a fungilor în produsele alimentare ne conduce la epoca de colectare. Popor vechi mâncat ciuperci, împreună cu alte vegetaţie. Pădurile din Scandinavia şi Rusia ca nu prezinta alte numeroase specii de ciuperci, ci pentru că este gătit aceste ţări sunt extrem de bogate în diverse moduri de prelucrare. ciuperci Iniţial, oamenii au mancat numai uscate şi prăji, dar în cele din urmă ciupercile au devenit un aliment preferat, şi chiar o delicatesă. De mii de ani de "prietenie" cu ciuperci oamenii au inventat multe moduri de a gati.

Tata va începe producţia de automobile de pe aer comprimat.

01-06-2007 в 09:46 | Vizualizări:5982

maşină Compania indiană Tata Motors ar putea începe în curând producţia de o masina compacta, al carui motor functioneaza pe baza de aer comprimat. Maşină, dezvoltat de un inginer fostul "Formula 1", Guy Negre (Guy Negre), a fost numit Aer maşini.

Aer comprimat, "push" pistoane, servit sub presiune la motorul de tancuri, în valoare totală de 340 litri. Viteza maximă Tata Air Car este 108 km pe oră, iar la un rezervor de aer comprimat poate fi pentru a obţine o medie de 200 de kilometri.

Ecovillage «Teremki.»

01-06-2007 в 09:39 | Vizualizări:6814

ecovillage Domnilor, viitorul rezidenţi ecovillage, "Teremki" Bine ati venit! Suntem deja de 90 familii! Vrem să trăim în locul ecologic pure la 14 km de oraşul Riazan, în apropierea satului Dedyukhina în casele lor de rudenie. Satul nostru este situat pe autostrada Sf. Mihail în partea de sud-vest de oraşul Riazan, la distanţă de zonele industriale, cai ferate, autostrazi majore.

Zaezhevo. Ecovillage în Slovacia.

30-05-2007 в 14:51 | Vizualizări:6712

ecovillage Ecovillage pentru ţările europene este de a deveni un lucru obişnuit. În Slovacia, aceste sate prea. Unul dintre ei - este Zaezhevo. În Slovacia centrală, în Carpaţi vin oamenii să înveţe, doar să vă relaxaţi, unele rămân în Zaezhevo pentru totdeauna ...

Findhorn. Ecovillage în Scoţia.

30-05-2007 в 14:42 | Vizualizări:16572

comunitate În fiecare an, organizarea scoţian Findhorn salută mii de oameni din întreaga lume. Cei care participa la programele de educaţie religioasă a organizaţiei. Viitorul planetei noastre sunt din ce în ce nevoie de model pozitiv, demonstrând viabilitatea şi sprijinul umanităţii şi planeta. decontare Eco-friendly "Findhorn" vorbi cu un astfel de model pentru a demonstra sprijinul nu numai mediul, ci şi sociale, economice şi spirituale de viaţă ...

Vesela urzică

30-05-2007 в 14:09 | Vizualizări:24712

urzică În vremuri de urzică tors fibre. Pescarii s-au frecat mainile in fata pescuit - de a ciuguli a fost reuşită. La Sfânta Treime biciuit cu urzici de protecţie de la sirenele. Cu urzică au fost trataţi pentru diverse boli. Şi mult înainte ca ele au învăţat cum să-l spin, bici-l şi tratată, aceasta a mâncat. Doar mănânc.

Oamenii au observat şi apreciat această plantă undemanding, care apare mai devreme decât alte plante comestibile, chiar şi atunci când nu există nici o urmă de gradina verde si legume. În Rusia chiar cultivate ca culturile de legume. Frunzele au crescut urzici varza ca fermentate. Din lăstarii tineri pregătit salate şi piure de cartofi, varză călită verde. Există proverb corespunzătoare: "O mistuitoare născut, dar în supa la îndemână." Şi nu doar supa - cu o varietate de supa fierte urzici, borş, rassolnik. Chiar şi ceai este preparată.

Stiri: Cum de a supravieţui de căldură

30-05-2007 в 12:55 | Vizualizări:4008

soare Mai întâi de toate, ar trebui să refuze băuturi alcoolice, deoarece alcoolul creste de transfer de căldură din organism şi provoacă supraîncălzire. Cu toate acestea, chiar şi o bere în căldură, în cazul în care îl folosiţi peste şi peste şi în fiecare zi, rezultând în câteva luni la alcoolism. Medicii sunt sfătuiţi să bea, de obicei, în zilele fierbinţi de cel puţin doi litri de lichid, dar rata de transpiraţie poate fi crescut uşor, în limite rezonabile. Chiar de bază, care nu este recomandat sa bei mai mult de un an şi jumătate de litri de lichid pe zi poate creşte numărul său este pe sticlă.

Numărul de cereri de ajutor de urgenţă de la cald a crescut

29-05-2007 в 15:00 | Vizualizări:3732

maşină previziuni ştiinţific realitate. În fiecare an, vara devine mai tare şi mai tare. În acest an nu este o excepţie. În ciuda faptului că noi încă de primăvară, temperaturi ridicate în această săptămână ne face să realizăm că de vară va fi sufocant chiar mai mult.

Troyanov Axe

29-05-2007 в 13:13 | Vizualizări:8470

Troyanov arbori Prezenţa la Romani pe teritoriul actual al Republicii Moldova sub formă de conserve rămâne puternic sistem defensiv de fortificatii liniare de ziduri şi palisade de lemn. Internă numele lor - Troyanov Woods. Şi se pare că acest lucru este continuarea unui sistem defensiv unic în limitele infinite ale Imperiului Roman, în alte ţări europene moderne sunt cunoscute ca "Adrian Woods" (Franţa, Spania, Anglia, etc.)

Republica Moldova, Ucraina şi Belarus se pot confrunta cu grave probleme de mediu

29-05-2007 в 11:55 | Vizualizări:6234

Moldova, Ucraina şi Belarus sunt în pericol grave probleme de mediu asociate cu consecinţele tragice ale accidentului de la Cernobîl şi prezenţa a deşeurilor toxice, siturilor contaminate şi a apei poluate.

Apar în Moscova «verde» satul

28-05-2007 в 16:50 | Vizualizări:3806

Compania de dezvoltare RIGroup construi în apropierea satului a pisicilor în districtul Eco2 regiunea Istria din oraşul Moscova (dublu Eco). Conceptul de sat, care va fi amplasat într-o zonă de 100 de hectare, se bazează pe principii de dezvoltare verde: economic şi de mediu durabile.

Natura Monumentul «O sută de coline»

28-05-2007 в 11:20 | Vizualizări:8322

Hills A lungul drumului, în valea Prutului, intre satele Branesti si Koban, care se află aproximativ 200 km de Chisinau, puteţi vedea un fenomen mica, dar curioasa naturale, numit "O sută de coline" - un fenomen unic in spatiul dintre Prut si Nistru. De fapt, dealurile sunt mult mai mult - un total de mai mult de 3500, şi ocupă o suprafaţă de 1072 hectare pe o lungime de 8 km şi o lăţime de 2,3 km. Înălţimea dealurilor variază de la 1,5 la 30,5 m (aceasta din urmă este numit "Dealul ţiganilor").

Natura Monumentul «Praguri Prut

28-05-2007 в 11:05 | Vizualizări:9692

toltre Cobani Situat la 200 de km de satul Chisinau Koban, conform cercetarilor istorice recente, este cea mai documentată marcate anterior zona de pe teritoriul Republicii Moldova - în 1374, când a fost numit Zubreuts. În apropierea satului începe una dintre cele mai impresionante monumente ale naturii din tara: un lanţ de praguri - educaţie, caracteristice zonei de Prutul de Sus şi fenomen unic în Europa. Cercetătorii au numit acest lanţ monument al naturii de recife de corali, localnicii îl numesc "tsiglee, şi în literatura de specialitate, ea este menţionată ca" toltre »- cuvinte luate din limba poloneză.

Elveţia — domniei Veche în inima Europei

25-05-2007 в 13:15 | Vizualizări:6282

Surprinzător, în inima Europei a fost de peste 700 de ani, înconjurat de imperii puternice, există o confederaţie mici, dar mândri, în care controlul nu este exercitat de centru puternic, dar pe principiul Camerei. Timp de secole, această ţară a rezistat atacul de imperii puternice şi monarhiile, nu doresc să adopte forma lor de guvernare, dar a rămas angajat la comunitatea tribală sau valori. Rezultatul - evident. Astăzi, Elveţia - o ţară prosperă, cu o cultură unică şi forma unică de guvernare.

Istorice prioritate. (Radio program de «Insight» — № 4)

25-05-2007 в 13:15 | Vizualizări:6326

Radiopepedacha "Insight". Programul Autor: conceptuale VA Efimov Analyst.

Fundamental nouă abordare a obiceiurile noastre, obiceiurile, evenimentele din lume.

Transferul de 4 - "prioritate istorice."

Campania pentru curatarea fantanilor

25-05-2007 в 12:38 | Vizualizări:6406

pop

De la 1 la 11 iunie la marca săptămână de apă curată, "Apa - sursa vieţii", la Chişinău va fi o campanie pentru a curăţa, înfrumuseţarea şi dezinfectarea fântânilor, care se va încheia concursul "cea mai confortabilă bine, de primăvară.

Wild-cultivarea plantelor comestibile

25-05-2007 в 10:43 | Vizualizări:39552

Aer Marsh "Produse alimentare noastră ar trebui să fie un remediu, şi terapeutice mijloacele noastre ar trebui să fie produse alimentare" - predate de către Hippocrate mare. În urma acestei teze, autorul doctor în ştiinţe D. 3,. Berson populare privind modul de utilizare în comun de zi cu zi de viaţă în partea de nord-vest a URSS sălbatice iarbă şi copaci şi arbuşti ca agenti terapeutici şi alimente fără tradiţionale. Cartea oferă consiliere cu privire la producţie în 60 de start, forme de dozare, este de aproximativ 70 reţete de mâncăruri din 33 de plante bine-cunoscute.

Ecovillage EcoSalvia

24-05-2007 в 16:06 | Vizualizări:14376

natură Pentru a trăi pe pământ şi fructe de pe pamant, pentru auto-suficienţă maximă şi calitatea vieţii, respectând şi iubitoare Mama Pământ. Trăi fără grabă, fără otravă permise de lege, de a trăi liber ...

Ori în care trăim - acest time, conştienţi de schimbări mari în viaţa mea, un moment când mulţi simt nevoia de a trăi o viaţă plină, o mai naturale, în contact cu natura, furnizând toate au nevoie lor ... Pentru multe persoane, care simt dorinţa de a schimba lor Viaţă>

Economice prioritare. (Radio program de «Insight» — № 3)

24-05-2007 в 13:11 | Vizualizări:5918

Radiopepedacha "Insight". Programul Autor: conceptuale VA Efimov Analyst.

Fundamental nouă abordare a obiceiurile noastre, obiceiurile, evenimentele din lume.

Transmitere 3 - "prioritate economică"

Tamara de primăvară

23-05-2007 в 13:31 | Vizualizări:8512

primăvară În inima oraşului Chişinău este un loc uimitor unde am place sa cunosc oameni foarte diferite şi, totuşi, unificate într-una, uniţi în dragostea lor pentru natură şi un stil de viaţă sănătos. Locul este cu adevărat uimitor, nu o dată am văzut surpriză reală a celor care s-au dovedit pentru prima dată acolo. În inima capitalei, oamenii de odihnă, după ce turna apa de izvor proaspata.

De la Sochi începe Forumul de Mediu

23-05-2007 в 13:18 | Vizualizări:4080

La Soci, care pretinde a fi de capital de Jocurile Olimpice de Iarnă 2014-lea, începe acum Mediu Forum. Aceasta este cea mai mare parte merge pe crearea unor noi infrastructuri de mediu pentru Jocurile Olimpice. Mai multe informaţii despre programele care vor fi discutate pe forum, postul de radio rus a spus News Service Manager General Ofertă Comitetului Soci 2014 Dmitri Chernyshenko.

Soci tradus de transportul public pe bază de combustibil cu hidrogen.

23-05-2007 в 11:44 | Vizualizări:3818

autobuz Toate mijloacele de transport public Soci vor fi transferate pe bază de hidrogen combustibil prietenos mediului.

Acord corespunzătoare vor fi încheiate până în iulie 2007, conform unui comunicat de presă, oferta Comitetul pentru pregătirea statiunea Jocurile Olimpice de Iarnă "-2014" Soci, primite de Interfax-Sud marţi.