00:00:00

Pentru ciuperci în grădină.

01-06-2007 в 11:06 | Vizualizări:24976

ciupercă Nu toate excitare inerente vânători de ciuperci, dar aproape nimeni nu refuză ciuperci delicioase. Şi dacă nu merge şi cresc ciuperci in propria gradina?

ciupercile cresc în condiţii artificiale învăţat o perioadă lungă de timp. Unul din ciuperci au fost cultivate pentru prima ciuperci, şi numai în ultimii patruzeci sau cincizeci de ani sunt utilizate pe scară largă în alte tipuri de ciuperci, cum ar fi ciuperci stridii, miere de vară agaric, Shiitake. Pentru cultivarea pe un teren de gradina lemn de esenţă tare nevoie de software-ul - plop, salcie, plop, tei. Chiar mai rău în această privinţă de stejar, frasin.

Ciuperci şi mâncăruri de ciuperci.

01-06-2007 в 10:49 | Vizualizări:12982

ciupercă Istoria de utilizare a fungilor în produsele alimentare ne conduce la epoca de colectare. Popor vechi mâncat ciuperci, împreună cu alte vegetaţie. Pădurile din Scandinavia şi Rusia ca nu prezinta alte numeroase specii de ciuperci, ci pentru că este gătit aceste ţări sunt extrem de bogate în diverse moduri de prelucrare. ciuperci Iniţial, oamenii au mancat numai uscate şi prăji, dar în cele din urmă ciupercile au devenit un aliment preferat, şi chiar o delicatesă. De mii de ani de "prietenie" cu ciuperci oamenii au inventat multe moduri de a gati.

Tata va începe producţia de automobile de pe aer comprimat.

01-06-2007 в 09:46 | Vizualizări:6146

maşină Compania indiană Tata Motors ar putea începe în curând producţia de o masina compacta, al carui motor functioneaza pe baza de aer comprimat. Maşină, dezvoltat de un inginer fostul "Formula 1", Guy Negre (Guy Negre), a fost numit Aer maşini.

Aer comprimat, "push" pistoane, servit sub presiune la motorul de tancuri, în valoare totală de 340 litri. Viteza maximă Tata Air Car este 108 km pe oră, iar la un rezervor de aer comprimat poate fi pentru a obţine o medie de 200 de kilometri.

Ecovillage «Teremki.»

01-06-2007 в 09:39 | Vizualizări:7000

ecovillage Domnilor, viitorul rezidenţi ecovillage, "Teremki" Bine ati venit! Suntem deja de 90 familii! Vrem să trăim în locul ecologic pure la 14 km de oraşul Riazan, în apropierea satului Dedyukhina în casele lor de rudenie. Satul nostru este situat pe autostrada Sf. Mihail în partea de sud-vest de oraşul Riazan, la distanţă de zonele industriale, cai ferate, autostrazi majore.

Zaezhevo. Ecovillage în Slovacia.

30-05-2007 в 14:51 | Vizualizări:6874

ecovillage Ecovillage pentru ţările europene este de a deveni un lucru obişnuit. În Slovacia, aceste sate prea. Unul dintre ei - este Zaezhevo. În Slovacia centrală, în Carpaţi vin oamenii să înveţe, doar să vă relaxaţi, unele rămân în Zaezhevo pentru totdeauna ...

Findhorn. Ecovillage în Scoţia.

30-05-2007 в 14:42 | Vizualizări:16816

comunitate În fiecare an, organizarea scoţian Findhorn salută mii de oameni din întreaga lume. Cei care participa la programele de educaţie religioasă a organizaţiei. Viitorul planetei noastre sunt din ce în ce nevoie de model pozitiv, demonstrând viabilitatea şi sprijinul umanităţii şi planeta. decontare Eco-friendly "Findhorn" vorbi cu un astfel de model pentru a demonstra sprijinul nu numai mediul, ci şi sociale, economice şi spirituale de viaţă ...

Vesela urzică

30-05-2007 в 14:09 | Vizualizări:24998

urzică În vremuri de urzică tors fibre. Pescarii s-au frecat mainile in fata pescuit - de a ciuguli a fost reuşită. La Sfânta Treime biciuit cu urzici de protecţie de la sirenele. Cu urzică au fost trataţi pentru diverse boli. Şi mult înainte ca ele au învăţat cum să-l spin, bici-l şi tratată, aceasta a mâncat. Doar mănânc.

Oamenii au observat şi apreciat această plantă undemanding, care apare mai devreme decât alte plante comestibile, chiar şi atunci când nu există nici o urmă de gradina verde si legume. În Rusia chiar cultivate ca culturile de legume. Frunzele au crescut urzici varza ca fermentate. Din lăstarii tineri pregătit salate şi piure de cartofi, varză călită verde. Există proverb corespunzătoare: "O mistuitoare născut, dar în supa la îndemână." Şi nu doar supa - cu o varietate de supa fierte urzici, borş, rassolnik. Chiar şi ceai este preparată.

Stiri: Cum de a supravieţui de căldură

30-05-2007 в 12:55 | Vizualizări:4174

soare Mai întâi de toate, ar trebui să refuze băuturi alcoolice, deoarece alcoolul creste de transfer de căldură din organism şi provoacă supraîncălzire. Cu toate acestea, chiar şi o bere în căldură, în cazul în care îl folosiţi peste şi peste şi în fiecare zi, rezultând în câteva luni la alcoolism. Medicii sunt sfătuiţi să bea, de obicei, în zilele fierbinţi de cel puţin doi litri de lichid, dar rata de transpiraţie poate fi crescut uşor, în limite rezonabile. Chiar de bază, care nu este recomandat sa bei mai mult de un an şi jumătate de litri de lichid pe zi poate creşte numărul său este pe sticlă.

Numărul de cereri de ajutor de urgenţă de la cald a crescut

29-05-2007 в 15:00 | Vizualizări:3926

maşină previziuni ştiinţific realitate. În fiecare an, vara devine mai tare şi mai tare. În acest an nu este o excepţie. În ciuda faptului că noi încă de primăvară, temperaturi ridicate în această săptămână ne face să realizăm că de vară va fi sufocant chiar mai mult.

Troyanov Axe

29-05-2007 в 13:13 | Vizualizări:8624

Troyanov arbori Prezenţa la Romani pe teritoriul actual al Republicii Moldova sub formă de conserve rămâne puternic sistem defensiv de fortificatii liniare de ziduri şi palisade de lemn. Internă numele lor - Troyanov Woods. Şi se pare că acest lucru este continuarea unui sistem defensiv unic în limitele infinite ale Imperiului Roman, în alte ţări europene moderne sunt cunoscute ca "Adrian Woods" (Franţa, Spania, Anglia, etc.)

Republica Moldova, Ucraina şi Belarus se pot confrunta cu grave probleme de mediu

29-05-2007 в 11:55 | Vizualizări:6446

Moldova, Ucraina şi Belarus sunt în pericol grave probleme de mediu asociate cu consecinţele tragice ale accidentului de la Cernobîl şi prezenţa a deşeurilor toxice, siturilor contaminate şi a apei poluate.

Apar în Moscova «verde» satul

28-05-2007 в 16:50 | Vizualizări:3956

Compania de dezvoltare RIGroup construi în apropierea satului a pisicilor în districtul Eco2 regiunea Istria din oraşul Moscova (dublu Eco). Conceptul de sat, care va fi amplasat într-o zonă de 100 de hectare, se bazează pe principii de dezvoltare verde: economic şi de mediu durabile.

Natura Monumentul «O sută de coline»

28-05-2007 в 11:20 | Vizualizări:8492

Hills A lungul drumului, în valea Prutului, intre satele Branesti si Koban, care se află aproximativ 200 km de Chisinau, puteţi vedea un fenomen mica, dar curioasa naturale, numit "O sută de coline" - un fenomen unic in spatiul dintre Prut si Nistru. De fapt, dealurile sunt mult mai mult - un total de mai mult de 3500, şi ocupă o suprafaţă de 1072 hectare pe o lungime de 8 km şi o lăţime de 2,3 km. Înălţimea dealurilor variază de la 1,5 la 30,5 m (aceasta din urmă este numit "Dealul ţiganilor").

Natura Monumentul «Praguri Prut

28-05-2007 в 11:05 | Vizualizări:9862

toltre Cobani Situat la 200 de km de satul Chisinau Koban, conform cercetarilor istorice recente, este cea mai documentată marcate anterior zona de pe teritoriul Republicii Moldova - în 1374, când a fost numit Zubreuts. În apropierea satului începe una dintre cele mai impresionante monumente ale naturii din tara: un lanţ de praguri - educaţie, caracteristice zonei de Prutul de Sus şi fenomen unic în Europa. Cercetătorii au numit acest lanţ monument al naturii de recife de corali, localnicii îl numesc "tsiglee, şi în literatura de specialitate, ea este menţionată ca" toltre »- cuvinte luate din limba poloneză.

Elveţia — domniei Veche în inima Europei

25-05-2007 в 13:15 | Vizualizări:6524

Surprinzător, în inima Europei a fost de peste 700 de ani, înconjurat de imperii puternice, există o confederaţie mici, dar mândri, în care controlul nu este exercitat de centru puternic, dar pe principiul Camerei. Timp de secole, această ţară a rezistat atacul de imperii puternice şi monarhiile, nu doresc să adopte forma lor de guvernare, dar a rămas angajat la comunitatea tribală sau valori. Rezultatul - evident. Astăzi, Elveţia - o ţară prosperă, cu o cultură unică şi forma unică de guvernare.

Istorice prioritate. (Radio program de «Insight» — № 4)

25-05-2007 в 13:15 | Vizualizări:6480

Radiopepedacha "Insight". Programul Autor: conceptuale VA Efimov Analyst.

Fundamental nouă abordare a obiceiurile noastre, obiceiurile, evenimentele din lume.

Transferul de 4 - "prioritate istorice."

Campania pentru curatarea fantanilor

25-05-2007 в 12:38 | Vizualizări:7082

pop

De la 1 la 11 iunie la marca săptămână de apă curată, "Apa - sursa vieţii", la Chişinău va fi o campanie pentru a curăţa, înfrumuseţarea şi dezinfectarea fântânilor, care se va încheia concursul "cea mai confortabilă bine, de primăvară.

Wild-cultivarea plantelor comestibile

25-05-2007 в 10:43 | Vizualizări:40002

Aer Marsh "Produse alimentare noastră ar trebui să fie un remediu, şi terapeutice mijloacele noastre ar trebui să fie produse alimentare" - predate de către Hippocrate mare. În urma acestei teze, autorul doctor în ştiinţe D. 3,. Berson populare privind modul de utilizare în comun de zi cu zi de viaţă în partea de nord-vest a URSS sălbatice iarbă şi copaci şi arbuşti ca agenti terapeutici şi alimente fără tradiţionale. Cartea oferă consiliere cu privire la producţie în 60 de start, forme de dozare, este de aproximativ 70 reţete de mâncăruri din 33 de plante bine-cunoscute.

Ecovillage EcoSalvia

24-05-2007 в 16:06 | Vizualizări:14538

natură Pentru a trăi pe pământ şi fructe de pe pamant, pentru auto-suficienţă maximă şi calitatea vieţii, respectând şi iubitoare Mama Pământ. Trăi fără grabă, fără otravă permise de lege, de a trăi liber ...

Ori în care trăim - acest time, conştienţi de schimbări mari în viaţa mea, un moment când mulţi simt nevoia de a trăi o viaţă plină, o mai naturale, în contact cu natura, furnizând toate au nevoie lor ... Pentru multe persoane, care simt dorinţa de a schimba lor Viaţă>

Economice prioritare. (Radio program de «Insight» — № 3)

24-05-2007 в 13:11 | Vizualizări:6130

Radiopepedacha "Insight". Programul Autor: conceptuale VA Efimov Analyst.

Fundamental nouă abordare a obiceiurile noastre, obiceiurile, evenimentele din lume.

Transmitere 3 - "prioritate economică"

Tamara de primăvară

23-05-2007 в 13:31 | Vizualizări:8708

primăvară În inima oraşului Chişinău este un loc uimitor unde am place sa cunosc oameni foarte diferite şi, totuşi, unificate într-una, uniţi în dragostea lor pentru natură şi un stil de viaţă sănătos. Locul este cu adevărat uimitor, nu o dată am văzut surpriză reală a celor care s-au dovedit pentru prima dată acolo. În inima capitalei, oamenii de odihnă, după ce turna apa de izvor proaspata.

De la Sochi începe Forumul de Mediu

23-05-2007 в 13:18 | Vizualizări:4264

La Soci, care pretinde a fi de capital de Jocurile Olimpice de Iarnă 2014-lea, începe acum Mediu Forum. Aceasta este cea mai mare parte merge pe crearea unor noi infrastructuri de mediu pentru Jocurile Olimpice. Mai multe informaţii despre programele care vor fi discutate pe forum, postul de radio rus a spus News Service Manager General Ofertă Comitetului Soci 2014 Dmitri Chernyshenko.

Soci tradus de transportul public pe bază de combustibil cu hidrogen.

23-05-2007 в 11:44 | Vizualizări:3970

autobuz Toate mijloacele de transport public Soci vor fi transferate pe bază de hidrogen combustibil prietenos mediului.

Acord corespunzătoare vor fi încheiate până în iulie 2007, conform unui comunicat de presă, oferta Comitetul pentru pregătirea statiunea Jocurile Olimpice de Iarnă "-2014" Soci, primite de Interfax-Sud marţi.

Natura Moldovei. Fotoprezentatsiya revista «Natura».

22-05-2007 в 16:18 | Vizualizări:32974

natură Ştim cu toţii în ceea ce terenuri frumoase trăim. Dar de multe ori, după părăsirea capul în aglomeraţia oraşului, nu avem timp să-l văd. Ştim, dar nu se vedea.

Este timpul să te uiţi în jur şi să vedem acest salon de frumusete, pentru a găsi timp pentru a ieşi din oraş şi se bucură de toate astea.

/ Fotoprezentatsiya revista "Natura" /

Moldova este pe locul 39 de ţări care să conducă la maternitate.

22-05-2007 в 11:03 | Vizualizări:4318

copii Organizaţia Salvaţi Copiii a publicat raportul său anual, care a analizat modul în care protejate vieţile mamelor şi copiilor în 140 de ţări. Letonia a scăzut la data de 25 loc în clasament, înaintea, în special, Statele Unite ale Americii.

Areoles în jurul Soarelui

21-05-2007 в 16:39 | Vizualizări:6740

Soare

Natura a prezentat o altă surpriză. Un fenomen neobisnuit poate fi observat în oraşul 21/5/2007, în mijlocul zilei. Cerul în jurul soarelui, areoles observat. In interiorul cer areola mai întunecat decât în jurul lui.

«Self-încărcare zgârie-nori

17-05-2007 в 15:41 | Vizualizări:4258

zgârie-nori Constructori şi arhitecţi care lucrează în Dubai, nu încetează să uimească. Iată un zgârie-nori ce va fi construită în viitorul apropiat. Va fi chemat Burj Al-Taqa. Cel mai interesant - nu necesită conectarea la reţeaua electrică a oraşului, pentru că el face ca toate de energie electrică necesară pentru sine. Practic, toate de acesta este acoperit cu panouri solare instalate morile de vânt şi acoperişul uriaşă, ceea ce ajută, de asemenea pentru a obţine energie.

Proiectare Parcul «Valea Morilor»

17-05-2007 в 12:46 | Vizualizări:5236

CMC a subliniat în cadrul reuniunii din 05.03, 2 milioane de lei (circa 119 mii de euro) pentru proiectarea zonei metropolitane de odihnă "Valea Morilor.

Potrivit conceptului de zona de agrement de reconstrucţie "Valea Morilor", toate componentele sale vor fi renovate şi îmbunătăţite pe parcursul anului 2007.

31 mai — Ziua de lupta impotriva fumatului.

17-05-2007 в 12:34 | Vizualizări:6134

În ţara noastră, pe scară largă a încălcat aceste legi câteva care sunt legate de fumat. Ţigările sunt vândute în mod liber la minori, adesea fragmentate şi fără licenţă. Mecanicii de microbuze şi poate permite de a fuma într-un transport public aglomerat. Dar eşecul legilor - acesta este un aspect al problemei.

Ecovillage — ştiinţific sat «Borok»

15-05-2007 в 16:04 | Vizualizări:10130

Acasă Există în regiunile centrale de locuri minunate pe care Rusia servi ca o carte de asteptare la această regiune. Ei au concentrat istorie şi prezent, sunt conectate cu oamenii mari din ţara noastră. Ei sunt diamantele reale, sunt preţioase incadrata de frumos natura.

Acesta este locul de decontare Borok Yaroslavschine, care este în zona Nekouzskom. Este uşor să găseşti pe hartă. În cazul în care în direcţia de la sud la nord, Volga se varsă în Reservoir Rybinsk şi este situat Borok. Numele însuşi sugerează că nu a fost anterior pădure de pin foşnitor.