00:00:00

Man — este ceea ce el mănâncă.

14-06-2007 в 12:48 | Vizualizări:7366

alimente După cum ştiţi, importantă în orice producţia industrială - este un profit. Pentru producerea ei se deschide şi se dictează toate acţiunile ulterioare. costurile la creşterea veniturilor şi reducerea, pentru materii prime, de producţie, transport şi depozitare. Există chiar şi un popor special, şi instituţii întregi au fost că retragerea acestor substanţe chimice, în timp ce adăugând că produsele alimentare nu se strica mai mult, arata mai bine, are un miros placut, gust, textură - вобщем mai multe comercializabilă. Este posibil să folosească materiale de calitate inferioară prime, produse naturale pot fi înlocuite de sintetic, deoarece cumpărătorul încă nu a observat.

În loc de ceai şi cafea

14-06-2007 в 12:37 | Vizualizări:8642

ceai Multi medici, nutritionisti si alte amatori pentru a oferi consiliere cu privire la dieta recomandă limitarea consumului de ceai şi cafea datorita continutului ridicat de cofeina. Criticii susţin că de cafea bufeuri de potasiu din organism şi de calciu şi afectează în mod negativ inima, poate duce la epuizarea celulelor nervoase. Vom analiza această problemă împreună cu cealaltă parte.

Este cunoscut faptul că un organism viu, naturale (şi, prin urmare, mai util) să mănânce alimente crescute în acelaşi loc, unde locuieşte organismului.

Influenţa de desene animate asupra copiilor. Multimatritsa.

14-06-2007 в 12:21 | Vizualizări:15480

desene animate În mintea ruşi desene animate pentru adulţi - este că a priori potrivite pentru copii. Dar pentru un motiv mai mult şi mai mulţi părinţi au temeri legate de siguranţa şi beneficiile pentru copiii lor multproduktsii străine. În cazul în care este sentimentul opresive de anxietate, atunci când vom vedea cu ochii copiilor noştri desene animate străine? Există suspiciuni că în acest moment există ceva în neregulă şi ireparabile ...

Vom încerca să transforme aceste îndoieli în certitudine absolută.

Vegetarianismul: Pro şi Contra

14-06-2007 в 09:07 | Vizualizări:15680

fată Cuvântul "vegetarian" au intrat fondatorii Societăţii Britanice de vegetarieni în 1842. Ea vine de la cuvintele "vegetus", ceea ce înseamnă persoana întregi, sănătoase, vesel, şi în legătură cu omul - mental si fizic puternic.

Aproximativ 17% din oameni din întreaga lume fără alimente de origine animală. Vegetarienii sunt diferite: unii nu mananca miere, chiar, pentru că este un produs de viaţă ale fiinţelor vii, în timp ce altele nu ezita comanda într-un piept de pui restaurant, convins că acest lucru este total "vegetarian" - în ceea ce priveşte dieta - produsele alimentare.

Serghei Sărat — Adio de om (cântec, mp3)

13-06-2007 в 09:46 | Vizualizări:8404

În Brazilia, o lege menite să protejeze pădurile în Amazon

12-06-2007 в 12:49 | Vizualizări:8754

Amazon pădure În Brazilia, o lege concepute pentru a proteja împotriva distrugerii pădurilor din Amazon. Guvernatorul statului de nord a Amazonas, Eduardo Braga a semnat o lege marţi, ceea ce înseamnă, printre altele, creşterea sancţiuni pentru infracţiunile de mediu şi crearea unui fond special pentru conservarea cea mai mare gama de pădurilor tropicale de pe planetă.

În Anglia, a lansat prima biodiesel trenul european

11-06-2007 в 11:34 | Vizualizări:4410

tren primul tren Europei de a biodiesel ecologice de pe 7.6, în primul său zbor de la Londra la Llandudno, Ţara Galilor, rapoarte de AFP. Oaspete de onoare pe primului voiaj a fost, Gordon Brown, candidatul de prim-ministru al Marii Britanii.

Combustibil Virgine Voyager trenuri mixte, 20 la sută sale produse din materiale bio: soia, seminţe de rapiţă şi ulei de palmier. Astfel, emisiile de dioxid de carbon de la biocombustibili arderea este mai mic decât la un motor diesel simplu.

În Ugra prevăzute primul parc de pin de piatra.

11-06-2007 в 09:29 | Vizualizări:4192

cedru Odată cedru ocupat unul din locurile principale în viaţa popoarelor indigene din nord. El a fost venerat ca un copac sacru, este încălzit, hrănite şi populaţia lechilo locale. Dar acum, în zona de păduri de pin este de numai 15% din toate pădurile Regiunea Autonomă. cedru siberian este de 45 de metri inaltime si 1,5-2 m în diametru. Vieţile pe care gigantul la 450-550 de ani. Deşi unii copaci au împlinit vârsta de 800 ani.

Produsele alimentare care nu îndeplinesc cerinţele

08-06-2007 в 16:51 | Vizualizări:4146

Mai mult de jumătate din probe alimentare luate epidemiologi nu îndeplinesc cerinţele Sanepida. De perioada de vară în oraş doar pentru o zi să crească un număr foarte mare de terase, cafenele şi bistrouri. Nisa pentru a avea o masă în aer liber. Dar nu în condiţii de siguranţă pentru sănătate.

Rezultatele concursului pentru comunităţile cele mai dezvoltate

08-06-2007 в 11:45 | Vizualizări:4390

sat Ministerul Mediului şi Resurselor Naturale a anuntat rezultatele concursului pentru comunităţile cele mai dezvoltate. Cu toate acestea, primul loc nu este luat nimeni. Chiar şi modelul de curăţenie şi confort de aşezări nu au avut un plan de dezvoltare maestru.

Oamenii de stiinta rusi au anuntat crearea de modele de apă dulce naturale

08-06-2007 в 10:26 | Vizualizări:4192

Baikal Oamenii de stiinta rusi au creat modele de apă proaspătă naturale. Ea se bazează pe compoziţia adâncime de Lacul Baikal, raportate la Centrul ştiinţific Irkutsk, Siberia Sucursala de RAS.

Potrivit directorului Institutului Limnological Academician Mihail Grachev, "crearea unui standard a eşantionului a fost făcută posibilă prin studiul de compoziţia apei în nucleul" de lac - la adâncimi de 300 de metri de la suprafaţă la 100 de metri mai sus de fund. "

În jurul kilometraj Mondială a Mediului

07-06-2007 в 11:02 | Vizualizări:3842

de apă Hilary Swank şi Dow Chemical Company a susţinut prima cursa tur-lume, care este deţinută pentru a strânge fonduri şi de a atrage atenţia publicului asupra proiectului de a asigura oamenii de apă potabilă.

"Lipsa de apă potabilă cauzele dezvoltarea de soluţii revoluţionare, care va asigura toate apă potabilă sigură şi la preţuri accesibile."

Casa noastra — natura

07-06-2007 в 10:02 | Vizualizări:125590

natură Sloganul "Înapoi la natură" a stârnit mintea oamenilor cu mult înainte de apariţia societăţii tehnocratice moderne. La acea vreme, unele suflete curajoase stânga societăţii umane şi grăbit să sălbatice, în speranţa de a primi de sănătate ei remarcabilă şi supranatural, şi, dacă este norocos, pentru a descoperi un paradis pe pământ.

În timpurile moderne, sloganul "Înapoi la Natura", a dobândit, în cea mai mare parte, la umbra de mediu ...

Vaticanul este preocupat de mediul înconjurător.

06-06-2007 в 10:09 | Vizualizări:4454

Vaticanul Vaticanul a anunţat încălzirii globale şi a poluării mediului fenomene nelegiuiţi. Papa Benedict al XVI-lea a invitat clerici, oameni de ştiinţă şi politicieni să "respecte" creaţie ", cu accent pe nevoia de dezvoltare durabilă."

De asemenea, recent a aflat că Papa Benedict al XVI-lea este foarte preocupat de conservarea naturii şi a decis să folosească energia solară.

Pe acoperişul uneia dintre clădirile din capitalul papale pentru a instala panouri solare.

Urşii au părăsit devastat Selem Valea Geysers.

06-06-2007 в 09:42 | Vizualizări:3752

urs ursul brun, care locuia în Valea Geysers în Kamchatka a prins dispariţia duminica, la stânga lor de teren, a declarat directorul Fundatiei pentru Natură şi biodiversitate de peşte, "doctor in stiinte biologice Eugene Lobkov miercuri, la o reuniune de urgenţă oblkomissii. Potrivit acestuia, ursul brun, care sunt rezidenţi permanenţi din Valea Geysers, "migra la un singur.

liderii G8 de acord asupra unui document cu privire la schimbările climatice.

06-06-2007 в 09:33 | Vizualizări:3640

Liderii Grupului celor Opt, "Vino miercuri, în staţiunea germană Heiligendamm, cea mai mare parte din timpul dedicat priveşte discuţia responsabilitatea economia mondială, schimbările climatice şi a ajutorului pentru Africa, a declarat reporterilor Sherpa rus, prezidenţiale aide Igor Suvalov.

Ziua Mondiala a Mediului

05-06-2007 в 11:18 | Vizualizări:5178

natură 6.05 este Ziua Mondiala a Mediului. Acesta a fost proclamat de către Adunarea Generală a ONU în 1972, la conferinţa umane Mediu de la Stockholm.

Motivul pentru acţiunea din lume a fost tratamentul primit de 05.11, Secretarul General al ONU 1971. Declaraţia a fost semnată de 2200 oameni de stiinta si artisti din 23 de ţări din întreaga lume. Ei au avertizat omenirea de pericol fără precedent pentru a-l în legătură cu poluarea mediului.

Liger — o pisică gigant!

05-06-2007 в 10:12 | Vizualizări:67328

Liger Liger - un hibrid între un leu şi o tigroaică, aratand ca un leu urias cu dungi difuză. În afară de tigru, care este neposredvennym aspect natural, aceasta este cea mai mare pisica din lume de astăzi.

Nu lipsesc Ligers gena, inhibarea creşterii, astfel încât acestea să crească toată viaţa mea şi foarte curând să devină de două ori mai mare de doi părinţi.

E interesant. Istorie — primii americani.

05-06-2007 в 09:01 | Vizualizări:10508

Indian "În primul rând americani" - o ştiinţa şi populare, istorie şi almanah etnografic, care este publicat anual în funcţie din 1996. Scopul antologie - acoperirea completă culturi indigene din America de Nord indieni şi eschimoşi, care sa stabilit prima dată acest continent cu mult înainte de sosirea omului alb.

Novovsti, Istorie, Traditii indian, Indeanisty, mitologie, etnografie si antropologie.

OMS a interzis fumatul la locul de muncă în toată lumea

04-06-2007 в 11:31 | Vizualizări:5848

fumat Organizaţia Mondială a Sănătăţii a emis noi recomandări privind controlul tutunului. OMS de experţi sugerează introducerea unei interdicţii privind fumatul la locul de muncă şi clădiri publice în toate ţările membre, indiferent de nivelul lor de dezvoltare economică.

"Datele ştiinţifice indică în mod clar că nivelul de siguranţă a fumatului pasiv nu există", - a spus şeful OMS Margaret Chan.

10 hibrizi cele mai improbabile (fotografii)

04-06-2007 в 11:09 | Vizualizări:105604

hibrizi hemmy.net Site-ul a publicat o listă de 10 hibrizi cele mai interesante. Hibrizii sunt hibrizi de animale cu gene similare. Ei locuiesc în principal în captivitate, şi aspectul lor este urmare a intervenţiei umane.

Ideea naţională — Ecovillages.

04-06-2007 в 10:26 | Vizualizări:6124

mac V-aţi gândit vreodată ce o poveste naţională?

Se spune că de căutare pentru rândul ei, la un moment în care ţara este la un pas de război civil sau de intervenţie, precum şi la locul de spiritualitate, cultură şi identitatea de oameni vin cinismul, lăcomie, furie şi ură. Timp de mulţi ani nimeni nu a fost capabil de a oferi oamenilor ceva fundamentale, astfel cum aceasta idee, sau cel puţin una din componentele sale importante.

Şcoala «Svetozar»

04-06-2007 в 10:09 | Vizualizări:5194

Imaginaţi-vă că sunt încă studiază în şcoală. Ai face, probabil, nu de mult ca - raportul de profesori la tine, raportul de elevi pentru profesori, o metodă de instruire, o modalitate de a testa cunoştinţele şi mult mai mult, dacă nu toate. Acum încearcă să îşi imagineze "ideal" şcoală - unul de la care a înlăturat toate lucrurile pe care nu vă plac. Oferi? Apoi încercaţi să mă gândesc dacă puteţi realiza acest ideal. Poate credeţi că acest lucru este imposibil? Iar unele nu sunt îngrijorat, şi ei încearcă să creăm o şcoală în care copiii isi doresc si le place să înveţe (invata pe tine însuţi ") şi să înveţe pe alţii, şi profesorii pentru a le ajuta în acest sens.

Ai auzit vreodata de scoala Shchetinina? Şi copiii mai mici şi mai mari acolo sunt studenţi, profesori şi metodişti reciproc. Dar caracteristica principală a elevilor acestei şcoli este diferit - fiecare dintre ele cauta propriile raspunsuri la întrebări importante: Ce este omul, elev, profesor? Părinţii? Oamenii care sunt în apropiere? Patriei? Natura? Spaţiu? Ce înseamnă acest lucru exact pentru mine? Unii adulţi cred că copiii nu sunt capabili să se gândească la astfel de "concepte pentru adulţi mărinimos" şi să le percep. Dar, la şcoală Shchetinina nimeni nu vor fi de acord cu această opinie. Şi totuşi, aici se spune: un om nu a venit să se adapteze la lumea, nu-l imite, dar pentru a construi şi transforma vieţile. Altfel, cum a va părinţilor lor, care întotdeauna doresc copii să trăiască mai bine decît ei?

Birch (cântec, mp3)

04-06-2007 в 09:50 | Vizualizări:7330

Nu numai omul este fierbinte.

01-06-2007 в 12:46 | Vizualizări:12556

căldură Nu byvet Singurul om cald. :)

Cum animalele simt si cum sa scape de aspectul de căldură în continuare.

Vineri pozitive.

01-06-2007 в 12:15 | Vizualizări:135438

pisică Vineri pozitive. In rolurile principale - animale. :)

Pentru ciuperci în grădină.

01-06-2007 в 11:06 | Vizualizări:25518

ciupercă Nu toate excitare inerente vânători de ciuperci, dar aproape nimeni nu refuză ciuperci delicioase. Şi dacă nu merge şi cresc ciuperci in propria gradina?

ciupercile cresc în condiţii artificiale învăţat o perioadă lungă de timp. Unul din ciuperci au fost cultivate pentru prima ciuperci, şi numai în ultimii patruzeci sau cincizeci de ani sunt utilizate pe scară largă în alte tipuri de ciuperci, cum ar fi ciuperci stridii, miere de vară agaric, Shiitake. Pentru cultivarea pe un teren de gradina lemn de esenţă tare nevoie de software-ul - plop, salcie, plop, tei. Chiar mai rău în această privinţă de stejar, frasin.

Ciuperci şi mâncăruri de ciuperci.

01-06-2007 в 10:49 | Vizualizări:13112

ciupercă Istoria de utilizare a fungilor în produsele alimentare ne conduce la epoca de colectare. Popor vechi mâncat ciuperci, împreună cu alte vegetaţie. Pădurile din Scandinavia şi Rusia ca nu prezinta alte numeroase specii de ciuperci, ci pentru că este gătit aceste ţări sunt extrem de bogate în diverse moduri de prelucrare. ciuperci Iniţial, oamenii au mancat numai uscate şi prăji, dar în cele din urmă ciupercile au devenit un aliment preferat, şi chiar o delicatesă. De mii de ani de "prietenie" cu ciuperci oamenii au inventat multe moduri de a gati.

Tata va începe producţia de automobile de pe aer comprimat.

01-06-2007 в 09:46 | Vizualizări:6222

maşină Compania indiană Tata Motors ar putea începe în curând producţia de o masina compacta, al carui motor functioneaza pe baza de aer comprimat. Maşină, dezvoltat de un inginer fostul "Formula 1", Guy Negre (Guy Negre), a fost numit Aer maşini.

Aer comprimat, "push" pistoane, servit sub presiune la motorul de tancuri, în valoare totală de 340 litri. Viteza maximă Tata Air Car este 108 km pe oră, iar la un rezervor de aer comprimat poate fi pentru a obţine o medie de 200 de kilometri.

Ecovillage «Teremki.»

01-06-2007 в 09:39 | Vizualizări:7056

ecovillage Domnilor, viitorul rezidenţi ecovillage, "Teremki" Bine ati venit! Suntem deja de 90 familii! Vrem să trăim în locul ecologic pure la 14 km de oraşul Riazan, în apropierea satului Dedyukhina în casele lor de rudenie. Satul nostru este situat pe autostrada Sf. Mihail în partea de sud-vest de oraşul Riazan, la distanţă de zonele industriale, cai ferate, autostrazi majore.