00:00:00

Invazia mutanţi

15-01-2007 в 15:27 | Vizualizări:5746

Şeful nou înfiinţat Asociaţia Naţională pentru Siguranţa genetică Alexander Baranov, Rusia a cerut să oprească importul necontrolat de produse transgenice în Rusia. Potrivit experţilor, cota de produse modificate genetic pe piaţa rusă acum mai mult de un sfert - este predominant "străini" de produse: cereale şi cereale, leguminoase, legume, carne şi produse de patiserie. furnizori majori - America de Nord şi în ţările UE ...

Noţiuni de bază o benzinarie

15-01-2007 в 14:11 | Vizualizări:11234

Gazprom smith Davydova

miroase a gunoiului de grajd: un sătean din

regiunea Lipetsk înţepat mea

"Combustibil albastru" din patties vaca.

Ziarul "Komsomolskaia Pravda" de la 18.11.2000 ...

Râme şi Fabricarea vermicompost

15-01-2007 в 12:53 | Vizualizări:15332

Viermii reciclare a materiei organice - gunoi de grajd sau compost este mult mai rapid şi mai complet decât sol microorganisme în procesul de compostare. Împreună cu solul absoarbe o cantitate enormă de reziduuri vegetale, cel mai simplu de nematozi, microbi, ciuperci, alge, râme le digerat, izolat, împreună cu coprolites (un pumn de teren alocate de viermi), o cantitate mare de humus, microflora proprie, aminoacizi, enzime, vitamine şi alte substanţe biologic active care suprima microflorei patogene. Această masă ecologică este pierde obezzarazhivatsya miros, devine sub formă de granule şi un miros plăcut de pe pamant. Un alt capacitatea unică de viermi este capacitatea lor de a recupera şi structura solului, penetrante ei cu miscarile lui.

Logica de globalism.

15-01-2007 в 12:45 | Vizualizări:4254

Recent, o varietate de platforme ce în ce mai aud cuvântul "globalism" şi "globalizare", şi, în curând copiii vor pronunţa fără şovăire aceste condiţii. Cu toate acestea, în conformitate cu observaţiile noastre, aproape nimeni nu într-adevăr nu se poate imagina realitatea din spatele acestor "cuvânt-amoeba ...

Cultivarea cartofilor în paie

15-01-2007 в 12:39 | Vizualizări:29018

 • Nu crezi că poţi să creşti o cultură frumoasă de cartofi nu este sapat gradina?
 • Nu crezi că poţi să creşti o cultură frumoasă de cartofi de sămânţă, fără a pune în pământ?
 • Nu crezi că poţi să creşti o cultură frumoasă de cartofi nu este lupta cu buruienile, nu "okuchivaya", şi nu de udare, chiar şi în anul curent de seceta?
Acum, că aţi răspuns pozitiv la toate întrebările, mai degrabă citit apoi şi nu-mi cred ochilor. "

Foşnet profetic pădure

15-01-2007 в 11:32 | Vizualizări:6130

Din carte, Rusă Verbe Înteleptii - manualul de istorie Miho p. Shchetinina academician, doctor în pedagogie: The Golden Age, nu lasa in urma orice urme vizibile de material. Dar legendele despre el sunt păstrate în poveşti, legende, epopei, cantece. Şi dacă luaţi o privire mai atentă la ei, veţi putea găsi o mulţime de informaţii obiective despre această istorie foarte veche a planetei noastre. Despre acel moment, atunci când strămoşii noştri au fost înţelept şi pur.

Fostul magnat Gherman Sterligov a devenit un pustnic

15-01-2007 в 11:21 | Vizualizări:28780

La începutul anilor 90-sovietic e milionar Gherman Sterligov, proprietarul prima reţea de schimburi de mărfuri "Alice" a devenit un simbol al capitalismului curs de formare.

Primul sovietic capitaliste Gherman Sterligov, din nou, a devenit un pionier. El a fost trimis în iad "de piaţă eficiente" şi "societatea de consum." Shot de la revolverul său de televiziune, a vândut casa în Rublyovka şi sa stabilit în pădure deasă de la fermă, la care nu au chiar o carosabile a drumului ...

Casa de omul modern

15-01-2007 в 11:13 | Vizualizări:4988

Casa este omul modern - în esenţă, o mică uzină chimică eliberate în atmosferă aproape toate elementele din tabelul periodic.

investigaţii speciale au arătat că nivelul de contaminare chimică în interiorul clădirilor se pot ocupa de până la patru ori a nivelului de poluare a aerului pe strada ...

Skamarohi — preoţii culturii vedice antice din Rusia.

15-01-2007 в 10:54 | Vizualizări:11186

Un om trebuie să vadă lumea pentru ceea ce este de fapt (Estinu), dar nu unul care a pictat în şcoală şi într-o comunitate civilizată ...

Demografic al doilea război

15-01-2007 в 10:31 | Vizualizări:7052

Pe parcursul ultimilor treizeci de ani în SUA şi alte ţări au fost publicate numeroase lucrări cu privire la analiza proceselor etno-demografice din ţara noastră şi posibilele implicaţii de acest lucru pentru a situaţiei geopolitice şi militare-strategice în URSS în Europa şi în întreaga lume.

Afiseaza evenimentele de astăzi, aceste efecte pot fi foarte bine numit catastrofale.

Interzis trecute

15-01-2007 в 09:35 | Vizualizări:9180

A confirmat dacă adevărul adepţii lui Darwin de probe non-refutabil? E ca un auto-evident, dacă ne uităm despre retrase din circulaţie fapte despre exilat la muzee magazin descoperiri incomod despre înregistrările frauduloase sau distruse de expeditii. Dar fără ele, informaţiile arheologice sunt incomplete, imagine din trecut - istorie denaturată - fals. Această concluzie a fost cercetător american Michael Cremo şi Richard Thomson după 8 ani de săpături din Pamant "cronologică bytopisaniya praf" ...

Un alt uita-te la istoria Rusiei

12-01-2007 в 16:05 | Vizualizări:6110

Război împotriva Rusiei este deja foarte lung si foarte, foarte de succes. Desigur, nu pe câmpul de luptă, unde am toate sunt întotdeauna bătuţi, şi foarte dureroasă, şi în cazul în care Occidentul a fost întotdeauna câştigat şi continuă să câştige - în război informaţii ...

Vrăjitoarea tradiţie Scoala de cultura populara din Rusia şi Academia de Sine.

12-01-2007 в 15:28 | Vizualizări:12226

Alexandru ŞEVŢOV, sau simple Sanych (alias-A.Andreev şi Ivan Skomorokh) în perioada 1985-1991. instruiţi de către vrăjitorilor vechi, care sunt descendenţi ai Ofen-mazykov, care la rândul lor sunt descendenţi ai legenda bufoni care s-au stabilit pe aceste meleaguri în secolul 17, dupa ce persecutia, amenajat regii Romanov.

Mediu urban şi sănătăţii cetăţenilor.

12-01-2007 в 14:49 | Vizualizări:14826

Poluante principale ale atmosferei in orase este autovehicule. De exemplu, la Moscova, aceasta reprezintă mai mult de 90% flotei din capitala rusă., De exemplu, are aproximativ 3 milioane de masini, iar această cifră este în creştere în fiecare an cu 10-15%. Acesta este numărul de vehicule anual emită în mediu de aproape 2 milioane de tone de solide , deşeuri lichide şi gazoase, multe dintre ele - un extrem de toxice pentru om ...

Oamenii de stiinta au gasit o reteta simpla pentru fericire

12-01-2007 в 08:20 | Vizualizări:5160

bani Psihologul Elizabeth Dunn şi doi dintre colegii sai de la Universitatea din British Columbia din Vancouver, a fost întrebat la trei întrebări simple şi de a afla cum să cheltuiască bani pentru a fi în sfârşit fericit. Sa constatat că mai multe persoane cheltui pe rudele, prietenii şi de caritate, astfel încât acestea sunt mai fericiti.

Ecovillage Grishino

19-12-2006 в 16:46 | Vizualizări:8754

Am stabilit în satul Grishino, care este situat pe malul nordic al râului Vazhinka, în partea de est a regiunii Leningrad, aproape la graniţa de Karelia. Ekoposelentsy primul venit aici în 1993. De atunci, acest mic sat, cu o mare salcie-ceai în mijlocul domeniu a devenit casa noastră. Venirea noastră aici a dat popoarelor indigene, încrederea că satul ei vor locui şi vor dezvolta.

Valea Morilor — Noua Viaţă

25-10-2006 в 15:31 | Vizualizări:5582

17 octombrie 2006 la ora 16:00, au început lucrările la coborâre de apă de la unul dintre frumoase apele cea mai mare parte a oraşului - Valea Morilor de scurgere. Aproape foarte partea de jos a rezervorului a fost mare diametru redus conducte, pentru care există o. Timp de 16 ore, nivelul apei a fost adormit de 10 inch .

Huang a schimbat culoarea

24-10-2006 в 10:32 | Vizualizări:5048

Ca urmare a deturnare de fluviu Chinei de Fluviul Galben pentru 1 km a schimbat culoarea de la galben la rosu.

Tabere pentru copii de mediu — o nouă formă de educaţie a tinerilor

17-10-2006 в 12:18 | Vizualizări:13800

"Pentru a încerca să restabilească relaţiile pierdut între oameni şi de viaţă alte organisme care traiesc pe planeta noastră - un foarte important şi merită obiectiv foarte. În cele din urmă, succesul sau eşecul unor asemenea tentative de a rezolva problema, de a distruge umanitatea însăşi, cu toate fiintele vii de pe pământ sau nu. "

Konrad Lorenz

schimbare Times, vom schimba, vom schimba copiii noştri sunt în schimbare şi formele de învăţământ. Unul ar putea crede că ar putea să ia o de două săptămâni de mediu tabara scurt în procesul complex al culturii de educaţie de mediu? Se pare foarte mult un lucru de tabere de pionieri trecut, iar în locul lor sunt noi abordari, noi perspective asupra conţinutului, stilul şi metodele de lucru cu copiii. Una din direcţiile noi în organizarea de recreere de vară pentru copii dezvoltat în momentul în care Departamentul de Mediu din Natura şi Moscova. Departamentul a sprijinit un proiect propus de Fondul de Dezvoltare Ecoturism "Dersu Uzala" privind organizarea de tabere pentru copii de mediu, pe baza ariilor protejate Rusă - rezerve şi parcurile naţionale.

Eco-turism şi de circulaţie pentru copii de mediu

17-10-2006 в 12:17 | Vizualizări:9514

Conceptul modern de turism ecologic a apărut la confluenţa dintre cele mai urgente, economice şi sociale problemele de mediu. Eco-turism urmăreşte, pe de o parte, pentru a satisface nevoia omului de comuniune cu natura, singurătate, de studiu şi de înţelegere a naturii şi a culturii, şi pe de altă parte - pentru a rezolva-economice şi de mediu probleme socio în zone îndepărtate.

Există multe definiţii ale ecoturismului, dar, în general, toate sunt acum redusă la cinci caracteristici de bază:

 1. Această călătorie în natură;
 2. Aceasta excursie care vizează obţinerea de noi cunoştinţe despre natura şi cultura locală (educatie de mediu);
 3. Această călătorie, care contribuie la conservarea şi păstrarea mediului cultural local;
 4. Această excursie, organizată în aşa fel încât toate posibilele efecte negative sunt reduse la minimum;
 5. Această călătorie, care contribuie la dezvoltarea socio-economică a regiunilor.

Ce este ecoturismul?

17-10-2006 в 12:16 | Vizualizări:38768

Menţionate cel mai frecvent în diferite contexte, câteva concepte pot fi comparate cu termenul "ecoturism definiţii." Diversitatea existente ilustra următoarele exemple:

 • "Ecoturism - aceasta este orientată spre natura turism, inclusiv programe de educaţie de mediu şi educaţie, şi puse în aplicare în conformitate cu principiile durabilităţii ecologice. Strategia Naţională pentru Ecoturism Australia, Departamentul de Turism, Canberra, 1992.
 • «Bazate pe natura turism care implică educaţie şi interpretare a mediului natural şi este gestionat să fie ecologic durabile (.» Commonwealth Departamentul de Turism (1992), Australian National Ecoturism Strategiei, Canberra.)

 • "Eco-turism - o călătorie în mod deliberat la zone naturale, în scopul de a înţelege mai bine cultura locală şi mediul natural şi care nu ar încălca integrităţii ecosistemelor, în acelaşi timp conservarea resurselor naturale benefice pentru localnici)." (Ecoturism Societate, Ecoturism Society, 1994.
 • Intenţionate de călătorie «la zone naturale pentru a înţelege cultura şi istoria naturală a mediului, ţinând nu sunt de a modifica integritatea ecosistemului, în timp ce produce oportunităţi, care fac de conservare a resurselor naturale benefice pentru populaţia locală 1994.» (Ecoturism Society,) .

Cum să înceapă o campanie

17-10-2006 в 12:15 | Vizualizări:6556

Campania - excursii organizate sau plimbări lungi, precum şi general, co-circulaţie a unui grup de persoane cu scop n.opredelennoy. Turistii în campanie. Schi PP la locurile de gloriei militare. (Dicţionar SIOzhegov).

În primul rând, pe cineva în cap trebuie să fie înlocuit cu ideea, să ia o rută, şi, de regulă, el este seful. Si el apare imediat taxelor - pentru a dezvolta o rută şi programul, pentru a identifica cele mai dificile sectiuni, subliniind modalităţi de a trece, pentru a dezvolta un traseu de rezervă, să adune un grup de turişti şi organizează activităţile de participanţi. Manager responsabil pentru siguranţa şi finalizarea cu succes a traseului.

Corpsmen biosferei

17-10-2006 в 11:45 | Vizualizări:6346

În fiecare zi, mai multe şi mai mulţi experţi cred că biotehnologia este de a deveni un simbol al puterii ştiinţei moderne, o întruchipare a realizărilor de civilizaţie. Doar în largul coastei din Pakistan sa scufundat cisternă cu zeci de mii de tone de petrol. Wildlife şi coasta Mării Arabiei suferit pagube importante. metode biotehnologice de combatere a poluării mediului înconjurător într-o poziţie pentru a preveni astfel de pierderi.

Petrol si produse petroliere chiar şi astăzi se colorează Antarctica. În Rusia, de producţie generale, transport si rafinare sunt percepute ca o ameninţare teribilă pentru a faunei sălbatice. Şi nu fără motiv - în Siberia de Vest, din care 40 ani în urmă au început să exploreze cele mai mari depozite din teritoriile de petrol a distrus toate lucrurile vii.

Benzina nu mai este relevantă

17-10-2006 в 11:43 | Vizualizări:6404

Ajungând la momentul în care ne oprim pentru a umple masina obiceiul de combustibil. În ultimele luni, preţurile petrolului lovit record vreodată ...

Pe baril pe piaţa internaţională a depăşit 60 dolari, chiar 80 dolari a fost selectat. Experţii estimează că benzina ar putea creşte în curând în preţ cu 20 la sută ...

Dacă se merge mai departe, oamenii vor fi doar dreptul de a stăpâni motociclete şi scutere ca. Sau caută o sursă de energie altceva - cum ar fi combustibilul, care poate fi ... crească. Nimic amuzant: oamenii de stiinta cred că schimbarea de sursa principală de energie - în cel mai apropiat 20-30 de ani.

Venind o revoluţie masina mare

17-10-2006 в 11:40 | Vizualizări:4678

În legătură cu preţurile în creştere ale combustibililor de hidrocarburi şi ameninţarea deficitului de energie şi industria automobilelor este, treptat, ghidat să se asigure că rezervoarele de "caii de fier" ar putea fi inundate, nu benzină, dar şi alcool etanol combustibil lichid - care este produs din culturi cu un conţinut ridicat de zahăr şi amidon (porumb, trestie de zahăr şi cereale). "Drive" acest alcool este mult mai simplă decât cea care este adecvat pentru utilizarea în interiorul omului. Şi, aşa cum sa menţionat, consumul de alcool masina absolut nici un efect asupra caracteristicilor de performanţă sale (maşina este avantajos diferă de la sofer). Şi dacă adăugaţi benzina regulate la 10% etanol, ne combustibil cu o cifră octanică de 95-98, dând de ardere de 30% a emisiilor nocive mai puţin. Experţii americani au calculat că, dacă etanol este "unitatea" din porumb, atunci când este ars, este alocată o energie mai treilea decât a fost cheltuită pe cultivare, recoltare şi prelucrare a acestei culturi. Benzina este înapoi la umanitate, doar 80% din energia cheltuită în sale de producţie. Cu slidere diesel - chiar şi mai simplu: motorina poate fi înlocuit ... ulei vegetal (în Europa, de exemplu, pentru aceste scopuri rapiţă).

Caracteristici de viol, ca o alternativă la motorina

17-10-2006 в 11:38 | Vizualizări:21302

Pentru a înlocui motorina poate fi utilizat ulei vegetal. În Germania, mari speranţe în această privinţă sunt atribuite la viol. Pentru a utiliza combustibil produs din materii prime vegetale, ia în considerare două opţiuni. Una dintre ele implică esterificarea uleiurilor vegetale de starea cu motorină, iar modificarea a doua a motorului diesel, astfel încât de ardere de ţiţei în el nu este format rău pentru prizat.

În domeniul transportului rutier, calea este primul realizat. Combustibil biodiesel, care este un ester de rapiţă de metil (RME), a fost deja lansat peste 800 de staţii în Germania. Deoarece RME este un lichid extrem de coroziv, rezervoarele de carburant, liniile de combustibil şi alte elemente în contact cu el, ar trebui să aibă design special, rezistent la RME.

no-title

16-10-2006 в 16:52 | Vizualizări:18924

Fotografii experimente cu lămpi cu filament ars.

Natura vid fizice şi consideră că cerinţele, în timp ce întâlnirea de vid fizice care pot fi atribuite fundamentale forma cea mai de realitatea fizică. Este demonstrat că obiect fizic, care pretinde că statutul fundamental, trebuie să aibă proprietatea de continuitate.

Cum de a accelera dezvoltarea copilului mentale

16-10-2006 в 16:50 | Vizualizări:7716

Cine sunt părinţii nu doresc să aibă un copil inteligent? coeficientul de inteligenta al copilului nu este întotdeauna, însă, şi, adesea, sunt genetic depinde de inteligenta al părinţilor. În plus faţă de ereditatea, este influenţată de mai mulţi factori: emoţionale mediul înconjurător, intensitatea de formare, sănătatea copilului şi altele. Sarcina de a părinţilor - de a ajuta pe copil într-o timpurie şi intensivă dezvoltarea inteligenţei.

V. Soloukhin Luch între cer şi pământ «(din eseul» iarba «)

16-10-2006 в 16:49 | Vizualizări:14296

Întinşi pe iarbă. Chiuveta, cădea peste pe spatele lui, răspândirea mâinile sale.. Nu există alte nici un fel, astfel încât ferm să se afunde şi se dizolvă în albastru cer, decât atunci când sunteţi în jos, pe iarbă Mergând şi îneca o singură dată, în aceeaşi clipă, cât mai curând oprokineshsya si deschideti ochii. Chiuvetă Deci, greutăţi de plumb, în cazul în care se pune pe suprafaţa mării merge. asa de strans ineaca balon (sa zicem, o sondă meteorologice), atunci când el a fost lăsat. Dar nu au rapiditatea, aceiasi usurinta, aceeaşi rată ca ochiul uman atunci când El s-au înecat în albastru nemărginită a cerului de vară. Pentru a face acest lucru, sta pe iarba si deschide ochii.

Posibil şi imposibil

16-10-2006 в 16:45 | Vizualizări:11272

În schimb prefaţă

Toate albinele zboară spre miere, şi unul,

atât de mici şi de rău, cu smoală.

Andrew Knyshev.

Acest articol este pentru cei care sunt nemulţumiţi de viaţa lor, care doresc să-l schimbe şi este dispus să le facă pentru acest efort.

Acest lucru - nu este uşor.

Dacă doriţi cu adevărat acest lucru, atunci acest lucru va avea de a privi lumea din jurul altă parte, un aspect neobişnuit şi vezi că lumea în mai multe moduri nu ca te gandesti la asta. Pentru a schimba viaţa ta, trebuie să vă, mai întâi de toate, să se schimbe. Puteţi schimba viziunea asupra vieţii, să renunţe la stereotipurile care deţin înveţi pentru a vedea in viata ceea ce majoritatea oamenilor nu se observa, învăţaţi cum să gândească şi să acţioneze ca nu.