7 retete de dovleac.

/ Vizionări: 11896

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

dovleac Cea mai mare desert gust de dovleac, nucşoară tip yuzhanok: Stiri si perle. Aceste tipuri de termen lung gestaţie târziu. Chiar şi în nord-vestul climate acestea pot fi cultivate în condiţii de amatori

Friptură de dovleac. Una dintre cele mai simple feluri de mâncare!
Felii de făină de dovleac şi pune un strat pe tigaie, apoi răsturna o furculiţă pentru prăjire uniformă. Pregatite mâncat dovleac cu maioneza, rasă usturoi, mărar verde.

Migdale clatite.
Dovleac tăiat în bucăţi, apoi curatata de coaja si seminte. Carne grătar, pentru a da suc să se scurgă. Puteţi depăşi chiar, altfel aluatul va necesita o mulţime de făină şi gust de aluat de pâine va şanse decât de dovleac. Într-o mulţime de stoarcere conduce un cuplu de ouă sare dupa gust, apoi există un pic, ca să nu-l omoare pe dulceaţa de dovleac cu sare. Apoi se adaugă două linguri de făină pentru frământarea şi prăjituri coace într-o tigaie de ulei vegetal fierbinte. Ei pot depune o şi sos dulce acrisor, cum ar fi pe bază de gelatină cu boabe.

dovleac Salata "perla".
Luăm nucşoară dovleac prime, aflăm pe o răzătoare grosier. Adăugat la acesta o lingura de miere, se amestecă pentru a se dizolvă în suc. digitaţie Stafide, fiert, depaseste apă. Se amesteca cu dovleac. Nucile orizontal şi acolo - în bolul de salata. Aici, probabil, asta e tot. Vrei acidulate - adauga mere rase.

"Aur", deserturi.
În partea de sus a dovleac (nu în cazul în care tulpina, şi acolo, unde a primit în timp ce vârful culcat pe acest pat), taie capacul, suficient pentru trecerea de un căuş. Am iesit prin fanta de seminţe gaura, curăţate uşor în interior. Cariile litri, cu patru. Completaţi decojite şi diced Antonovka, acesta interspersing cu zahăr. Am închis capacul şi puneţi tăiat în ziua a evidenţia suc. O zi mai târziu - doar o zi de sărbătoare! Mere plutesc în suc propriu sale, amestecat cu dovleac. Gust naidesertneyshy!

dovleac Supa de dovleac cu crutoane.
felie de dovleac, pune-l în lapte de fierbere şi se fierbe la foc mic. Sare - dupa gust. Bate cu un mixer si aduce din nou la fiert. Se toarnă supa într-un vas, se adaugă în fiecare bucată de unt, se presara cu pâine prăjită de secară sau biscuiti.

Supa de dovleac cu branza.
Dovleac, morcovi şi rădăcină de pătrunjel tăiat în fâşii şi se fierbe în apă uşor sărată, se adaugă mazărea verde tocat şi cremă de brânză (supa). În cazul în care brânza brichete nu conţine ceapă, ceapă trebuie separate prăji în ulei pana se rumeneste si se adauga la supa terminat. Se garniseşte cu pătrunjel şi mărar.

Terci de ovaz este minuscul. Dacă supa este de dorit să se ia o dovleac proaspete, terci de ovaz este potrivit şi uscate. Ia o jumatate de litru de apă şi lapte, a aduce un abces, sare (dragoste - de zahăr), adăugaţi o tărtăcuţă de sticlă, se fierbe. Pumpkins vor fi gata să cadă grişul adormit - aproximativ o sută de grame, numai îngroşarea. În castron se adaugă untul.

Sursa: 7 retete de dovleac