A încheiat conferinţa anuale regulate privind stabilirea Ecovillage format din casele de rudenie.

/ Vizionări: 18464

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ea a mers langa Odesa, aşa cum am raportat mai devreme, pe baza de odihnă "Chabanka" un frumos,, Rocky coasta sălbatice. Cum se face ca oamenii nu sunt doar Rusia, Belarus, Moldova, Ucraina a fost tot acolo, au existat chiar şi oamenii din Irak! Ce ii face pe oameni să bifaţi, ceea ce le forteaza sa se angajeze pe această cale, creând o nouă viaţă, complet Nathan `s adoptivi în natură.

Nu este doar un hobby, un hobby, un stil de viata, un nou vector complet de dezvoltare, un alt scop în viaţă complet, un sistem diferit de valori şi convingeri. Este greu de înţeles în mişcare, ceea ce ii face pe oameni să bifaţi, atâta timp cât o luptă pentru stabilitate, linişte şi prosperitate, dar totul a fost absolut clar, simplu şi uşor de înţeles.

Peering în ochii oamenilor, în neobosită pasiunea lor pentru viaţă, credinţă în cele mai sălbatice copilărie visele lui, vorbind despre viaţă în general, încep să mă minte involuntar. Şi aşezat pe plajă, te întreb, de ce nu am trăi, cine sunt eu, ce-mi place. , Adolescenţă, înainte de înot mea, cu ochii deodată Copilăria şi totul este clar! Dar când, atunci când am uitat despre asta! " Cum sa întâmplat acest lucru? Da, îmi amintesc, eu sunt o parte din această planetă, eu sunt seful ei, natură, grijuliu, iubitor. Mări şi oceane, munţi, păduri şi râuri acasă la mine cât mai mult posibil. Şi care, dacă nu mă gândesc la ei, ai grijă, pentru că eu sunt atât de mândru de ei. Dar de ce sentimentele mele erau ingreuiati, de ce am uitat despre asta. Şi ce-am crezut, se străduiesc, după cum am trăit? Sentimentele şi gândurile mele, fie ca nu mai putin de aceasta planeta minunata, pe care am furnizat, iubesc atat de mult! Are societatea modernă, cu toate aspiraţiile sale, putea să mă captiveze, astfel încât am uitat despre dragostea mea pentru viata si chiar pot uita totul din nou?

Probleme la o conferinţă în etape, desigur, nu acestea, dar tăcerea a fost pătrunsă totul este în acest spirit. Aici a vorbit despre realizările fiind efectuate în grupuri separate de aşezări tribale din lume, despre planurile lor şi, desigur, a invitat toate reciproc pentru a vizita.

Unele vorbit despre cai, altele pe succesul lor în cultivarea legumelor, fara chimicale, nu a existat de mult vorbesc despre ekologicheskichistyh şi accesibile modalitate de construcţie, educaţia copiilor, despre relaţiile umane, despre nutriţie sănătoasă şi mult, mult mai mult. De fapt, tot ceea ce se referă la viaţa de familie în proprietatea sa, în special, şi despre viaţa în soluţionarea ca un întreg.

Acesta a fost umplut cu concerte, seri bard, seara foc de tabara, jocuri pentru cei care sunt în căutarea pentru colegii lor, si pe langa acest lucru a fost un spectacol de moda. Baieti, fete, tineri şi maturi au fost îmbrăcaţi în costume confecţionate din ţesături naturale, pictate şi brodate proiectează şi o muzică plină de viaţă a ieşit unul câte unul, două câte două, cu copiii si cu cei dragi lor în conformitate cu aplauze.

Spectacolul a durat aproximativ o jumătate de oră şi a condus în toate entuziasm extraordinar. Imaginile realizate de un popor în aceste costume uimitoare, fermecat şi a dus la sfârşitul tuturor, la triumf universal. A fost foarte interesant pentru aceste patru zile ale conferinţei, spune pur si simplu nu nimic. Dar, în general, se poate observa, fără exagerare, de dragul acestor zile în viaţa mea, de mult să vrei să faci, o mulţime doresc să aibă timp. Viaţa devine vopsea noi, as vrea sa traiesc mai sigur pe sine, mai fericit, cinstit.

Jan Kareush
gy.md/articles/10aug07_odessa/p11.jpg "align = left>