A inventat un dispozitiv care va transforma Sahara intr-o gradina de flori

/ Vizionări: 4406

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Aparatul va transforma Sahara într-o grădină de flori
Fostul tyulpanovod olandez a inventat un dispozitiv care ar putea ajuta pentru a planta un miliard de copaci în Sahara. Nu a avut foarte simplu: în centrul este un spaţiu gol, ca un tunel, care a plantat un puiet pe laturile - tava, care curge de sus în jos umiditate condensat. Din paleta de fitile de apă fibroase vine in doze mici la puieţii.

Chiar şi în Sahara într-un metru cub de aerul conţine 20 la 25 de litri de apă. Datorită diferenţelor de zi şi de noapte temperaturile, poate fi uşor condensat cu ajutorul unor astfel de dispozitive. Aceasta, întâmplător, sunt conştienţi de berberi şi călătorilor experimentaţi. Frumusetea această idee încă şi că aceste cutii pot fi ştampilate de milioane de foarte ieftine din resturi de materiale de - carton, placaj de deşeuri, materiale plastice etc

Răsad plantat într-o gaură de adâncime nu mai mică de 10 cm, şi este caseta de purtat. Pentru un an sau doi de plante produce în condiţii de umiditate constantă a reţelei capilare mici rădăcini şi începe să trăiască o viaţă independentă. Caseta apoi pot fi scoase şi utilizarea re-.

Peter Hoff a lucrat anterior lalele diluare. După pensionare, el a devenit interesat de "verde" ideea şi a început să caute o modalitate de a reduce factorii negativi uman asupra climei. Potrivit lui, nou sistem testat cu succes în Arabia Saudită şi Maroc. În octombrie, el sa întors dintr-o călătorie în Maroc, în cazul în care în termen de doi ani de teste domeniul său de box-condensator. Potrivit lui, de germinare a răsaduri de eucalipt si salcam a fost de 95% cu ajutorul acestui aparat, şi la staţia de a verifica, a fost doar de 5%.

vegetarian.ru