A scăpa de molia fără chimicale

/ Vizionări: 3840

Избавляемся от моли без химикатов

 

Substanțele chimice, cum ar fi naftalina sau dichlorvos și alte analogii cu un miros plăcut, sunt dăunătoare pentru sănătatea umană, în special pentru copii, femei gravide și mamele care alăptează. Compoziția lor conține elemente toxice, sarcina directă ale cărora este combaterea insectelor sâcâitoare și totodată și a proprietarilor casei. Cum scăpau de această năpastă ​​bunicile noastre? Cu mijloace la îndemână!

1. Molia nu supraviețuiește la frig sub 0 ° C și când este expusă la lumina soarelui.

2. Turnați într-un bol apă cu săpun, adăugați câteva picături de ulei esențial de lavandă sau de brad alb, ștergeți bine cu apa parfumată fiecare raft, pereții dulapului pe toate laturile.

3. Depozitați pe rafturi, în saci cu haine, în buzunare și mâneci de paltoane, jachete și alte haine, pantofi, remedii populare ecologice care resping molia:

fructe de castan, ramuri de brad alb, vetrice (Tanacetum), înfășurate într-un material de bumbac, lavanda uscată într-un sac de bumbac, coji de citrice.

Molia nu tolerează toate aceste substanțe, și dacă le veți combina, ea niciodată nu  se va întoarce în dulapul dvs. pentru a mânca un pulover sau o rochie de sărbătoare preferată.

Important! Coji de citrice se schimbă în fiecare lună, efectul altor substanțe  durează timp de șase luni, fructelor de castan - nedeterminat. 

 

Sursa

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137