Acțiune ecologică de amploare la Orheiul Vechi

/ Vizionări: 1456

Итоги масштабной экологической акции в Старом Оргееве

Peste 200 de voluntari ai mai multor organizații de tineret au desfășurat o amplă acțiune de salubrizare a rezervației naturale „Orheiul Vechi”.

Este pentru al cincilea an consecutiv cînd activiștii Fundației „Ecodava”, alături de alte cîteva organizații, s-au implicat pentru a curăța zona turistică de deșeuri. Totodată, voluntarii au reușit să planteze circa 800 de copaci de-a lungul albiei rîului Răut.

„Ecodava”și „Vila Etnică” cheamă voluntarii să participe la o campanie ecologică de excepție (+Video)
„Ecodava”și „Vila Etnică” cheamă voluntarii să participe la o campanie ecologică de excepție (+Video)

Organizatorii acțiunii au rămas mulțumiți de rezultat, îndemnînd, la rîndul lor, oamenii să aibă grijă de natură. „A cincea acțiune ecologică a întrunit un număr mare de voluntari din partea mai multor organizații. Aceștia au fost împărțiți în cîteva echipe și au salubrizat zona de deșeuri. Am făcut un lucru bun. Aceste acțiuni devin deja o tradiție. Pe an ce trece, deșeurile sînt tot mai puține și mai puține. Lumea începe să conștientizeze faptul că curățenia trebuie păstrată mai ales în asemenea zone turistice importante. Aducem mulțumiri pentru material săditor proiectului ”Million Trees Moldova”, a relatat președintele Fundației „EcoDava”, Oleg Sclifos.

Continuare: noi.md