Acest muritor de rând

/ Vizionări: 9976

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

SIMON Antonets În regiunea Poltava de treizeci de ani de colectare culturi ecologice. Zvonurile despre el mult timp în urmă răspândit dincolo de regiune. Aflaţi de la agricultura la colective sovietice preşedintele fosta ferma din sat Mykhailyky veni chiar din străinătate. După toate, principiile de cultură, care Simon Antonets introdus înapoi în 70, în prezent de mare actualitate în Europa. El a fost 30 ani nu folosesc îngrăşăminte chimice şi plug dragoste. "Teren noi, pentru că ea dă naştere" - asa explica doar aici baza agriculturii ecologice umane.

SIMON Antonets în satul său că tatăl său de origine. Aici el a fost iubit şi respectat într-un mod special. satul lui este aproape nici o cunoaştere a crizei, iar şomajul la mijlocul anilor 90-IES al localnicilor doar auzit de la televizor. Acum Mikhailik şi două sate din apropiere au propriul cablu TV şi ziare. Şi toate acestea prosperitate datorita unica metoda de creştere, încorporate preşedintele Antontsev.

Mai mult de treizeci de ani în urmă, preşedintele colective ferma indraznet a spus că, ca rezultat al uniunii-program a tuturor de a fertiliza domeniile intensive cu pesticide şi erbicide sătenii au devenit bolnav. Apoi, el nu a fost stabilită la chestii de chimie domeniu. Pentru a-l critică în zonă şi zona nu este rezolvată. Cum autoritar comunist. Dar el nu a folosit acum la modă cuvântul "eco" şi "bio" pentru mulţi ani este, probabil, cel mai avansat ucrainean pochvozaschitnikom. În care el a cerut colegilor săi de mai multe decenii în urmă, acum este exprimat prin rapoartele europene cercetători eminenţi.

- Omul e doar din cauza lăcomiei lor şi în cursa pentru recolta ucide un număr foarte mare de microorganisme care trăiesc în teren. Si pentru ca se lucreaza la a face solului nostru bogat - educă Semen Sviridonovich - o agricultură stabilă a spus el însuşi tigaie. Avem nevoie de utilizare a energiei solare, a solului şi a forţei de muncă. Asta e!

Şase mii de acri de ferma (teren raspaevannuyu ferma a trebuit să se unească în cadrul întreprinderii "Agroecology"), care "declaraţii", a examinat împreună cu specialiştii, fermierii din Europa, hrănite, nu numai cu gunoi de grajd, deoarece ar putea crede cetăţean lipsit de experienţă. Aici cresc culturile speciale care fertiliza sol, de exemplu, însămânţate alternativ orz şi porumb. Ca urmare, devine un teren de mucegai, şi compoziţia şi chiar mirosul. Un alt principiu: al treilea sau al patrulea an de recoltare a da la fiecare sol - lăsând doar domeniul de măzăriche (culturi de nutreţuri), hrişcă sau lucernă.

- Când plantele ajung la stratul superior al solului, acolo este putrezire, mucegai şi de creştere şi fungi. Ei au fost saturarea solului cu azot, ceea ce face fertile. În plus, roua din sol humus pierde conţine cantităţi mari de compuşi de azot. Deci, completati campul de nitrat de - este o prostie mare atunci când există mecanisme naturale de auto-regenerare a solurilor, - spune Simon Sviridonovich. În mână - com. Poltava teren moale lipit de ea un pai-acoperite, cum ar fi superficial,, abia vizibile albicioase fire subţiri. Acestea sunt ciuperci! Specializată în agricultura ecologică din Norvegia Liv sedinta foto costum Birkeland bulgări de pământ şi locuitorii săi. Acelaşi lucru este făcut şi colegii ei din alte ţări. Ulrich Hamm din Germania ia pe video nu doar de sol, dar, de asemenea, rădăcini de grâu tineri, mirarea în acelaşi timp, puterea lor.

Zootehnician Educaţie Semen Antonets consideră Pamant o fiinta vie. Şi a populaţiei sale: bacterii, ciuperci şi dragoste viermi numeşte "biota" (sună ca "bosoty, doar o mie de ori mai mici). Ei au spus, nu este nevoie pentru a distruge şi furaje. Meniu pentru locuitorii din sol individuale diferite. Deoarece secretele "hrana" pe locuitorii din aceste soluri, care sunt atât de persistent au încercat să găsească străinilor, potrivit pentru alte motive decât parţial.

Principalul lucru în organicPrincipiul eskom agricultura - face nici un rău. Apropo, domenii care nu sunt lucrate, şi "pieptene" speciale superficial "Combs", care rătăcesc sol la 3-4 cm. Interventia cea mai profundă este posibilă numai înainte de plantare cartofi - 7-8 centimetri.

- Cum să ne ceva pe un tur vizita miniştrii ecologie Polonia Ian Zhishko - reaminteşte Simon Sviridonovich. - El a văzut cum domeniul nostru, stătea pe patru labe şi târât aproximativ zece minute pe ele. Deşi am încercat să ghicească ce de-
lo, au auzit strigate de bucurie. El a descoperit unele gândacul rare - negru cu un spate galben, - care nu poate fi găsit pentru mulţi ani. Deoarece acest Gândacul trăieşte numai în sol curat.

- Ce se luptă cu paraziţi? - Intrebat de "Vedomosti".

- Deci, a făcut natura lor lupte - răspunsul a fost, - şi buruieni, nu ne este teamă. Ei au distrus nostru de pre-cultivare. Unii, desigur, să rămână, dar acestea să nu interfereze cu recoltă bună.

În câmpurile din cele trei sate - Mykhailyky, Kuibyshev şi Stavkove - grâu, ovăz, porumb, fasole şi alte culturi. Randamentele medii 40-60 tone pe hectar. Folosind "Chimia", desigur, puteţi obţine 10-15 chintale mai mult, dar pentru agricultura ecologica - aceasta este opinia experţilor străini, rata ridicată. De asemenea, vândute sunt materii prime, ca de obicei, cultivate într-un mod tradiţional.

- Recolta de ajuns pentru ei şi pentru vânzare. În ziua de agricultor noastră primeşte aproximativ 100 de grivna - secret, ne-a dat-o economie agricolă. - Dacă vă imaginaţi că ordinele sale: "erbicide fertiliza, vom revolta.

Dragostea la sol - aceşti oameni nu sunt doar cuvinte. domeniile lor, chiar şi locuieşte la oraş ca mine, par a fi în viaţă. Bine ingrijite, ca dintr-o imagine. Şi acest lucru nu este pajişti alpine, nu unele rezerve europene. Aceasta este ţara noastră ucrainean!

- Avem o ţară bogată, dar majoritatea agricultorilor sunt de lucru pe ea, nu pentru alimentare, dar de dragul de bani - se lamentează Simon Antonets. - Terenul trebuie să hrana pentru animale, şi de afaceri nu trebuie să fie făcut pe sol, şi acolo, apoi - pe prelucrarea produselor agricole.

PERSPECTIVA

CAUTARE stafide
Vicepreşedinte al Consiliului de coordonare privind dezvoltarea agriculturii ecologice în regiunea Poltava, Svetlana ZLOBINA consideră că producţia ecologică ar putea deveni una economică "gust" pentru ţara noastră.

- Piaţa europeană ecologică a apărut deja, - explică poziţia lui Svetlana Zlobin. - Oricine care a vrut să lucreze în acest segment sunt deja de lucru. creşterea grave în zonă şi a randamentelor, în opinia mea, nu este de aşteptat. În timp ce cererea în Europa pentru produsele ecologice creste. A satisface nevoile de siguranţă, europenii vor aducerea de produse din exterior. În Europa, să se angajeze în agricultura ecologică, trebuie să fiţi un fan real, pentru că terenul nu este întotdeauna fertil. În solurile noastre sunt bogat, şi destul de zona, pentru a dezvolta o direcţie similară. Ea poate deveni caracteristicile noastre naţionale, cum ar fi ceasuri elveţiene şi bănci.

Dacă în Europa "organice" sunt angajate în fermieri la scară mică, atunci putem specializeze în acest întreprinderile agricole mari. Astfel de produse din Ucraina va fi mai bine şi mai ieftin. Unele dintre agricultorii sunt deja încep să renunţe la îngrăşăminte chimice, îşi manifeste preferinţa pentru un produs biologic. Acest lucru se realizează într-un experiment, şi de oportunitate economică - preţurile produselor chimice agricole a crescut. Pentru unii fermieri, renunţarea la chimie devine filosofie. Din cele 300 de ferme care operează în zona noastră, din zece nu au folosit îngrăşăminte chimice, ci doar "verde". Dar în societatea ucraineană, până când nu există o înţelegere că aceste produse ecologice, atât timp cât nu există o piaţă şi nu oferă.

INTERESANT

Organice Stil
AGRICULTURĂ
Nu puteti folosi geneipe-modificare seminţe, îngrăşăminte chimice, erbicide, fungicide, insecticide.

Permisiunea de a utiliza non-seminţe modificate genetic, compost şi bălegar de animale fermele ecologice, buruieni buruieni cu mâinile sale, de combatere a dăunătorilor de păsări şi insecte pradatoare, ultrasunete, ultraviolete, capcane.

ANIMAL
Nu efectivul de animale izolate una de alta, pentru a alimenta un feed artificială, făină de oase, hrănite cu OMG-uri, tratate cu antibiotice, utilizarea de hormoni de crestere, pentru a păstra cu nici o mişcare de păsări, iepuri şi porci, şi peşte - în cuşti.

A permis să conţină o turmă de o familie, hrana animalelor o dieta naturala, homeopatie şi fitoterapie de a vindeca, să pască pe păşuni certificate, în cazul în care mai mult de trei ani nu au fost utilizate himudobreniya.

Prelucrare
Description: conservanţi chimici, culori sintetice, arome şi amelioratori de gust, a sintetizat stabilizatori, agenţi de îngroşare, modificate genetic ingredientelor (de exemplu amidon ca filer), Malware Tehnologie - divizarea atomic al produsului, conservarea chimice, gazul, ambalate în vid, produse prelucrate de fenol, utilizând ambalaje din material plastic.

Permise: conservanţi naturale - nu de zahăr rafinat, sare, uleiuri vegetale şi uleiuri esenţiale, acizi organici, miere, condimente, pectina din fructe, coloranţi naturali din suc de fructe, legume, fructe, arome naturale, guma de guar, Carragh din alge rosii, agar-agar, ingrediente non-genetic. Şi, de asemenea - pasteurizare, sărarea, decapare, uscare, uscare, prelucrare vid, congelarea instantanee, gătit. Ambalaj: hârtie, sticlă, masele plastice biodegradabile.

Sursa: RINGIS Anastasia "situaţii Kiev"


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.