Acoperisuri de case pentru a planta păduri din centrul Moscovei

/ Vizionări: 4532

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Sursă

Un gazon verde este plantat pe acoperişul unei clădiri din New Arbat. Suprafaţa totală a acoperişurilor iarba peste 2700 de metri patrati. Din moment ce autorităţile locale se luptă cu carbogazoasă în centrul capitalei.

"Am avut de a consolida acoperiş,. Au pus suplimentar un strat de acolo de beton. Apoi straturi: izolarea de vapori, bariere, hidroizolatii si a fost de turnare până urcă deasupra solului. Deasupra laminate la fel teren plantat" iarbă, - a declarat şeful de funcţionare a clădirii administrative a Novy Arbat, 11 Alexandru Yalkin.

Gazon pe acoperiş nu este proiectat pentru mersul pe jos. Funcţia sa principală - pentru a curăţa atmosfera carbogazoasă din capitala rusă. Iarba absoarbe particulele nocive, care sunt concentrate în aer lângă pistă, a explicat expertul RIA Novosti în domeniul de protecţie a mediului Natalia Talal.

"150 de metri patrati de gazon de iarbă prevede anual necesarul de oxigen sute de oameni de un an patrati. Metru de iarbă în timpul poate acumula până la jumătate de kilogram de praf, care este apoi spălate departe de fluxul de ploaie" - a spus ea.

Grija pentru automate aterizări pe deplin. Irigat gazon artificial dispozitive speciale amplasate pe acoperis.

"Se foloseşte un sistem de udare automat. Interiorul solului este o conductă de apă din material plastic - pe ea în anumite momente ale unităţii de control intră în apă, care este pulverizat," - a explicat Yalkin.

Proiectul privind ecologizarea acoperiş a costat 20 milioane de ruble. Conform planurilor de dezvoltatori, "colţuri verzi" ar trebui să apară pe cele mai multe acoperişuri în centrul oraşului, dar din cauza crizei financiare, o plantare peluze cuprinzătoare a trebuit să fie suspendată.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137