Acțiunea ecologică «Pădurea noastră» a fost petrecută în suburbia Moscovei (+Video)

/ Vizionări: 2126

Масштабная экологическая акция `Наш лес`

 

În regiunea Moscova, zeci de mii de persoane au ieșit în natură, pentru a planta copaci. Guvernatorul regiunii Andrei Vorobiov a dat start lucrărilor în Balașih. Pădurile din jurul orașului au fost afectate grav de ”gândacul-tipograf”. În total, în cadrul campaniei s-au plantat în jur de o jumătate de milion de arbori și arbuști.

Acțiunea ecologică “Hai, Moldova!” în plină desfășurare
Acțiunea ecologică “Hai, Moldova!” în plină desfășurare

”Este o activitate demnă, și nu este niciodată plictisitoare, eu sunt foarte recunoscător că astăzi nu doar locuitorii din Balașih, ci și din alte commune, circa 750 de grupuri active muncesc pentru a sădi copaci. Sunt sigur că va fi o bună tradiție care va uni, nu doar Moscova și suburbiile, dar, de asemenea, toate regiunile, întreaga noastră țară", a spus guvernatorul.

”Am transmis (ștafeta) tuturor vecinilor noștri: la Moscova, Iaroslavli, Vladimir, Tula, Riazan, Kaluga, Tver. Toți vecinii noștri, alăturați-vă de noi! Sădiți copaci împreună cu copiii, familia, rudele sau de sine stătător, dacă preferați să faceți acest lucru în singurătate”, a spus Vorobiov.

Prima acțiune de plantare a arborilor a avut loc la Moscova, în 2013. Atunci au fost plantate mai mult de 800 de mii de copacii pe un teritoriu de 176,7 hectare.и 176,7 га. 

 

Источник

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137