Acţiunea „Hai, Moldova!” şi-a dezvăluit rezultatele finale

/ Vizionări: 3308

Acţiunea „Hai, Moldova!” şi-a dezvăluit rezultatele finale

 

Acţiunea Hai, Moldova! şi-a dezvăluit rezultatele finalePeste 110 mii de voluntari din 28 de raioane au luat parte la cel mai mare proiect de implicare socială din Moldova, ieşind la marea curăţenie de pe 16 aprilie 2011. Astfel, circa 6800 de tone de gunoi au fost colectate pe teritoriul întregii ţari. Potrivit organizatorilor, moldovenii au dovedit că se pot uni pentru o cauză comună, arătînd un exemplu şi demonstrînd că le pasă de Moldova.

„Hai, Moldova!” va înmîna premii celor mai activi participanţi
„Hai, Moldova!” va înmîna premii celor mai activi participanţi

„Cel mai activ raion, după cantitatea de deşeuri colectate, a fost Ştefan Vodă (750 de tone), iar după numărul deoameni care au învins indiferenţa a fost Teleneşti, unde au ieşit 7750 de voluntari (11% din populaţia raionului)”, a menţionat coordonatorul proiectului, Daniela Cibotari. Rezultatele proiectului au fost făcute publice în cadrul picnicului organizat la Grădina Botanică din Chişinău. Celor mai activi participanţi ai proiectului li s-au înmînat diplome de recunoştinţă. La eveniment au participat membrii echipei centrale, reprezentanţi ai echipelor regionale, cei mai activi voluntari, ambasadori ai proiectului şi sponsori.

”Hai, Moldova!” este o acţiune de implicare socială, care la 16 aprilie 2011 a organizat prima Zi de Curăţenie Naţională, pentru a face curăţenie în toată ţara într-o singură zi. În 2012, ”Hai, Moldova!” se va alătura acţiunii “Let’s Do It, World”, iniţiată de mişcarea “Let’s Do It”, în care se vor implica în jur de 100 de ţări şi 100 de milioane de voluntari.

 

 

Sursa: noi.md

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137