Actorul Woody Harrelson își crește produsele pe insula Maui din Haway

/ Vizionări: 1430

Woody Harrelson este un vegan crudivor și își crește cea mai mare parte a produselor pe insula Maui din Haway. Mai mult, actorul este convins că civilizația degenerează, iar hamburgherul este unul dintre simbolurile acestei căderi.

Woody Harrelson este un vegan crudivor și își crește cea mai mare parte a produselor pe insula Maui din Haway. Mai mult, actorul este convins că civilizația degenerează, iar hamburgherul este unul dintre simbolurile acestei căderi. Pentru a minimaliza participarea sa la distrugerea mediului ambiant, Woody folosește doar bateriile solare și se deplasează pe insulă sau cu bicicleta, sau pe o motocicletă ecologică, ce se funcționează în baza uleiului de rapiță.

O altă pasiune a lui Harrelson este yoga, pe care actorul o practică de cîțiva ani și care este principalul mijloc de scoatere a stresului. Potrivit actorului, poza lotosului va putea salva lumea, alături de legumele și fructele crude.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137