Actrita a copiilor

/ Vizionări: 4940

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Actrita asupra copiilor Ca sa-l pun sus?

Actrita Olga Budina:

Naşterii unui copil - este mult mai mult decât ne putem imagina. Mintea umană nu poate înţelege pe deplin modul în care aceasta apare din nimic este o astfel de creatura minunata. Îmi amintesc de gândire: când am vedea copilul, el va Naum Naum sau nu? (Nume am venit cu in avans). Şi am ştiut imediat că această Naum. Apoi, îmi amintesc fiecare detaliu al feţei lui mai mic imediat dupa nastere. Privit: Da, aceasta este de la Papa, este de la bunica mea, este - de la bunicul meu. Când în cele din urmă noi toţi "înţeleagă", am realizat că, de fapt, el nu arata ca cineva, el arată ca el.

De observare a copilului oferă o mult mai mult decât ne putem imagina. Avem o mulţime de clişee: cum să ridice un copil, să se dezvolte. Probabil, totul ar trebui să ştie. Dar cred că principalul lucru - nu forţaţi copilul la cadrul convenţionale. El este nascut, el are caracter propriu pe care doriţi să se simtă. Acesta este universul atât de perfect - fiecare copil ... Părinţii care încearcă să stea un fel de galben-portocaliu jucărie şi a lua copilul să-l joace, am prezentat un proşti completă. Timp de două luni am lua o mulţime de sfaturi: trebuie să-l fac ... Dar, de fapt, copilul învaţă-mă mai mult decât am făcut-o. Şi pe bună dreptate. Eu sunt acum, cred, nu ar trebui să-l înveţe nimic. Deoarece este acum mult mai înţelept decât mine, şi mai aproape de natura, de natura ... copiii nu locuiesc în trecut şi viitor, care trăiesc în prezent. Şi cât de des nu ne abandonăm în viaţa lor sau memorii, sau vise şi uităm că trăim astăzi. Dacă te uiţi la copii, veţi trăi mult mai armonioase, veţi trăi în momentul prezent. Şi ne bucurăm şi să trăim viaţa lui completă. Aceasta este - una dintre lecţiile pe care am învăţat de la ceas Naum. Copii mici de neajutorare lui, farmecul lui "înmuia" inima omului. O simt pe mine ... cred că: în cazul în care o femeie are el însuşi lipsit pentru o cariera de maternitate, apoi, desigur, este profund gresit.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137