Acumulator pentru Chevrolet Volt poate fi reproiectat

/ Vizionări: 3394

Acumulator pentru Chevrolet Volt poate fi reproiectat

 

 Acumulator pentru Chevrolet Volt poate fi reproiectat

Aşteptăm cu nerăbdare răspândirea pe scară largă a ecomobilelor
Aşteptăm cu nerăbdare răspândirea pe scară largă a ecomobilelor

 

Compania „General Motors” poate reproiecta acumulatorul la modelul Chevrolet Volt pentru a rezolva problemele depistate de oficialii federali după testarea vehiculului electric la siguranţă. Potrivit preşedintelui "General Motors" Dan Akerson, compania intenţionează sa ofere clienţilor securitate şi prin urmare, are de gând să ia time out pentru a schimba eventual structura acumulatorului.

Compania a anunţat recent că va oferi 5,5 mii proprietarilor Volt pentru închirieri auto, în timp ce sunt rezolvate întrebările cu Autoritatea Naţională pentru Siguranţa Traficului Rutier din SUA, asociate cu reducerea riscului de aprindere a acumulatorului peste câteva zile după accident. De asemenea, compania a anunţat că nu va livra pentru Europa versiunea maşinii Volt cu marca Opel, în timp ce inginerii sau experţii din serviciu de supraveghere nu vor decide ce să facă cu acumulatorul de 200 de litri după orice accident rutier.

Cum să alegem corect un ecomobil?
Cum să alegem corect un ecomobil?

Aceste acţiuni au fost întreprinse ca răspuns la decizia adoptată de către Autoritatea Naţională referitor la examinarea siguranţei bateriei la vehicul electric. Bateria litiu-ion la Volt a luat foc trei săptămâni în urmă după testul de impact efectuat la o staţie de testare în Wisconsin, Statele Unite ale Americii. În urma testelor de laborator efectuate de către Serviciul de Supraveghere, a doua baterie a început să fumeze şi să scânteieze, iar a treia a luat foc peste o săptămână după accident simulat. Testul a pus sub semnul întrebării reputaţia vehiculului, reclamat de General Motors ca simbol al mişcării auto americane spre economisirea combustibililor.

"Este o maşină sigură, - explică Akerson. - Vrem doar să ne asigurăm că toate condiţiile tehnice sunt respectate şi că autovehiculul nu va pune probleme".

El a menţionat că Volt este înalt apreciat conform rezultatelor testelor de impact şi potrivit avizelor utilizatorilor, este în deplină concordanţă cu cerinţele proprietarilor. Potrivit rezultatelor anchetării clienţilor 93 de procente din respondenţi-proprietari Volt au spus că la sigur ar cumpăra maşina asta din nou, şi astfel, această maşină electrică a câştigat cel mai înalt loc în clasamentul naţional. În acelaşi timp, s-a constatat că Volt, vândut la un preţ de 40 de mii de dolari, demult nu a apărut în showroom-uri dealer, iar sondajul a fost efectuat înainte ce Autoritatea Naţională a publicat rezultatele testării. Acumulatorul Chevrolet Volt poate fi reproiectat.

Conducerea General Motors explică că bateria Volt rămâne sigură în timpul accidentului şi imediat după orice accident, şi că problema nu este legată de nici o scurgere a bateriilor expediate din Coreea de Nord de către compania LG Chem Ltd.

 

Acumulator pentru Chevrolet Volt poate fi reproiectat 

 

S-au strâns norii negri deasupra Europei

Chevy Volt: ecomobil în producţie de masă
Chevy Volt: ecomobil în producţie de masă

Akerson a menţionat, de asemenea, faptul că compania este în căutarea modalităţilor de a prezenta pe pieţele europene versiunea Volt sub marca Opel. Potrivit acestuia, compania se va concentra asupra extinderii vânzărilor şi reducerii costurilor, precum şi promovării producţiei în Europa, posibil din Asia. General Motors afirmă că alegerea aparţine companiei Opel, care acum este în pierderea veniturilor, concediază angajaţii şi închide uzine.

În plus, economia europeană rămâne fragilă.

"Noi vedem, ca să spunem aşa, norii negri la orizontul Europei; o parte semnificativă de încredere a clienţilor a erodat, - spune Akerson. - Există multe îndoieli în privinţa economiei europene, nu se ştie dacă ea va merge într-o recesiune".

Compania „General Motors” a declarat că, în noiembrie vânzările sale au crescut cu 7 la sută, fără a atinge creşterea prognozată de analiştii. Vânzările cu amănuntul au crescut cu 15 la sută, în timp ce vânzările clienţilor corporativi au scăzut cu 14 la sută, şi Akerson ar dori ca ele să rămână la acelaşi nivel.

Preşedintele General Motors speră că la sfârşitul anului 2011 mica Chevy Cruze va atinge nivelul celei mai vândute maşini. El a menţionat, de asemenea, marca Buick ca brandul companiei General Motors care concurează în vânzările cu Toyota Lexus pe piaţa maşinilor de lux.

 

 

Sursa: facepla.net

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137