Aer copaci în oraş

/ Vizionări: 3532

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Воздушные деревья в городе

Aceste zile, atunci când pădurea este activ fiind eliminat pentru uz industrial şi nevoile de uz casnic, precum şi pentru a şterge teritoriul a parcelei, cercetatorii au avut ideea de a înlocui ordinare, ca să spunem aşa, brazii naturali sunt artificiale. Ei nu puteau doar aerul curat şi să ofere umbra pentru a proteja de razele dogoritoare ale soarelui, dar de asemenea generează o anumită cantitate de energie electrică suplimentare.

Воздушные деревья в городе

Arhitecţi şi designeri din India a crescut această idee şi a creat o serie de oraşe-instalaţiile mari de scară - aşa-numita "arbori de aer" (AirTree). Ca toate naturale "de familie", astfel de structuri interacţionează activ cu mediul cu apă şi muşchi. Ca rezultat, aerul din jurul ei curăţate, şi calitativ caracteristicile sale sunt afişate pe un ecran special, situat în partea de sus a clădirilor.

Воздушные деревья в городе

"Air Tree" este construită în aşa fel încât generatoare speciale, folosind dezvoltat cu ajutorul energiei electrice solare şi eoliene, nu doar curata, dar se raceste, de asemenea, de aer, creând o zi fierbinte de vară un fel de oaza ecologice.

Sursă