Aerul curat este în valoare de cinci luni de viaţă

/ Vizionări: 3714

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

fabrici

Rezultatele studiilor efectuate in 51 de oras din SUA indică faptul că sunt oameni care trăiesc mai mult, în medie, timp de trei ani. Pe de speranţa de viaţă a fost foarte influenţată de schimbările la nivelul de venit, educaţie, asistenţă medicală, precum şi menţinerea unui stil de viaţă sănătos. În plus faţă de aceşti factori afectează în mod semnificativ calitatea vieţii umane, oamenii de ştiinţă au stabilit şi contribuţie semnificativă la îmbunătăţirea mediului de mediul urban la o creştere a speranţei de viaţă. În calculele special de oameni de ştiinţă de la Harvard au arătat că reducerea poluării aerului din oraşe în ultimii 20 de ani a crescut speranţa de viaţă de cinci luni (de exemplu, creşterea speranţei de viaţă cu 14% a fost asociat cu îmbunătăţirea condiţiilor de mediu în zonele urbane).

de cercetare similare efectuate de cercetatorii de la Universitatea Brigham indică o reducere semnificativă a numărului de particule de contaminanţi 2.5 microni în dimensiune (1 / 25 din diametrul unui fir de par uman) în oraşe din SUA. În timpul 80 şi 90, numărul acestor particule in 51 de oras american a scăzut de 21 la 14 micrograme pe metru cub, care a cauzat o creştere a speranţei de viaţă cu şapte luni.

mass-media anterioare alunecat diferite informaţii uşor în funcţie de care, din cauza de poluare a aerului a crescut 2 / 3 din populaţia SUA nu vede stelele de pe cer.

Articol atrage wired.com

priroda.su

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137