Aflați cauza reală a cancerului și 93% din maladiile mortale

/ Vizionări: 1802

Узнайте реальную причину раковых опухолей и 93% смертельных болезней

OMS, „Medicii fără frontieră” și alte structuri medicale internaționale trag un semnal de alarmă – precum s-a depistat, anume mulțimea de paraziți ce se află în organismele oamenilor, sunt cauza apariției a majorității din maladiile incurabile, inclusiv a tumorilor canceroase.

Îți place cafeaua de tip ”3 în 1”? Poți face cancer de la ea!
Îți place cafeaua de tip ”3 în 1”? Poți face cancer de la ea!

Comentînd aceste date, doctorul în științe medicale, profesorul Evgheni Ceazov, explică că paraziții din organismul omului provoacă o mulțime de boli grele, de la ateroscleroză pînă la hepatită și ulcer stomacal. Însă, cu siguranță, cel mai periculos este faptul că aceștia provoacă cancerul.

„Cu siguranță, acest proces nu are loc momentan. În funcție de vîrsta omului, a modului de viață a acestuia, a alimentației și stării mediului, organismul lui se opune invaziei. Adică procesul are loc treptat și inițial, fără simptome. Anumite simptome apar doar cînd invazia depășește hotarul sistemului imunitar al omului și începe distrugerea țesuturilor corpului.

Cît privește acțiunea paraziților – rezultatul proceselor vitale ale lor distrug țesuturile organismului uman. Aceasta, la rîndul său conduce la apariția unor celule libere, fiecare dintre care ar putea deveni temelie pentru tumoarea canceroasă. Precum se știe, cauza principală a oricărei tumori canceroase este disfuncția în divizarea celulelor organismului uman. În rezultat, devine cauza apariției cancerului.

Consumul de cîrnaţi duce la cancer
Consumul de cîrnaţi duce la cancer

„În realitate, orice persoană de peste 30-35 de ani trebuie să fie precaut. Este vorba că absolut toți sunt infectați cu paraziți. Dacă vom lua orice persoană și vom efectua o analiză minuțioasă într-un centru specializat – noi vom găsi cu siguranță de la 5 pînă la 20 de specii de diferiți paraziți, despre care ea nici nu bănuia măcar”, explică Ceazov.

Potrivit acestuia, nu întotdeauna paraziții provoacă cancer. Însă majoritatea tumorilor apar anume din cauza lor. Întrebat cum putem să ne protejăm de aceștia, Ceazov a răspuns că astăzi, cît nu ar părea de paradoxal, nu există specialiști care at putea propune scheme eficiente de tratament. Toți tratează doar consecințele infecției cu paraziți, fără a-i atinge însă pe ei.

„Din măsurile profilactice clasice, eu aș recomanda un mod de viață sănătos și să vă spălați mai des mîinile”, a spus renumitul medic rus.

 

Sursa: econet.ru