Ai tot mai des probleme cu presiunea scăzută a apei? Soluția vine odată cu pompele Wilo

/ Vizionări: 300

Ai tot mai des probleme cu presiunea scăzută a apei? Soluția vine odată cu pompele Wilo

Nici o zi fără apă! Ai putea trăi fără bani, fără mâncare, fără mașină, fără casă, fără dragoste, dar niciodată nu vei putea trăi fără apă. Apa este sursa primordială care ne ajută să ne dezvoltăm, să mâncăm, să mergem, să dormim și, în cele din urmă, să iubim. Dar, te-ai întrebat vreodată de câtă forță are nevoie apa pentru a ajunge în fiecare zi la tine în casă? Anume o pompă pentru apă face ca resursele tale să fie suficiente. Ce o face atât de specială și care sunt avantajele stațiilor de ridicare a presiunii Wilo, îți spunem mai departe.

Regulator de presiune a apei – motorul de la care începe fiecare construcție

La baza construcției unui spațiu rezidențial, comercial, industrial sau pentru oficii, stau rețelele inginerești. Unul dintre cele mai importante este rețeaua de alimentare cu apă și canalizare.

De cele mai multe ori, cea mai mare problemă a consumatorilor care sunt uniți la o singură rețea o reprezintă presiunea scăzută a apei.

Problema este și mai evidentă în cazul orașelor mari cu blocuri multietajate. În timp ce la etajele inferioare presiunea apei este prea mare, la cele superioare apa curge foarte greu. Toate acestea sunt din cauza lipsei unui regulator de presiune.

Lipsa unor regulatoare automate a presiunii este și mai vizibilă în momentele în care au loc schimbări ale temperaturii. De exemplu, în timpul iernii timpul de așteptare a apei calde este mai mare. Din acest motiv, la sfârșitul lunii bani grei sunt înghițiți de factura pentru apă.

Pompe Wilo - cât de utile sunt pentru normalizarea presiunii?

Pompa pentru apă cu funcția de reglare a presiunii este indispensabilă în cazul în care zilnic pierzi timp prețios pentru a umple cada cu apă sau dacă deja s-au defectat unele aparate de uz casnic din această cauză.

AVANTAJE:

Datorită unui sistem de ridicare a presiunii Wilo, vei avea o presiune constantă a apei în orice moment.

Vei putea folosi apa la capacitate maximă, iar electrocasnicele vor funcționa fără probleme și riscul de a se strica.

Pompele Wilo sunt foarte silențioase.

Totul datorită pompelor centrifuge de înaltă presiune, cu rotor umed, cu contertizor de frecvență integrat.

Siguranță în exploatare.

Pompele Wilo au o funcție necesară și extrem de importantă. În cazul în care livrarea apei este stopată de către furnizor, instalația se dezactivează automat.

Rezistente la coroziune.

Toate elementele instalației de reglare a presiunii apei Wilo, aflate în contact cu fluidul pompat, sunt realizate din oțel inoxidabil. Anume acest factor le face atât de rezistente și durabile.

Te va ajuta să economisești.

Pompa Wilo are un consum redus de energie, din acest motiv adaosul la factura pentru electricitate va fi nesemnificativ. De altfel, fiind presiunea stabilă, vei consuma exact cantitatea de apă de care ai nevoie, întrucât banii nu vor mai curge inutil în chiuvetă. Respectiv se vor reduce și cheltuielile pentru consumul de apă.

Costuri reduse de întreținere și exploatare.

Echipamentele Wilo se instalează foarte ușor și sunt foarte compacte, deci, nu ocupă mult spațiu. La capitolul întreținere, funcționarea bună a sistemului este asigurată în totalitate pe durata garanției.

Dacă ai întâmpinat măcar o dată probleme din cauza presiunii incerte a apei, atunci e timpul să-ți achiziționezi un regulator. Este o investiție utilă și de durată pentru clădiri rezidențiale, hoteluri, spitale, pentru spălătorii sau pentru sistemele de irigare.

În plus, dacă vei cumpărara instalația din magazinele specializate sau de la dealeri oficiali, atunci vei beneficia de service pe durata garanției.