Al IV-ea Congres Naţional din Rusia

/ Vizionări: 2908

 

IV Всероссийский Конгресс «Государственное регулирование охраны окружающей среды и обеспечения экологической безопасности 2012 осень»

Top 10 celebritati eco
Top 10 celebritati eco

Pe 30 - 31 octombrie 2012 la Centrul de Congrese al complexului hotelier "Cosmos" se va desfășura al IV-ea Congres Naţional din Rusia "Reglementarea de stat a protecției mediului înconjurător și siguranţa ecologică din toamna 2012", organizat de compania "ASERGRUPP".

 

Evenimentul este susținut de Serviciul Federal Supravegherea Resurselor Naturale, Departamentul Resurse Naturale și Protecția Mediului Înconjurător în orașul Moscova, Fundaţia pentru Protecția Mediului "Ecologia unică", Asociaţia de Asigurări Ecologice, Parteneriatul non-profit "Breasla Ecologiștilor" și cîteva agenții de ramură.

Congresul va avea loc în scopul de a furniza informații complete cu privire la toate aspectele legate de reglementarea legislaţiei privind protecția mediului înconjurător, precum și sfaturi practice în desfăşurarea acțiunilor în situații concrete.

 

Programul Congresului include seminare și mese rotunde pe teme actuale:

• Reglementarea de stat în domeniul gestionării deșeurilor

• Reglementarea de stat a protecţiei obiectelor acvatice

• Standardizarea în domeniul protecției mediului înconjurător

• Organizarea controlului ecologic la întreprindere

• Practici de arbitraj privind despăgubirea pentru daunele cauzate mediului înconjurător

• Problemele mediului înconjurător în construcții

• Controlul ecologic de stat

• Direcțiile actuale de îmbunătățirea legislației ecologice

• Evaluarea ecologică în Rusia.

 

Congresul este adresat șefilor departamentelor de ecologie şi resurse naturale din Federația Rusă, comitetelor pentru protecția mediului și resurselor naturale, reprezentanților administrațiilor urbane, șefilor de companii în industria de extragere şi de prelucrare, experților din serviciile juridice ale întreprinderilor și organizațiilor, experților în domeniul protecției mediului înconjurător și siguranței ecologice.

Participarea la Congres, va facilita schimbul de experiență între instituții, organizații, întreprinderi și organe guvernamentale, precum și stabilirea contactelor reciproc avantajoase.

 

Programul detaliat și condițiile de participare pe site-ul:

www.asergroup.ru

Tel / fax:. 7 (495) 988-61-15

E-mail: info@asergroup.ru