Al şaselea simţ …

/ Vizionări: 3690

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Al şaselea simţ de animale şi plante

tippt Stiinta american George Templul în sixties începutul anului a avut un sondaj neobişnuită printre cei mai buni traineri de animale sălbatice. Aproape jumătate dintre ei au explicat neobişnuite capacitatea lor de a avea impact asupra prădătorilor că au învăţat să "vorbesc" cu animale din Africa în vrăjitorie.

Practica vorbind şi înţelegerea tigrii mentale, lei, elefanti, este adânc înrădăcinată în trecut, atunci când oamenii credeau că în jurul întreaga lume este în viaţă şi spirit.

magicieni africane ca să uite pentru o perioada de timp despre ei înşişi ca oameni şi a devenit un caine sau un lup, piton sau crocodil. Inima acestei arte a fost de a simti ceea ce simte animale, ca "crede" ceea ce vrea.

Un maestru cu experienţă în doar câteva minute sa transformat într-un animal sălbatic, astfel, pătrunde în esenţa însăşi a animalelor şi să se supună voinţei sale. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul plantelor.

Experienţa de a comunica la un nivel diferit dovedeşte existenţa unor relaţii speciale existente între om şi copac, Bush sau floare. O astfel de conversaţie mentală este ca un dialog normal între oameni.

l-navigator.ru