Alăptarea poate face pe copii mai sănătoase şi mai inteligent.

/ Vizionări: 6940

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

copii Un studiu realizat de oamenii de ştiinţă britanici a demonstrat că este mama copilului absoarbe literalmente fericire, sănătate şi chiar inteligenţă.

Legătura dintre care alăptează şi nivelul de inteligenta a fost găsit medici mai mult în 1929. Din acel moment, medicii vor folosi acest fapt pentru a convinge tinerele mame nu-şi alăpteze bebeluşii lor în mod artificial. Dar anul trecut, noi studii au infirmat rezultatele studiilor anterioare. Experţii au afirmat că predecesorii lor nu a ţinut cont de componenta socială a vieţii de subiecţi, şi este mai puternic efect mult asupra sănătăţii şi inteligenţa umană, mai degrabă decât modul în care l-au hrănit în copilărie. Astfel, medicii au afirmat că alăptarea joacă niciun rol în viaţa ulterioară a copilului.

Aceste rezultate, cu toate acestea, a fortat oamenii de stiinta pentru a opri cercetările în acest domeniu. Acesta din urmă, realizat de specialişti britanici, a arătat că relaţia dintre care alăptează şi inteligenţa copiilor încă acolo. În 9 cazuri din 10 copii care au fost în primele luni de viaţă nu au primit artificiale şi naturale din lapte de mama, apoi cresc mai fericiţi, mai sănătoase şi mai inteligente decât altele, spun medicii. Acesta joacă un rol decisiv faptul că au o genă specială, împreună cu care alimentatia naturala a da un efect pozitiv. În cazul în care gena nu este, ceea ce copilul nu-l hranei pentru animale - el este mai destept decat acest lucru nu ar fi, rapoarte de Science Daily.

Care este secretul de "inteligente" gena? El este responsabil pentru modul în care organismul percepe şi distribuie acizi graşi - şi ei la rândul lor sunt foarte importante pentru dezvoltarea atenţiei, perseverenta, inteligenta si generale. Acesti acizi acelaşi bogat în laptele matern, care nu a fost vaca, de exemplu. Pentru a verifica ghiceste lor, cercetatorii au testat o specială "acid" dieta a animalelor - şi mai înţelepţi! Ei au devenit mai receptivi la învăţare şi de a face faţă mult mai repede cu sarcini. Odată ce astfel de indicatori, unii producători de produse alimentare pentru copii, a schimbat chiar şi compoziţia produselor lor, dar aici medicii face o rezervare.

Se pare că, pentru dezvoltarea inteligenţei este mult mai important decât volumul, timpul şi consumul de acizi graşi. Potrivit cercetatorilor, substanţa se acumulează în creier în timpul prima lună de viaţă, astfel încât în această perioadă atât de important pentru alimentaţia corectă. Alaptatul va ajuta la construirea sistemului nervos al copilului, precum şi mai mic risc semnificativ de astm, eczeme, boli de inima si obezitate. Este păcat numai că prezenţa unui copil a genei dorit pur şi simplu nu se poate identifica. Desi autorii studiului, în orice caz sfătuim să nu tinerelor mame să abandoneze alăptarea: Este mai bine, cum se spune, de a exagera - suferit de pe urma acest lucru nu doar va.

http://www.aif.ru