Alcool

/ Vizionări: 14748

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Alcool O persoană poate face faţă cu alcoolismul, numai dacă el vrea. Acest articol descrie procesele care au loc în corpul nostru în timpul utilizării de alcool şi a efectelor lor. Vă invităm să reflecteze asupra şi să tragă propriile concluzii, dar ce să fac cu ei - să vă alegeţi.

Dacă primiţi un alcool în sânge începe să interacţioneze cu eritrocitele (celulele roşii din sânge), care transporta oxigenul de la plamani la tesuturi si dioxid de carbon - în direcţia opusă.
Alcoolul este cunoscut pentru a fi utilizate pentru degresarea suprafaţă. În condiţii normale la suprafaţa exterioară a celulelor roşii din sânge este acoperit ca un strat subţire de grăsime, care, prin frecarea de pereţii vasului, electrificate. Fiecare a celulelor roşii din sânge care poartă o taxă unipolara negativ şi, prin urmare acestea au proprietatea originale se resping reciproc. Alcoolul care conţin lichid elimina acest strat protector şi elimină tensiunea. Acest celule roşii din sânge să dobândească o nouă proprietate: ele incep sa ramanem impreuna cu altele, formând bile de dimensiuni mai mari.
Procesul este în modul de pelete de zăpadă, a cărei dimensiune creşte proporţional cu cantitatea de alcool consumată. Diametrul capilarelor în anumite părţi ale corpului (creier, retinei) sunt uneori atât de mici încât celulele roşii din sânge literal "stoarce" pe ei unul by unul, de multe ori împingerea la zidurile acelaşi capilar. Prin urmare, este clar că formarea care conţine mai multe celule roşii din sânge, nu pot să ruleze pe astfel de capilare.
Mutarea de-a lungul arterelor branşament, arteriole şi apoi la toate dimensiuni mai mici, se realizează în arteriole final, având un diametru mai mic decât diametrul de buchet, şi suprapuneri aceasta oprirea completă a fluxului de sânge în el, prin urmare, fluxului sanguin la anumite grupuri de neuroni în opreşte creier.
Cheaguri sunt neregulate în formă şi să conţină o medie de 200-500 celule roşii din sânge, dimensiunea lor medie este de 60 microni. Există grupuri separate, care conţin mii de celule roşii din sânge.
Desigur, cheaguri de bloc arteriole de această dimensiune nu este foarte fin calibru. Nu este "amortit", şi apoi moarte părţi ale creierului, datorită hipoxie (foame de oxigen), ceea ce este perceput de către om de stat se presupune ca inofensive de intoxicare.
Reţineţi că, "de vis", venind ca urmare a intoxicaţie puternică, ea nu doarme, în sensul fiziologice normale. Este - este pierderea cunoştinţei din cauza unor dereglări neurochimice cauzate de hipoxie creier alcool.
Cu alte cuvinte, hipoxie în timpul treaz organismul nu poate respira şi de a vă ajuta să respire mai uşor (în aşa fel încât oamenii să nu piară), există o reacţie de protecţie a organismului - de somn "în scopul de a incetini metabolismul său.
Pierderii ireversibile a neuronilor, ca urmare a trombozei şi accident vascular cerebral mini-în cortexul cerebral duce la o pierdere de informaţii şi la încălcări ale-memoria pe termen scurt (ucis în primul rând, celulele din creier responsabile de memorie, atât de "uşor", după mutarea nu-şi amintesc nimic dimineata urmatoare).

În acelaşi timp, inhiba procesarea de informaţii actuale, care conduce la consolidarea pe de o parte cele mai importante în structurile neuronale pentru a se asigura de memorie de lungă durată. Impulsurilor de presiune de înmulţire pe fluxul de sânge, împreună cu reducerea artere şi arteriole (puls), sa întâlnit cu o barieră - o trombusului - o vasodilataţie cauza puternică în imediata vecinătate a trombilor.
Uneori, expansiunea sa este ireversibilă, nu există umflarea arteriole - microaneurysms. În unele cazuri, nu pereţii arteriolelor rezista la presiune inalta, vedereovoizliyaniya - mini-accident vascular cerebral.
Aceste mini-accident vascular cerebral pot fi observate la om în formă de înroşită nas, urechi, gat si alte parti ale corpului. Prin urmare, expresia "un beţiv nasul roşu. Aspectul nete vasculare, cu unele elemente de probă pentru o astfel de observator, că există o încălcare sistemul circulator al nasului.
Un pic de reflecţie, observator nostru ar putea face următoarea concluzie (care de obicei este oarecum vine în minte): exact aceleaşi încălcări ale sistemului circulator să apară în toate organele interne, în special - în furnizarea cel mai intens, datorită importanţei lor vitale.
Hipoxie (foame de oxigen), conduce la euforie alcoolică. Starea de excitatie - euforia care decurg din admitere a produselor alcoolice, mulţi cercetători au atribuit toate hipoxie fel. Pentru o anumită etapă a deficitului de oxigen este tipic de stat de excitaţie.
Ne amintim istoria tragică a balon "Zenith", care a avut loc cu mai mult de o sută de ani în urmă, 15 aprilie 1875. Echipajului balon a constat din trei persoane. La o altitudine de 7 km, comandantul echipajului Tissane consultat cu sateliţi, dacă să continue să crească. Ei au convenit.
Tissane saci de nisip aruncat o cateva, balonul rapid alunecat în sus. Toată lumea se simte a fost euforic, vesel. "Niciodata nu m-am simţit atât de bine" - a spus apoi Tissane. - Am simţit că scufundarea într-un vis: un simplu, plăcut, fără vise. În ultimul moment un sentiment neobisnuit îngrijorat încă aeronaut cu experienţă, şi pierderea conştienţei deja, el a deschis clapeta de echipamente de oxigen sale. Tissane trezit o oră mai târziu cu o durere de cap. A încercat să se mute. Organismul nu-l asculte, el a ridicat cu greu mîna.
Cu efort imens a ajuns la tovarăşii săi, ambele au fost inconştient şi lipsit de viaţă pe feţele albe inghetat zâmbet ciudat. dispozitive de oxigen nu au fost atinşi. Acest deliciu congelate îngrozit astronaut Tissane chiar curajos. El a reuşit încă să plantezi un balon. medicii viguroase măsuri salvat viaţa lui. Restul de doi membri ai zborului a murit fără recăpătarea conştienţei.
Istoria tragică a Zenith părea contemporanii misterios de zbor. Acum, că zborurile la mare altitudine, au devenit comune, povestea este clar. Aeronaut erau încrezători că simt lipsa de oxigen şi va avea timp pentru a include masca de oxigen. Asta a fost greseala lor.
Acum, o schimbare bine studiat în stare de corpul uman şi de percepţia subiectivă a omului la diverse altitudini. La o altitudine de patru kilometri persoana se simte slab, ameţit. Rapid un loc de muncă obositoare chiar simplu. Mai mult, cu altitudinea de creştere, disconfort dispar. Persoana se simte bine, el este vesel, emotionat. Cu toate acestea, doar un mic efort, o mişcare bruscă - şi persoana care îşi pierde cunoştinţa. La altitudinea de 8 km în referinţele menţionate pe scurt: "moartea fata". Aşa cum sa stabilit, Tissane şi tovarăşii săi au ajuns la altitudinea de 8600 metri.
Interesant, omul însuşi este, de obicei nu observa perturbare a corpului, cauzate de altitudine. În plus, mai slab devine constiinta, mai calm, mai increzator se simte. Dacă el a spus că el ştia cu greu, el ar susţine contrariul.
Vedem că statul în timpul foametei de oxigen este foarte similar cu alcool. Acelaşi re-evaluare a forţelor lor ("nechibzuit"), acelaşi stat vesel, emotionat, incapacitatea de a evalua în mod critic acelaşi acţiunile lor. Toate - de bine, de origine numai hipoxie alcoolice nu sunt cauzate de lipsa de oxigen în aer, şi dificultatea de livrare la celulele din ţesuturi, ducând la tulburări circulatorii.
Deci, distractiv asociate cu consumul de alcool este la baza de hipoxie. O hipoxie, în acest caz, după cum vom vedea, ca urmare a insera eritrocite şi formarea de cheaguri în vasele mici. Deci hOba simt placerea de a bea, trebuie să producă neapărat tromboză. O tromboza - aceasta este întotdeauna moartea unor ţesuturi.
Am ajunge astfel la concluzia important ca dozele inofensiv de alcool nu este, în principiu.

Dacă această doză existat chiar, nu ar fi interesat pe nimeni, pentru că nu râde acţiunile nu ar fi conectat.
Sindromul de o mahmureala - nu mai mult de un proces asociat cu scoaterea din moarte cerebrala din cauza lipsei de alimentarea cu sânge a neuronilor. Organismul respinge celulele moarte, şi sunt asociate cu dureri de cap această dimineaţă. Pentru a elimina celulele moarte în cortexul a creierului creează presiune crescută datorită afluxului sporit de lichid şi de fapt directe fiziologice "spalare" a creierului. Este cu aceste legate de sete şi de dimineaţă chinuit - nevoia de volum suplimentar de lichid. Beti alcool cu o zi înainte, în dimineaţa următoare, într-un sens literal, "uda creierul lor. Profesioniştii din domeniul sănătăţii subliniază acurateţea terminologiei clasice pe.
Astfel, orice, chiar şi o singură cerere de modificări alcool posibilitatea de a creierului şi, mai presus de toate, structurile sale amendă responsabil pentru constiinta si memoria pe termen scurt. Nu întâmplător Organizaţia Mondială a Sănătăţii a clasificat alcool ca un fel de droguri.
Reţineţi, că distrugerea vaselor de sânge sub influenta alcoolului au un caracter universal. Acestea apar în ţesuturile a tuturor organelor. Numărul de celule moarte depinde de cantitatea de alcool luate de produs şi cetatea sa, mai mult decât a primit mai multe în corpul de alcool etilic. Modificări în corpul uman sub influenţa alcoolului, similar cu tulburări asociate cu trauma. Vânătăi, obţinute prin prejudiciu, este, de asemenea reprezintă numeroase hemoragii, tulburari circulatorii în zona afectată, de asemenea, duce la moartea a ţesutului. Omul, "ratat" un pahar de lichior, este ceva ca o mare, plin de viaţă-size, distribuite în mod egal vânătaie: hemoragia acelaşi, tesutul aceeaşi moarte înlocuit de ţesut conjunctiv - cele mai mici cicatrici, în loc de a rămâne celule care efectua o varietate de funcţii. Şi vindecarea "de" om-vânătăi, vindecarea după trauma paharul, durează aproximativ aceleaşi trei săptămâni, ca şi în cazul de vânătăi, obţinut prin prejudiciu.
Cu toate acestea, în ce sens putem vorbi de "recuperare" după doza de alcool? Numai în sensul că celulele moarte sunt fie dizolvat complet sau înlocuite cu cicatrice - ţesut conjunctiv. Dar celulele s-a sinucis, iar mulţi dintre ei nu vor fi înlocuite de altele noi. În special, murind iremediabil neuronilor din creier.
Adică după fiecare pahar de vin sau un shot de vodcă, un pahar de sampanie sau o bere, într-un cuvânt, după ce fiecare a primit în doză organismul de alcool, o persoană trebuie să devină irreversibly prost.

Trebuie remarcat că procesul are loc treptat şi pe nesimţite la omul însuşi. Într-adevăr, unele informaţii a fost pierdut în legătură cu moartea neuronilor, o persoană nu poate manipula aceste informaţii. Prin urmare, este, de obicei, nu se observa degradarea svoey. Dar, alţii mai devreme sau mai târziu, ea a văzut - rude, colegi, colegii, medici, în cele din urmă.
Intriga de alcool este sporită de faptul că organismul de tânărul are o semnificativă, de aproximativ marja de 10 ori a capilarelor. Aceasta este, în orice moment funcţionează doar aproximativ 10% din toate capilarelor. Prin urmare, încălcările alcool sistemul circulator şi efectele lor se manifestă în tinereţea lui nu este atât de clar ca şi în ani mai târziu. Cu toate acestea, peste timp "de aprovizionare", a capilarelor treptat epuizat, iar efectele alcoolului otrăvireInsera un ce în ce mai evidentă. La nivelul actual de consum, "de mijloc" în acest sens, un om ", brusc confruntat cu o varietate de maladii, în vârstă de aproximativ 30 de ani. Cele mai multe dintre toate - această boală de stomac, ficat, sistemul cardiovascular. Nevroze, tulburări în sfera sexuală.
Cu toate acestea, boala poate fi cele mai neaşteptate: la urma urmei, efectul de alcool este universal, aceasta afectează toate organele şi sistemele organismului uman. Nu toată lumea ştie că suprafaţa a creierului unui alcoolic, în funcţie de patologie, cum ar fi suprafaţa de fetru, curat taie molie. Concluzie: dacă doriţi să vă păstraţi creierul lor - trebuie să renunţe la alcool.
Cu toate acestea, consumul de alcool este deosebit de periculoase pentru femei.
În primul rând, trauma principale de alcool - tromboză şi distrugerea tuturor organelor de foame de oxigen în organism în curs de dezvoltare a copilului este mai puternică decât un adult, deoarece sistemul de protecţie a copilului nu fusese încă formate, şi îndepărtarea de alcool este mult mai lent.
În al doilea rând, corpul copilului sau fătul este în dezvoltare. Celule în multe ţesuturi se înmulţeşte chiar pe diviziuni, şi, în consecinţă, pierderea unor părţi înseamnă că celulele pierdute nu sunt formate nici structuri celulare care au fost programate genetic.
Este evident că efectele prejudiciului alcool mai grave decât la un stadiu incipient de dezvoltare a prejudiciului cauzat. Cea mai gravă dintre aceste consecinţe pentru embrionul uman în primele zile şi luni de existenţă, când vor păşi intensivă fila proceselor şi formarea de principalele organe şi sisteme. Moartea a două sau trei celule în dezvoltarea embrionară timpurie poate duce la subdezvoltarea în continuare sau chiar lipsa de orice autoritate. Abaterile de la dezvoltarea normală a fătului dacă femeia este chiar consuma moderat alcool în timpul sarcinii, nu sunt obligatorii. Uneori, aceste abateri duce la o lipsa de organe vitale, apoi fatul moare (avort spontan) sau copilul neviabile este născut.
În alte cazuri, acestea se manifestă în defectele diverse congenitale de dezvoltare, unite printr-un termen comun medicale - sindromul alcoolismului fetal: strabism, surditate congenitală (copii surzi), asimetria ascuţite şi diformităţi alte faciale (distrofie faciale), boli cardiace congenitale, au redus mărimea capului şi cranieni cutii, şi, în consecinţă, volumul redus al creierului (microcefalie).
retard mintal, congenitale boală mintală, hipoplazie (dimensiunea redusă) a membrelor, fuziune slabă a oaselor craniene (oasele craniului sunt deseori atât de subţiri încât să poată fi încălcate, chiar cu o acţiune mecanică uşoară), creşterea mai lentă după naştere, sa recuperam cu colegii în activitatea motorie şi etc
Sindromul fetale alcool include o varietate de malformaţii grave, cum ar fi formarea de hernie cerebrală, ca urmare a fuziunii lentă a oaselor craniului, spina bifida cu bombat sub piele, sub formă de hernie, o parte din măduva spinării, mai mic număr de degete sau unire lor, o hipoplazie dramatice, absenţa aproape completă de piese individuale schelet.
În unele tipuri de malformaţii, copiii pot trăi doar o perioadă scurtă de timp. Acestea sunt lipsa de creier sau una din emisfere sale, hidrocefalie, palatoschizis, şi multe alte defecte. Unul nu ar trebui să imagineze lucruri, astfel că defectele alcoolice întotdeauna atât de evident că în aparenţă copilul poate determina imediat dacă există sau nu.
De exemplu, microcefalie - hipoplazie de cortexul cerebral - se poate manifesta în grade diferite: de la anomalii foarte uşoară pentru a completa lipsa de cortexul cerebral.
Aici este rezultatul uneia dintre numeroase studii medicale de influenta alcoolului asupra dezvoltării umanela diferite etape. Cercetătorii americani au efectuat monitorizarea sarcinii la 130 de femei şi dezvoltarea ulterioară a copiilor. Treisprezece dintre ele, adică 10% din grup au băut, altele nu bea produsele alcoolice. În caz contrar, condiţiile au fost aceleaşi sarcinii (dieta, modul de circulaţie, supravegherii medicale).
Starea fizică şi psihică a copiilor, femeilor non-potabilă, dezvoltarea de diferite organe, sisteme şi funcţiile organismului ar putea fi considerat normal şi se compară cu această condiţie standard de copii care, in timpul dezvoltarii embrionare, au fost expuşi la alcool.
Sa dovedit că dezvoltarea tuturor copiilor născuţi de femeile care consuma produse alcoolice, în mod semnificativ deviat de la normal.
Toate acestea au avut înălţime mai mică şi greutatea la naştere, de dezvoltare la nivelul membrelor mai slabă, au crescut mai lent, întârzieri în activitatea motorie au fost defecte mai mult sau mai puţin pronunţate de dezvoltare, cum ar fi sindromul alcoolic fetal.
Bautorii de mamă şi fiică a ajuns la scadenţă o dată mamele de băut mult mai probabil sa dea nastere la copii prematuri, în ultimii descendenţi ai acestora este mult mai comune boli, cum ar fi paralizie cerebrală şi scleroză multiplă sunt prost fi supuse unui tratament prin medicina traditionala curent.
ani observaţii riguroase comparative ulterioare nu sunt permise pentru a stabili un singur exemplu de nastere este destul de normal femeie copil, de a consuma alcool sistematic.
Concluzie: daca vrei de sănătate a viitorului copiilor lor - nu beau. O prea mare riscul de complicaţii neprevăzute.

Cu toate acestea, barbatii, de asemenea, nu pot bea. Această observaţie a unui medic cu experienţă - un medic pediatru, VA Dul'neva, care a studiat 64 de copii născuţi de taţi, de 4-5 ani, în mod regulat băuturi alcoolice observaţionale rezultat izdeliya.V a evidenţiat de retardare mentală la copii cu toate tipurile, chiar şi cele care sunt bine dezvoltate fizic.
medici francezi, analizând dezvoltarea copiilor ai căror taţi sunt momente diferite de a se abţine de la consumul de produse alcoolice au ajuns la o concluzie destul de optimişti că, pentru un pui cu drepturi depline, un om nu ar trebui să bea în decurs de 1-2 ani (acest lucru este valabil pentru femei).
Prin urmare, face apel la tineri: băut, ai distruge ceea ce nu fac parte - sănătatea copiilor lor.


Jan Koreush
De mat. Articole:
Alexei Falyeeff
http://www.faleev.ru/