Alcoolul doresc să elimine de pe rafturi peste weekend

/ Vizionări: 3556

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Алкоголь хотят убрать с прилавков в выходные O altă inovaţie antialcoolic maturat în adâncimi de Duma oraşului Moscova. Avocaţilor de sănătate publică doriţi să eliminaţi băuturi alcoolice de pe rafturi la sfârşit de săptămână.

limita strict vânzările de alcool ofera Mosgordumy şef al Comisiei cu privire la sănătate şi de sănătate publică Ludmila Stebenkova. "În ţara noastră cere o radicală adoptarea de măsuri restrictive privind vânzarea de alcool. Acest lucru va reduce alcoolizare populaţia totală ", - a spus Stebenkova" Interfax ".

Potrivit acesteia, este necesar să se interzică vânzarea cu amănuntul de alcool, la sfârşit de săptămână şi în zilele de lucru sa-l vanda doar în magazinele de specialitate şi până la 18.00. "Şi vânzarea de băuturi alcoolice, inclusiv bere, în boxe trebuie să fie nici o îndoială", - a subliniat Stebenkova. Ea a menţionat că astfel de măsuri nu ar trebui să conducă la creşterea consumului de ceai sau surogat. "Aceste măsuri vor crea o cultură a consumului responsabil de alcool", - a concluzionat Stebenkova.

Idei pentru a strânge vânzarea de alcool nu este prima dată când sunt născut în birourile autorităţilor Moscova.

În septembrie 2009, prefectul districtul Nord al Moscovei Mitvol a decis să interzică vânzarea de bere şi produse din tutun în mici site-uri online de vânzare cu amănuntul. El a instruit zamam sale, precum şi şefi de zonele de gestionare să elaboreze propuneri corespunzătoare pentru înlăturarea de bere şi băuturi produse pe baza acestuia, precum şi produsele din tutun din gama Tonar (remorci pentru vânzarea şi fabricarea de produse), autoshops si standurilor comerciale din apropierea opreşte de transport.

Cu toate acestea, în curând primarul Iuri Lujkov de la Moscova anula Mitvol interzicerea comerţului cu bere şi chioşcuri de tutun lângă transportul public în judeţ.

În 2006, decizia guvernului Moscova a interzis vânzarea cu amănuntul de băuturi spirtoase 23.00 - 8.00. Interdicţia de a lucrat pe an, în 2007, acesta a fost anulat.

Sursă

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137