Alcoolul provoacă cancer mamar recurent

/ Vizionări: 3592

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Alcool (orice!) Creşte riscul de reapariţie a cancerului.

Alcool (orice!) Creşte riscul de reapariţie a cancerului.

Femeile care au avut cancer de sân ar trebui să limiteze consumul de alcool, în scopul de a evita repetarea unor tumori maligne.

-Studiu de opt ani de 1.900 de pacienţi care s-au vindecat de cancer, a arătat că admiterea moderat de alcool creşte riscul de reapariţie a cancerului cu 30%. Sub moderată de admisie "se referă la cel puţin trei-patru porţii de alcool pe săptămână, şi de tipul de băutură nu a jucat nici un rol.

Cel mai evident, această asociaţie a fost prezent la femei în menopauză şi cei care au avut excesului de greutate. În timpul observaţii la 349 subiecţi au repetat tumoră în sân. Sa constatat că mortalitatea pacienţilor abuz de alcool nu are niciun efect.

În 2009, lumea va fi diagnosticat cu aproximativ 1.35 milioane de cazuri de cancer de sân - 10,5% de cazuri noi de cancer. Se estimează că până în anul 2020 această cifră va creşte la 26%. În fiecare an, cancerul de sân va afecta 1,700,000 femei, majoritatea trăiesc în state cu low-şi ţări cu venituri medii. În 2009, mai mult de 55% din 450 mii de decese din cauza cancerului mamar va veni în ţările care nu au resursele necesare pentru diagnosticul şi tratamentul precoce.

Reamintească faptul că riscul de deces şi de reapariţie a cancerului mamar ar putea fi reduse în cazul în care în fiecare zi să mănânce 11 grame de alimente din soia, care sunt bogate în componente naturale de izoflavone, fitoestrogeni aparţin grupului (structura lor este similară cu estrogeni hormonul feminin, care se poate schimba tesutului mamar).

Pregătite în conformitate cu BBC.
science.compulenta.ru