Aleksandr Mihailov de moşii ancestrale şi cărţi de film B. Maigret

/ Vizionări: 3498

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Alexandru Mihailov Alexander popularitate uriaşă Mihailov a adus roluri în filme: "Coming", "Băieţi", "Wanderer Enchanted", "Dragostea şi porumbeii", "Zmeelov", "Mad Money", "Riscul - o cauza nobila", "Violul" Savoy " "Snow White din Rusia" şi multe altele.

Într-un interviu cu ziarul "Evening Moscova" cu privire la problema participării la un proiect care implică eroină de carte B. Maigret frumos Anastasia taiga locuitor, a declarat:

- Sunt prieteni cu autorul acestor cărţi, Vladimir Maigret. Adepţii săi, în cazul în care cineva solicită secte, reprezintă acum în întreaga ţară uimitor casele ancestrale ecovillage. ... Aceste

Fiecare cetăţean rus are dreptul la un hectar de terenuri lor - nu este că naţionale idee buna? Cărţi Megre a dat un puternic impuls la edificarea populare - nu este un miracol? Şi poate într-o zi un film despre această poveste uimitoare ... Pot spune cu siguranta: Rusia va reînvia cu Siberia. Exista inca oameni care sunt capabili să-l ridice usor. Timpul va spune, că am avut dreptate.

În total, reprezintă mai mult de 50 de artişti de muncă în filme. Cel mai mare succes, el a jucat contemporanii săi, un spirit puternic de oameni care au un caracter intacte. Îmi amintesc în special publicul lui Pavel Zubov ("Baieti"), Vasya KUZYAKINA ("Dragostea şi porumbeii"), Paul Shorokhov (Zmeelov). În sine, participarea lui Alexandru Mihailov - au o anumită garanţie a succesului filmului. De altfel, 80 de ani, actorul a jucat în film, îndemnând la dragoste şi protejarea planetei noastre - este pictura "Prin spini la stele".

http://www.rassvet.dn.ua/news/2008-12-15-45

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137