Alimentare naturale. Abordarea practică.

/ Vizionări: 15606

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Alimentare naturale. Abordarea practică. "Stomac - aceasta este, de asemenea, un fel de oală -." Acesta este - una dintre cele mai comune concepţii greşite.

Noi spunem că alimentele sunt "digerate" în stomac, şi în tigaie "gatit". Cuvintele "digerate" şi "gatit" - foarte asemănătoare cu un sunet, deci nu este o comparaţie a cazanului la stomac, dar dacă te uiţi, burta, si au absolut nimic în comun.

Să începem cu faptul că temperatura cazanului se ridică la o sută de grade Celsius, iar în stomac - numai la patruzeci de ani. Acest lucru - este esenţial. Dar cel mai important, că stomacul nu este "gătit" produse alimentare, cum ar fi oală, şi scindează ea. Temperatura în stomac nu joaca nici un rol major. Rolul principal efectuate de către enzimele.

Enzime - acestea sunt molecule organice, ele pot fi comparate cu lucrătorii care sunt angajaţi în întreaga dezmembrare în părţi separate.

Alimentar trece prin Trac digestiv, în primul rând prin gura, apoi - la nivelul stomacului, duodenului, intestinului subţire şi mai mari. tractului digestiv - este un fel de banda transportoare, la fiecare etapă a care lucrează cu anumite tipuri de enzime alimentare.

Un alt tractului digestiv poate fi comparat cu un muşuroi. Ei au văzut un roi de furnici ataca corpul animalului şi după ceva timp de acesta rămâne doar un schelet? În mod similar, atacul moleculă-enzimele produselor alimentare consumate de noi, si piesele ei furate.

O temperatură de patruzeci de grade joacă un rol indirect. Această temperatură, în care enzimele vii. Sorokogradusnaya temperatura joacă un rol de mediu pentru enzimele, precum şi implicarea directă în digestie, nu contează. În plus, temperatura joacă uneori un rol negativ. Astfel, în cazul în care enzimele nu au timp să împartă toate produsele alimentare, apoi, sub influenţa temperaturii, acesta începe să fermenteze, cauzand pagube organismului. De aceea, se recomandă să nu mânca prea mult. Cu o multime de enzime alimentare nu au timp pentru a face faţă, şi ea va rămâne descompune, subliniind otrăvuri.

Cazanul este aceeaşi, nu conţine absolut nici enzime. La mese, el a atacurilor, numai cu ajutorul unor temperaturi ridicate.

Enzime - lucrătorii înţelept, care sunt potrivite pentru alimente expert şi deconectaţi cu grijă unele dintre elementele sale, fără a le distruge.

Temperatura - distrugerea mediului inconjurator pentru produse alimentare, impactul său - este distructiv.

Enzima, este Acelasi artist, pe care am scris mai sus, care se detaseaza cu atenţie proteine, grasimi, zaharuri, vitamine şi toate alte molecule organice. În acest caz, molecule organice se rămâne intact şi adecvat pentru utilizarea ulterioară.

Temperatura ridicată este, dimpotrivă, distruge aceste molecule organice, făcându-le improprii pentru construirea de celule de înaltă calitate. Deci, în cazul în care este similitudinea dintre cazan si a tubului digestiv? Acesta nu exista, absolut! Este - două lucruri total diferite, şi nu trebuie să le confunda.

Am auzit de multe ori la TV sau de la doctori că organismul nu are, de exemplu, fier, cupru, zinc, fluor sau. Cu toate acestea, astfel de acuzaţii - este înşelătoare, deoarece corpul nostru nu mananca nici fier sau cupru, zinc sau, sau orice alţi atomi.

Da, toate aceste oligoelemente sunt necesare, dar organismul le poate absorbi numai atunci când acestea sunt încorporate în molecule organice, şi individual pentru a afla corpul lor este în măsură să. În caz contrar, am fi putut doar la sol, de fapt, acesta cuprinde toate oligoelemente.

Dar terenului - este de plante alimentare, în timp ce mancarea noastra - fructele acestor plante, în care toate oligoelemente conţinute în compoziţia de molecule organice. Planta se bazează molecule organice, iar Consiliul de foc le distruge, împingându la starea în care au fost ţinute în pământ.

"În fapt,Toba a ajunge la energie încorporate în produsele alimentare, trebuie să se rupă mai întâi în componente.

Asta-i drept, acest lucru doar, şi de a face enzime din tractul digestiv. Dar există o diferenţă: la ce nivel impartit alimente.

Un mar poate fi tăiat în 10 bucăţi, poate fi împărţită în molecule organice poate fi împărţită în molecule anorganice, poate fi împărţit până la nivelul de atomi, este posibil chiar la nivelul particulelor elementare (protoni, electroni), sau chiar la nivelul de cuarci.

Dar organismul poate digera alimente, numai atunci când se împarte la nivelul de molecule organice. Atunci când produsele alimentare se împarte la nivel de molecule anorganice şi chiar şi atomii, apoi corpul comandantului său nu mai este capabil.

"Şi dacă am vrut să mănânce un telefon, ne-ar fi sa munceasca din greu, să fie demontat în părţile sale componente, si foarte, foarte mici.

De telefon nu ar trebui să aibă, şi să dea căpitanului, care o aplică până la destinaţie. Cu toate acestea, dacă veniţi la telefon la nivelul de praf, comandantul el nu mai este util.

O componenta a produsului nu include performanţele produselor în general, ceea ce o diferenţă mâncăm un speaker-ul telefonului în întregime, sau va musca, consolidarea rupere () dinti, sau este el razdolbit la o stare de piure de cartofi şi acolo este deja posibil să se bucure de vorbitor. "

Expertul nu are neapărat nevoie de un telefon funcţional, acesta poate fi spart. Dar detalii ale telefonului (chips-uri, rezistenţe, tranzistori, difuzor) trebuie să fie în stare de funcţionare. Dacă ne razdolbim vorbitor la starea de piure de cartofi, aici era deja maestru, este puţin probabil să fie utilă. Piure doresc să ia înapoi la fabrică, nu pentru a face un vorbitor din acesta.

Prin urmare, supa este cel mai bine pentru a turna sub un copac, pentru că numai ea poate face o suspensie numit produsul supa, care pot fi utile în alimentaţia umană.

"Nu argumente sunt ei înşişi bucătari de gătit că, deşi schimbarea compoziţiei calitative a produselor, dar, cu toate acestea, poate contribui la digestia de componente, care este blyudoedov argumentul principal.

Am uitat o dată printr-o carte numită "toate secretele de a gati." Dar acolo am gasit cele mai importante secrete, şi anume că gătit întregul aduce corpul uman multe boli.

În cazul în care bucătarii sunt oameni cinstiţi, atunci la începutul fiecăreia dintre cărţile sale au avertizat oamenii despre acest mod: "Reţete în această carte, deşi delicioase, dar, dacă este folosit, va deteriora sănătatea ta".

Pe pachetele de ţigări au un avertisment similare, şi trebuie să fie, de asemenea, în fiecare carte de bucate. Dar nici una dintre aceste cărţi, nu veţi găsi măcar o aluzie la faptul ca unele dintre felurile de mâncare pot fi dăunătoare pentru sănătate. Dimpotrivă, semnele, cum toate aceste feluri de mâncare sunt gustoase si bun pentru organism.

Bucătarii sunt pe punctul lor de vedere şi nu se opun acesteia. Deci, de ce ar trebui sa ofere argumente opuse punctul lor de vedere? Dacă cineva este interesat în argumentele de bucătari, vă rugăm să cumpere cărţi adecvate sau abona la lista de interesul dumneavoastră, în cazul în care sute. Dar, spune-mi, câte buletine de ştiri sau cărţi pe care scrie despre pericolele de gătit? Acestea - de unităţi. Cu toate acestea, dacă cineva vrea să vorbească "pentru" prelucrarea alimentelor, vă rugăm să scrieţi, voi publica scrisorile tale.

"Dar, la urma urmei, decat sa manance în Siberia in timpul iernii este?" Asta - deja o întrebare bună. Ea ne aduce mai aproape de o întruchipare practică alimente crude în vieţile noastre.

Eu va spun puţin o dată că această întrebare - complexe, şi trecerea la dieta alimente crude doilea nu este uşor. Acest lucru se datorează în primul rând, de obiceiurile noastre. De exemplu, o persoana fumeaza, şi el ştie că pentru a respira aer curat este mult mai bună decât de fum, dar încă fumeaza. De ce? - Obicei.

Omul încearcă să renunţe, dar nu poate. El păstrează o anumită perioadă de timp, dar mai târziu dus înapoi la fumat. El ştie că fumatul WMSem să fie cancer pulmonar şi cancer poate au progresat, dar încă fumeaza. Fumator explică atât obiceiul său: "Când Nu fumez, mă simt rău. O ţigară ajută scuti de stres, calmeaza-te, concentrat. aer curat Fumator preferă aerul "tratată cu foc". Respiratia este una dintre aer curat doar, doar el nu poate.

Deci blyudoed, atât de folosit la "terminat" focul alimentare care mananca doar alimente pur pur şi simplu nu pot.

Poate voi să vă surprindă atunci când spun că produsele alimentare prelucrate - este un medicament, dar este adevărat. În acest am fost convins de propria lor experienţă. Eu sunt fumator "care încearcă să facă departe cu obiceiul lor de rău, dar nu pot.

Nu, nu fumeaza, potrivit acestora, eu nu. Pe de altă parte, există o dependenţă puternică privind produsele alimentare, care m-au hranit de la naştere. În acest sens, renunţ la fumat, chiar mai uşor decât blyudomaniyu. La urma urmei, oamenii încep să fumeze cu privire la vârsta adultă, şi există feluri de mâncare - de la naştere.

propagandă anti-tutun este implementat pe scară largă activităţilor sale în lumea modernă, şi joacă, de asemenea, un rol important. Pe de altă parte, propaganda impotriva mancare gatita nu există.

Din experienta mea pot să vă spun următoarele. Prima dată am făcut cunoştinţă cu dieta alimente crude aproximativ trei ani în urmă. Doar atat de bucuros că acum, a găsit în sfârşit o modalitate de a scapa de toate bolile, cu atât mai mult şi să obţină mai aproape de natură şi le-a creat cadouri. Sa întâmplat în vara, asa ca am repezit imediat "în luptă".

Rudele mele nu au vrut să mă înţeleagă, în mod constant provocatoare-mi să vorbesc, spunând că pot dăuna corpului, pentru că oamenii secole mancat mancare gatita si avut un corp nou-formate în cadrul acestuia. Dar dacă oamenii de secole afumate, cu excepţia cazului în organism ar putea restructura din aer curat, de a fuma? Pe scurt, rudele au fost împotriva sa, şi întotdeauna mă sape, dar am avut loc la. Adevărat, păstrate scurt. În cele din urmă, am început să ispitească feluri de mâncare. Să nu spun că eu sunt un gourmet. Avut întotdeauna mâncat doar ceva care nu a fost niciodată cerut mâncăruri speciale. Dar, ca rezultat al săptămâni de abstinenţă de la alimentare (alimente crude), la ceea ce am fost găsit. Gândurile mele erau pline de imagini de preparate delicioase, ei chiar a început să viseze la noapte. Mirosul din bucătărie, la doar nebun. Cel mai important, acest lucru nu sa întâmplat înainte, a început, doar atunci când am încercat să renunţe la obiceiul au mancare gatita.

Dar nu aici a fost.

Ei bine, cred că a durat o săptămână, dau un mic "o pauza", care este, încercaţi ceva nefiresc. În acel moment, am puternic îmbuibare, şi defoliere a avut loc de fiecare dată când am rupt dieta cu alimente proaspete. Când m-am mulţumit pasiunea mea în alimente nenaturale, astfel încât toate gândurile ei sunt plecat, ea sa tracţiune undeva să se evapore.

Dar aceasta pasiune din nou şi din nou apare, de îndată ce am început syroednichat. Asa ca am dat seama ca produsele alimentare sunt prelucrate - aceasta este un drog puternic, la o parte cu care nu este atât de uşor. Dar am invatat o serie de lecţii pozitive din dieta cu alimente proaspete. Acestea sunt lectii pozitive au un avantaj faţă de alimente dieta brut.

În primul rând, vreau să spun că nu este de o viaţă fericită, am inceput dieta cu alimente proaspete. Chiar şi în vârsta de 13 ani am devenit bolnav de hepatită cronică, şi de atunci medicii recomandă să-mi o dieta stricta care exclude prajite, afumate şi alte feluri de mâncare grea pentru organism. Deci, ar trebui să Medicii spun "mulţumesc", deoarece, ei iniţial ma trimis pe o cale că, în prezent, a dus la un angajament de alimente naturale. Toţi aceşti ani am fost chinuit de o varietate de tulburări ale tractului digestiv. La un moment dat am fost un vegetarian, dar patru ani de vegetarianism nu dă o schimbare pozitivă. M-am simţit întotdeauna tulburări în stomac, şi când am încercat să fac sport, atunci este literalmente alimentare s-au furişat din spate, activitatea fizică, de asemenea, au fost meu contraindicată. Medicii au spus ca a fost acum pentru viaţă, dar credîn el nu este dorit.

Când am început syroednichat, trecerea a devenit evident aproape imediat. Am început să se angajeze în mod liber în sport (culturism), nu se simte nici o probleme cu stomacul. Am coborât acnee care a avut nu numai pe fata, dar, de asemenea, din abundenţă pe spate. Pielea are un trandafir galben (normale). sănătatea mea sa îmbunătăţit dramatic.

Deşi mi-am pierdut în greutate, dar a fost vesel ca niciodată. Până atunci, am fost în mod constant somnoros. Somnoros tot timpul, a adormit la locul de muncă, şi după o masă bună, eu doar nu a putut ajuta, dar du-te ia un pui de somn timp de câteva minute. Fell uitam adormit de televiziune, iar acest lucru - deja un sindrom bătrân. Pentru mine a fost o mare problemă să te trezeşti în dimineaţa, dimineaţă a fost un iad, ca toate au trebuit să fie făcut prin forţă. Numai în seara am înveselească. Când mă duc la culcare, starea de spirit a fost atât de frumos că nu am putut să dorm pentru o lungă perioadă de timp.

M-am gândit că am bufnita, aşa în dragoste cu noapte şi nu-mi place dimineata. Dar, cu trecerea la alimente crude, totul sa schimbat dramatic. Am început să te trezeşti la şase dimineaţa şi nu a vrut sa doarma complet. M-am trezit şi am simţit plin de energie toată ziua, a avut loc la naştere, şi chiar seara m-am simtit nici o oboseală. Somnolenţă nu a fost, in fata TV nu mai era adormit. Cand seara se afla în pat, apoi adoarme imediat, dar am trezit în această dimineaţă în stare proaspătă şi distractiv. Anterior, am fost destul de funcţional. Deci, trist şi leneş, că l-am condus de la un loc de muncă sau altul.

Chiar şi tatăl meu propriu, ca şeful meu nu-mi dea o promovare, aşa cum am efectuat prost de lucru, care încearcă mereu să afară politist, adormirea la locul de muncă.

Dar când am început dieta cu alimente proaspete, totul sa schimbat. Am fost în măsură să deschidă o afacere proprie (club on-line), pe scară largă se face publicitate în oraşul lor, a început cursuri de alfabetizare calculator, a lucrat de dimineaţa până seara. Apoi a luat un alt cazuri suplimentare. A fost plină de energie.

Cu toate acestea, dependenţa de alimente nenaturale, n-am scăpat de. Acum mechus între dorinţa de alimente crude şi vechi obicei de a manca ceva gustos. Când este rău, să mănânce alimente proaspete, şi când pofta pentru alimente nenaturale provine, după ce "obscen". Sperăm că în viitor, în cele din urmă au devenit Alchemycal sperăm putere. Teoretic, dieta cu alimente proaspete - un lucru universal. Produsul are o mulţime nu. În general, nu au nevoie de o mai mare diversitate.

În istoria de multe exemple în care călugării au mancat fructe cu coajă lemnoasă numai şi miere, în acest caz, a simţit bine şi a trăit o lungă perioadă de timp. Sensul dieta cu alimente proaspete este faptul că aproape fiecare produs natural contine absolut toate substanţele necesare organismului uman.

Este suficient să se obişnuiască corpul dumneavoastră pentru a mânca un anumit tip de produs, iar acest lucru va fi cea mai bună soluţie. Sunt de acord că pentru a satisface toate nevoile organismului într-o varietate de substanţe, ar trebui să avem o varietate de alimente, au apărut deja într-un moment când sunt procesate alimentele.

Într-adevăr, consumul de alimente procesate, aveţi nevoie de o mare varietate, ca toate produsele alimentare - nu un completat şi nu conţine toate substanţele necesare organismului. Prin urmare, trebuie să folosesc o mare varietate de feluri de mâncare.

Cu toate acestea, alimente naturale - o completă şi nu necesită o mare parte din diversitatea sa de a satisface nevoile organismului. Fiecare produs brut conţine absolut toate substanţele necesare organismului uman. Avem nevoie de tipuri de numai două sau trei de produse naturale care sa te simti perfect pe tot parcursul vieţii sale.

Pentru a scapa de fumat, există multe metode, dar această problemă nu a fost epuizată.

Pentru a scapa de dependenta de alimente nenaturale, de asemenea, au propriile metode. Prin urmare, cei care am reuşit să convingă, şi care au decis să-un post cu privire la dieta cu alimente proaspete, te sfătuiesc să cumperizătoare literatura.

Acolo veţi găsi răspunsuri la toate întrebările, şi acest lucru vă va ajuta să iniţial. Ne pare rău, această literatură este foarte mic.

Pentru dieta pur alimente crude am putut găsi doar o carte, am mentionat la inceputul ultima emisiune. Cred cumva traduce în format electronic, pentru a pune la dispoziţia utilizatorilor de Internet, de fapt, în reţea, în general, nu există informaţii pe această temă.

El a fost trecut pe site-ul lui Alexandru Alchemycal Chuprun, dar a fost închis, datorită faptului că autorul a scris o carte bazata pe site-ul. De obicei, puteţi găsi cărţi pe produse alimentare de epurare, alimentare de sănătate sau un serviciu separat, şi va fi un început bun.

În general, nu de a fuma, mai bun sfat - nu încercaţi chiar un lucru rău. Pentru a nu depinde de alimentare acelaşi sfat - nu le încercaţi.

Deci, dacă cineva vrea să crească sănătos, puternic şi inteligent copil, bord - de la naştere-i dau doar alimente umede. În viitor, el nu va avea probleme. Când a creşte, alimentele procesate vor părea să-l şi insipidă urat mirositoare, şi dorinţa de a mânca nu este acolo vreodată.

La urma urmei, acelaşi lucru se întâmplă cu ţigările - acestea sunt mirositoare şi dezgustătoare, şi numai sub presiune de la societatea de fumători, oamenii pot lua la acest obicei dăunător.

I, pe această notă am terminat de copt Odyssey, ca, pe langa alimente, nu există alte subiecte interesante pe care aş dori să împărtăşesc cu cititorii. Dar, dacă cineva are întrebări, puteţi scrie răspunsurile pentru a le voi publica un bloc separat la sfârşitul discuţii. Acum întoarcere la problemele de Maxim:

"Dar, la urma urmei, decat sa manance în Siberia, în timp de iarnă?"

Comutare la alimente crude este mai bună în timpul verii. Când vine iarna, veti avea putina experienta, si te va fi capabil să răspundă la întrebarea de ce să mănânce, în iarna în regiunea dumneavoastră.

"În ceea ce ştiu eu, dacă este să mănânce alimente proaspete, atunci nu ar trebui să fie doar ceea ce creşte în regiunea dvs. - cea mai bună adaptare la clima se transformă.

Te-ai arătat în mod corect. Dar produse alimentare din regiunea lor, este - un caz ideal. Iniţial, nimic groaznic se va întâmpla dacă mănânci alimente importate. De exemplu, eu mănânc cu plăcere în tangerine iarna, datele şi alune, deşi, în zona mea, ele nu cresc.

Morcov (deja obosit).

Omul modern obişnuiţi cu o mare varietate de alimente, prin urmare, nu există un singur lucru, plictisit repede. Dar dacă nu face modificări bruşte şi să se obişnuiască treptat, în timp, puteţi obţine utilizate pentru tot. Puteţi avea un morcov crud pe zi, combina-l cu dieta alimentele obişnuite. Iniţial sfătuiţi să nu abandoneze complet alimentare procesate, ci pur şi simplu pentru a face raţiile de alimente ale acestora cu jumătate din brut, jumătate din produsele alimentare prelucrate (50% la 50%).

Treptat, procentul de alimente crude poate fi crescut. Pot alimente crude este gătită cu, dar puteţi face micul dejun prime, masa de prânz, amestecat, iar cina "ca de obicei". Opţiuni - un lot. Principalul lucru - pentru a introduce alimente proaspete în dieta ta de zi cu zi, de fapt, mulţi oameni pe zi nu mâncaţi nimic prime.

oameni Cartofi (prime - un dezgustător rare, deşi, nu sunt cine so mănânce).
Nu-mi place, de asemenea, dar stiu ca o fata (nu syroedku), care este interesat de cartofi umed. Părinţii ei au certat, dar ea, în secret de la ei, ia şi mănâncă. Fiecare produs brut - gustul, dar fiecare om - gusturile sale. Nu-mi place cartofi cruzi, doar nu-l mănânce. Am de asemenea, nu mănânc cartofi.

Sfeclă roşie (prea brut consumate). Am folosit nu ca sfecla, dar medicii sfătuit-o să mănânce, deoarece sfecla este folositor pentru ficat. Wincing gritting şi dinţii, am înghiţit o cantitate mică. Şi apoi, peste timp, mi-a plăcut, iar acum l-am mânca în linişte. Gusturile modifica în timp şi ceea ce părea ca o teribilă, poate ca de bine, dacă eştiulyarno este.

Miere (scumpe şi nesigure, în termeni de alergii, produs)

Alergie - o boala ca oricare alta boala, aceasta este cauzată de stilul de viaţă greşit. Când tranziţia la dieta cu alimente proaspete, corpul tau este vindecat, dar este exprimată într-o formă care mulţi "traverse" a bolii înrăutăţit. Dar atunci când trec, apoi să plece pentru totdeauna.

Cu toate acestea, o cantitate mică de miere este improbabil să provoace alergii. Stiu doar lor norma zilnică şi să nu mănânci mai mult decât asta, şi totul va fi bine.

Bundesregierung (foarte papilele gustative, si foarte mult vreau să mănânc ceva de acest semnificative după el, de exemplu, carne)

Iniţial, va dori întotdeauna să mănânc ceva "substanţiale", dar apoi, această dorinţă trece.

seminţe de floarea-soarelui (nu ştiu dacă este alimente, trebuie să încercaţi ...), boabe întregi de grâu sau de germinate (dacă aţi face un cocktail de miere, grâu, stafide, şi chiar şi atunci probabil ar fi putut, dar mă îndoiesc înţelepciune).

Plantule - conversaţie subiect separat. Canapea poate fi grâu, orz, seminte de floarea soarelui, fasole, porumb şi încă o mulţime de lucruri. Există cărţi intreaga cu privire la modul pentru a germina. Un lucru foarte util si foarte gustoase. La început respins, dar cu timpul devine delicios. Mănânc regulat orz germinat, canapea ca seminte de floarea soarelui şi porumb. Principalul lucru este să le mănânce cât mai curând ca root proklyunetsya, rasada dobândeşte mai târziu un gust neplăcut.

"Şi o întrebare separată cu privire la siguranţa unui produs în forma ei brută, nu se cunoaşte unde şi asupra a ceea ce este cultivat."

Blyudoedy tem că de multe ori, se presupune, într-o mulţime de alimente crude nitraţi, pesticide, erbicide, şi le-fierte, cum ar fi, du-te cu apa de baie. Cu toate acestea, mananca supa, mancam si apa in care produsele fierte, şi, în caz de prăjire, apa este absent. În alimente gătite conţine toate otrăvurile că, în prime.

Deci, pericolul de alimente proaspete - acesta este un alt pugalovo bucătari care încearcă să justifice activităţilor lor la pervertirea de produse naturale.

Andrew Pilipovich.