Altai este centrul Rusiei de punere în aplicare ideea de a construi în litigiu aşa-numitele «Case ancestrale»

/ Vizionări: 3446

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Altai Altai este centru de Rusia de punere în aplicare ideea de a construi în litigiu aşa-numitele "Case ancestrale": un forum se va desfăşura în transportatorilor Barnaul de această idee.

În Barnaul, a avut loc cinci - 06 12, III-ştiinţifice ruso-practice de conferinţe Toate "casele de rudenie din Rusia - ideea naţională", spune organizatorilor de evenimente.

Termenul de "case de rudenie" este centrală în ideologia de adepţi ai scriitorului Novosibirsk şi antreprenor Vladimir Maigret (Puzakova). Ventilatoare ciclului său de cărţi despre Anastasia (de viaţă "natural de viaţă" în Taiga fata OB) sociale în practicile lor încearcă să pună în aplicare ideea de a crea aşezări de mediu "case de rudenie" cu o suprafaţă de 1 ha. Importanţă deosebită pentru realizarea ideilor lor este de cedru, considerat printre discipolii această tendinţă copac sacru. Idei anastasiyschikov a fost dintotdeauna foarte popular în Altai. Astfel, cunoscut în Barnaul populare vindecator Olga Guz au declarat chiar că ea este eroina de romane Maigret (descris în cartea ei "Anastasia - I"). Predarea are multi admiratori printre înalţi funcţionari. De exemplu, în Siberia, unul dintre suporterii săi moderată de un trimis prezidenţiale de la Districtul Federal Siberian Anatoly Kvashnin.

Potrivit ziarului "terenuri strămoşesc" în Rusia de azi, mai mult de 150 localităţi, numărul total de locuinţe ancestrale construit mai mult de 7500. Dar, în lipsa bazei legislative realizarea integrală a principiilor "mosia familiei" nu este posibil, nota organizatorii conferinţei.

10.28 Grupul de lucru Publice Camera de marginea unei mese rotunde pentru a discuta un concept de proiect pentru stabilirea de aşezări "case ancestrale" în regiunea Altai, cu participarea reprezentanţilor serviciilor competente Regionale Administraţiei şi AKZS comitete, institute de cercetare, reprezentanţi ai cazacilor şi organizaţiile publice. Ideea de astfel de aşezări a primit sprijinul deplin al tuturor celor prezenţi, ca un program social de valoare, care rezolvă probleme-cheie ale societăţii civile moderne, spun organizatorii merporiyatiya.

-Practice de conferinţe ştiinţifice vor fi organizate pentru a dezvolta în continuare şi să exploreze stabilirea de aşezări "case de rudenie", precum şi pentru punerea în aplicare a iniţiativelor legislative anumite la nivelul Ţinutul Altai şi Rusia. Organizatorii forumului arată namerny aceasta dinamica publice şi amploarea mişcării pentru a stabili "case ancestrale în Rusia.

Managerii de a da acest aspect unui grup de lucru în AK PO este persoană publică şi de afaceri portar Viktor, care aşa cum sa menţionat mai devreme, înainte de a intrat în candidaţi pentru Camera Public Federal al regiunii Altai.

Invitat să organizatorii conferinţei de aşezările existente "case de rudenie" Rusia şi Siberia, reprezentanţi ai guvernelor, ONG-uri, institute de cercetare şi universităţi, precum şi tuturor persoanelor interesate.

bankfax.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137