alterarea stării de climă

/ Vizionări: 3068

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

climat
"Ce este încălzirea globală strada? Pe nas nu se lipeste rece!" Cum poţi vorbi despre încălzirea globală nu există, în cazul în care, în primul rând,. Al doilea rând, oamenii de ştiinţă respectat în Rusia şi în întreaga lume el nu crede. O Noi credem că oamenii respectat,. treilea post venerat de climatologi, deoarece acestea sunt nu cumva acest lucru interpreteze datele. al patrulea rând, ceea ce este ea poate fi normal ştiinţă climatologia?? tu la vreme că unii tine cele din urmă, În al cincilea rând, la rece fel! "

Într-un fel sau ceva de genul asta, judecand dupa sondaje, majoritatea ruşi cred. Dacă la toate gândire. Ca răspuns la o întrebare dacă noi trebuie să reducă emisiile în atmosferă, la fiecare patru ruşi intrebat ce este. Acest lucru este de înţeles într-o ţară, două treimi din care este acoperit de permafrost, iar restul de vara este doar o lună a anului pare să bâlbâi despre încălzirea globală, chiar ciudat. Dacă mai fierbinte, cel puţin nu fie rece. Toate bine. Iar cei care sperie astfel de încălzire - altfel nu angajaţi ca spioni şi duşmani ai imperialismului pilon 55. Cum altfel le-ar şti că a fost ceva mai cald, în cazul în care numărul de staţii meteorologice din ţară a scăzut la nivelul de Marele Război Patriotic, ca staţii kriologicheskih, care este monitorizat de îngheţare, a rămas doar 20%? ţară mare, climatul există multe diferite, si plus sau minus două sau trei grade fără ca cineva să deranjante. În plus, toate aceste climatologi "în general, nu poate fi de acord cu ele - le-au câştigat şi au îndoiesc.

Este adevărat că "oamenii de ştiinţă respectat", care se pune în discuţie conceptul de încălzirea globală, ca regulă, nu climatologi (climatice sceptici principale, destul de ciudat, fizica) sau se referă la minoritatea pune la îndoială. Este o minoritate, ca climatologi curent încălzirii cele mai multe - elemente de probă. Desigur, aceasta nu înseamnă că totul este clar: climatice, ca societate, structura de un complex,, haotice dinamice. Şi interpretarea datelor pot fi diferite, şi despre mărimea contribuţiei omenirii în dezbatere încălzirea globală este posibilă şi necesară, precum şi despre temperatura la schimbările ciclice, precum şi pe mijloacele posibile pentru a rezolva problema. Este rezonabil pentru a discuta este gradul de vinovăţie al civilizaţiei industriale, ca de răcire a planetei omenirea nu a fost încă observate. Necesare şi corecte mai multe date despre cicluri climatice: acestea sunt, desigur, au fost şi sunt.

ne ceva (sau, mai degrabă, în primul rând locuitorii Numai Maldive, Tuvalu, sau Nauru) încă undeva pentru a merge trebuie. Deoarece în regiunea arctică şi încălzeşte adevărul, ghetarii din Groenlanda sunt în declin. Chiar şi Antarctica - şi există o creştere a temperaturii, chiar mai repede decât se aştepta.

Dar vin în Rusia? În Siberia: 2 / 3 din teritoriul care domina permafrostului - sunt acele regiuni care sunt, de fapt, Rusiei moderne şi hrănite. Petrol, gaze, diamante. Acum imaginaţi-vă pentru o clipă că permafrostului "insinuează". Nu numai în conformitate cu drumuri - acestea sunt în Rusia ştie ce -, dar sub case, fabrici ... unde să locuiască, atunci care este producătoare de aceste diamante? Ce-a face cu tevi, urmarind petrol şi gaze naturale în Europa, unde au "plutesc"? Singura speranta - pentru neregularitãþile regionale ale schimbării: în Yamal frig, şi poate chiar Siberia lovitură peste. Şi dacă nu? Aparent, nu mai sunt: temperatura permafrostului din Siberia în locuri început deja să crească, un pic mai mult - cincisprezece ani - şi a permafrostului începe să se topească. Şi metan eliberat, un efect de seră de la un ordin de mărime mai mare decât de dioxid de carbon banale. În plus, împreună cu permafrostului va începe să meargă în mlaştină, Rusă "avuţiei naţionale". Compensează toate încălzirea în regiunea arctică, care va facilita accesul la rezervele marine, încă o întrebare mare.

Toate econsideraţii raţionale şi, în special, nu funcţionează în capul meu normal Rusă. Ei bine, nu-l cred. Lungul mai multor decenii a dublei gîndiri el a salvat doar abilitatea de a vedea fapte, nu de propagandă. Regăsit în sens literal. Maşina de propagandă a mers în jurul întregul domeniu al conştiinţei publice, ignorând, se pare, doar geometria analitică. Totuşi, în acest eu nu sunt sigur. Meteorologie ca o burghezie slujitor arată, de fapt, cibernetica nu mai rău şi genetica.

Dacă sunteţi aproape la şcoală cu ciocanul "a fi determină" conştiinţa, şi Pierce că "povestea facem sa devina realitate", atunci nici o încredere în opinia oamenilor de ştiinţă, în special cele care sunt pur şi simplu în imposibilitatea de a ajunge la un consens (o singură, bine De exemplu, în sensul de unitate naţională şi unitatea unui partid sau o formaţiune de soldaţi) nu poate fi. Modificat de propagandă politică şi strategi conştiinţa are nevoie de nimic altceva decât adevărurile absolute incontestabil, şi fiecare probabilitate, statistici, ipoteze - de la rău climatologice. Să prima dintre climatologi sunt de acord! Faptul că oamenii de ştiinţă, împreună toţi, ca un acord nu poate, le puteţi conta oameni de ştiinţă, capriciu sau mai rău decât răutate. Bine mecanica cuantică, dar vremea este ceva - este vizibil, în termeni de piele simt. Şi dacă spun lucruri diferite, si sa se simta ne sunt diferite, atunci nu există nici o conspiraţie mondială sau de interese egoiste. Granturi tăiere. Si apoi, de octeţi de zbor, campanii anti-globalizare sunt marş ...

Încălzirea globală - este mare, pentru că nu aşa de frig şi de randamente mai mari. Cu toate acestea, împreună cu el să vină şi total africane epidemii, cum ar fi febra Nilului de Vest, Asia şi încântare pură, ca vector de encefalită zona de răspândire mişcare de capusa, la nord. Omenirea, desigur, şi acest lucru se va ajusta. Ei bine, acest lucru ar începe numai să se pregătească în avans. Dacă într-adevăr atât de incredibil de greu pentru a preveni încălzirea ar trebui să ne pregătească cel puţin pentru a primi refugiaţi şi sărăcie mândru. În caz contrar, va fi ruşine să se uite în ochii nepotilor mei.

Aceasta se va întâmpla se va întâmpla ... Eu cred nu cred ... Chiar dacă am presupune că încălzirea globală - o chestiune de probabilitate sau convingeri, următoarele Pascal mai înţelept să se pregătească pentru cel mai rău caz, pentru că dacă ai cea mai mica sansa de faptul că încălzirea încă apare, mai pragmatice pentru a el să fie gata, şi nu se bazează pe întâmplare. Acesta din urmă, cu toate acestea, cea mai dificilă - să înceapă să se gândească cu capul.


Vladimir Kharitonov
chaskor.ru