Alternativa sclaviei

/ Vizionări: 5596

 

Альтернатива рабству

 

 

În prezent există o categorie de oameni care la maxim au ieșit în afara sistemului și trăiesc în libertate. Unii dintre ei încă mai locuiesc în orașe, dar pe zi ce trece acest lucru devine tot mai dificil. Majoritatea din ei trăiesc în casele lor, pe pământul lor în armonie cu natura, în cadrul așezărilor ecologice sau la moșiile de familie.

Știi cât costă acum un apartament? Cel mai modest, de exemplu ? În Sankt Petersburg nu mai puțin de 3,5 milioane de ruble!

Nu-i rău, nu-i așa? Și cât trebuie să lucreze o persoană obișnuită la un loc de muncă obișnuit pentru a-l câștiga? Chiar nu doresc să calculez - foarte mult timp!

Capitalismul și sclavia — două fețe ale aceleiași monede (Video)
Capitalismul și sclavia — două fețe ale aceleiași monede (Video)

Știi cât costă pământul?

Un ha de teren în regiunea Pskov, de exemplu, valorează 30 000 de ruble. Nu șase are, ci un hectar întreg! În regiunile Leningrad și Moscova este mai scump. În toată  Rusia prețul variază între 30-200 de mii de ruble pe hectar. Mai mult decât atât, cu cât mai aproape de megalopolis, cu atât mai scump. Dar nici nu este nevoie, ecologia de acolo este mai rea ..

Știi cât de mult va costa construcția propriei case, cu toate comunicațiile și facilitățile? O casă exact aceea pe care ți-o dorești! La maxim un milion de ruble! Și dacă veți construi din materiale naturale - chirpici sau paie, așa cum procedează  mulți coloniști, atunci te vei încadra în 200 000 de ruble.

Moșiile de familie din Rusia. Blagodatnoie (Video)
Moșiile de familie din Rusia. Blagodatnoie (Video)

În total, pentru a avea o casă proprie din vis și un colț de natură care te va hrăni și trata, precum și aduce o mulțime de emoții pozitive, ai putea avea nevoie de câteva sute de mii.

Apropo, nu este nevoie să construiți imediat o casă mare, o puteți ridica treptat, așa cum fac mulți oameni. În timp ce se construiește casa poți trăi în baie sau într-un cort, sau la prieteni - opțiunile sunt multe. Construiți cea mai mare parte a casei cu facilități, vă mutați acolo, apoi terminați casa.

Astfel trăiește un număr foarte mare de oameni care își dau seama că orașul nu este un loc potrivit pentru o viață umană! Orașele se potrivesc cu siguranță, dar nu pentru oameni, și pentru sistem, iar oamenii de acolo doar supraviețuiesc. Oamenii din orașe toată viața lor trebuie să muncească din greu la locul de lucru pentru a obține mijloace de existență, a-și permite o odihnă de câteva săptămâni în decursul anului și din nou intra în circuit; acolo omul mănâncă produse absolut nepotrivite, bea apă potabilă moartă , respiră cu duhoarea, dedică puțin timp  familiei sale, lasă ca copiii să fie educați de străini, deoarece nu dorește să se ocupe de ei, perturbă sănătatea la medici, etc.

Ordinea rurală (Video)
Ordinea rurală (Video)

În așezări oamenii complet sau aproape complet ies din sistem. Ei devin autonomi. Ei nu depind de sistem. Ei sunt stăpânii lor și depinde numai de ei înșiși. Ei nu au nevoie să dea dări de seamă, să se învoiască la locul de muncă, să mintă și să se prefacă – ei trăiesc în condițiile naturale și se auto-asigură cu toate. Energia electrică este generată de panouri solare, generatoare; alimente dă Mama Natura, medicina nu este necesară deoarece maladiile dispar; îmbrăcăminte – ei cos ei înșiși, precum și brodează, tricotează, țese, etc., de bani ei nu au nevoie, în orice caz, banii sunt necesari de zece ori mai puțin decât în oraș, doar la etapa de construcție, iar apoi - un pic. Coloniștii câștigă banii în mod diferit - cineva produce și vinde ceva ecologic, altcineva câștigă de pe Internet, lucrează la distanță, cineva oferă în chirie apartamentul din oraș, alții organizează ecoturism, vând produse de la moșie, etc.

Ecovillages și moșiile de familie sunt o viață fericită în afara sistemului!

Альтернатива рабству

Альтернатива рабству

Альтернатива рабству

Альтернатива рабству

Альтернатива рабству


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.