America ameninţă consecinţele grave ale schimbărilor climatice

/ Vizionări: 3878

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

climat
Fenomenele meteorologice extreme, secetă, ploi torenţiale şi a creşterii temperaturii, ca urmare a schimbărilor climatice a afectat deja mai multe oraşe americane. Oamenii de ştiinţă se aşteaptă ca climatice în ţară va continua să se schimbe dramatic si imprevizibil. Experţi naţionali Oceanic si Atmosferei Administraţiei şi la Universitatea din Illinois a pregătit un raport privind schimbările climatice în Statele Unite, analiza cele mai recente informaţii cu privire la temperatura, ploi abundente şi de nivelul mării în state diferite. O atenţie deosebită este acordată consecinţele asupra mediului de modificări din vreme pe sisteme de transport, agricultură, sănătate, apă şi energie. Experţii sunt de acord cu opinia că clima se schimbă rapid ca rezultat al activităţii umane.

În conformitate cu concluziile în ultimul deceniu anual temperatura medie a crescut mai ales în timpul iernii în regiunile de vest a Americii. În plus, ploile grele prelungite stabili America este acum de două ori mai probabil decât în secolul trecut, sezonul de plantare vegetatie prelungită cu o săptămână, şi statele de Vest este în prezent, inundaţiile record în ultimii 15 de ani. Aceste tendinţe negative sunt proiectate cercetătorii continua şi în viitor: temperatura medie anuală va creşte cu aproximativ două grade Celsius peste câteva decenii următoare, iar până la sfârşitul acestui secol va creşte cu 70-10 de grade. Probabil va afecta încălzirea vara decat iarna. Precipitaţii este de aşteptat să crească în iarna şi primăvara, în timp ce ploile de vara va scădea de contrast.

Având în vedere că temperatura şi umiditatea creşte, valurile de caldura se agravează calitatea aerului, creşte producţia de polen, de a declanşa formarea de ciuperci microbiene şi să conducă la apariţia unor focare de boli transmise prin muscaturi de insecte, estimarea epidemiologi american. De asemenea, autorii raportului cred că ploile intensivă va contribui la supraîncărcarea sistemelor de drenaj si statiilor de epurare a apelor reziduale, crescând astfel riscul transmiterii de boli infecţioase apă. Regiunea Marilor Lacuri, care conţine 20% din toate apele dulci a planetei noastre, de asemenea, ar putea confrunta cu un declin al nivelului apei, care afectează în mod negativ a ecosistemelor de coastă, populaţiile de peşti şi de transport maritim. Potrivit oamenilor de ştiinţă, unele dintre aceste efecte ale schimbărilor climatice este inevitabilă şi va necesita oameni şi animale capacitatea de a se adapta la noile condiţii.

AMI-tass.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137