Americanii s-au cerut să renunţe la hârtie facturilor pentru copaci

/ Vizionări: 4098

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Statele Unite ale Americii Reprezentanţii organizaţiilor de mediu PayItGreen Alianţa a cerut americanilor să abandoneze încasările de hârtie în favoarea plăţilor electronice, rapoarte de Reuters. Ecologiştii spun că, dacă traduse în sistem pentru transmiterea electronică a anunţurilor şi a plăţilor de 10 procente din stocul de locuinţe din SUA, sau aproximativ 11.4 milioane de gospodării, acesta va salva 905638 copaci pe an.

În plus, această abordare ar salva mai mult de 34 mii tone de hârtie şi pentru a evita care se încadrează în atmosferă 889 tone de gaze cu efect de seră şi trei milioane de galoane de ape uzate pe an. De asemenea, nu va mai fi nevoie de un camion 3071 pentru exportul de deşeuri de hârtie.

Conform Agenţiei pentru Protecţia Mediului, anual pentru cetăţenii americani emis facturi de 26 miliarde de hârtie şi avizele. Pentru americani ani umple 9000000000 ordinele de plată. La care consumă aproape 342500 de tone de hartie, 9 milioane de copaci şi 1.9 miliarde de galoane de combustibil.

PayItGreen Alianţa a fost înfiinţată în 2007 şi este o asociaţie non-profit de e-plăţi, care include peste 11.000 de instituţii financiare. Scopul organizaţiei - promovarea de plăţi pe Internet care nu necesită utilizarea facturilor de hârtie. membrii Alianţei includ organizaţii, cum ar fi compania financiar JPMorgan Chase, Bank of America, precum şi băncile, membrii ai U. S. Federal Reserve.

Anterior, administraţia Bush a anunţat intenţia de a elibera prima dată în istoria Statelor Unite, bugetul complet informatizat. Conform Departamentului de Management si Buget al Casei Albe se va salva 480 copaci, sau 20 de tone de hartie.