amestec artificială de soia: pilula pentru copii

/ Vizionări: 5608

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Bean asiatice: Fapte şi Fiction Nivelul de estrogen în sânge de copil, care a fost crescute în formulă pe bază de soia, depăşeşte cifra corespunzătoare pentru sugari, primind un amestec de pe bază de lapte, la 13000 la 22000 de ori. Sugarii care au fost crescute de soia amestec, pentru a primi zilnic pe kilogram de estrogen din o sumă echivalentă cu până la cinci ca ale pilulei.

În mai multe primele luni de viaţă copiii sunt de sex masculin trece printr-un stadiu de "val de testosteron", în perioada de nivelurile de testosteron pot fi la fel de mare ca cel al bărbaţilor. În acest stadiu nu există o programare "organismul sugarilor privind formarea sexuale masculine caracteristicilor secundare la pubertate, şi nu este vorba doar despre dezvoltarea organelor lor sexuale şi alte caracteristici fizice ale bărbaţilor şi masculinitate.

Experimentele pe animale sugerează că fitoestrogeni conţinute în soia sunt motive puternice pentru perturbarea funcţionării normale a sistemului endocrin. Este posibil că hrănirea sugarilor formulă de soia, care duce la eliberarea in sange de hormoni feminini care inhibă sinteza de testosteron, este unul din motivele de dezvoltare a patologiei la baieti, inclusiv dificultăţi de învăţare şi de distragere a atenţiei. Băieţi, care au fost expuse la DES sintetice estrogen, dimensiunea testiculelor dupa pubertate au fost mai puţin decât în mod normal.

Aproape 15% din fetele albe şi 50% din fetele negre semne de pubertate - cum ar fi mărimea sânilor crescut, iar aspectul vegetaţiei genitale - apar până când ajung la vârsta de opt ani. Unele fete, apar astfel de simptome, atunci când acestea nu au încă trei ani. Pubertate precoce la fete este asociată cu alimentaţia lor amestec de soia, precum şi expunerile faţă de aceste substanţe estrogenopodobnyh ca PCB şi DDE.

În plus, niveluri ridicate de fitoestrogeni în timpul sarcinii poate duce la consecinţe negative pentru dezvoltarea fătului, precum şi maturizarea sexuala a copilului.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm contactaţi:
Soia Alert!
PMB 106-380, 4200 Avenue Wisconsin, NW
Washington, DC 20016 Statele Unite ale Americii
sau pe site-ul http://www.soyonlineservice.co.nz