Amintiți-vă de trei lucruri bune care s-au întâmplat astăzi

/ Vizionări: 1842

хорошие вещи

 

Chiar dacă considerați că ați obținut succes fără nici un ajutor și că nu trebuie să fiți recunoscător față de alții, veți simți o adevărată explozie de fericire, spunând mulțumesc unei ocazii sau soartei. Acordați câteva minute pentru a-și aminti trei lucruri bune care s-au întâmplat astăzi.

O selecţie de imagini prezentînd animale cu o dispoziţie bună! (Foto)
O selecţie de imagini prezentînd animale cu o dispoziţie bună! (Foto)

În primul rând vă veți gândi despre evenimente majore: nu, nici o rudă îndepărtată nu mi-a lăsat moștenire; nu, nu m-au majorat la serviciu ... Iar apoi vă veți aminti cum dimineață ați ieșit afară într-o stare proastă - dar ați văzut soarele strălucind, și ați zâmbit. Și un coleg care de altădată nu vă observa v-a zâmbit pe neașteptate și v-a dat mâna pentru prima dată. Iar seara, când v-ați întors acasă, ați ajuns în timp chiar la începutul unei serii noi a filmului preferat. Această metodă deprinde un obicei de a aprecia bucuriile mici, discret transformând atitudinea Dvs. față de viață.

Un studiu realizat de fondatorul psihologiei pozitive, Martin Seligman, a constatat că acest exercițiu oferă un efect pozitiv de lungă durată (până la șase luni).

 

Sursa: eco-mir.org

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137