Animalele au evadat în masă din grădina zoologică din Kiev

/ Vizionări: 2858

Animalele au evadat în masă din grădina zoologică din Kiev

 

Animalele au evadat în masă din grădina zoologică din Kiev

Vulpea, opt porci spinoşi şi opt marmote au evadat din gradina zoologică din Kiev.

După cum s-a dovedit, animalele s-au folosit de defectele construcţiei, în timpul montării  volierei.

"În timpul construcţiei volierei a fost comisă o greşeală. Sub sol a fost pusă o grilă nespecializată, care cu timpul a putrezit ",- a spus directorului grădinii zoologice, Alexei Tolstouhov, pentru  Vesti.

Potrivit directorului,  vulpea şi porcii spinoşi au fost prinşi rapid - spre deliciul publicului ei se plimbau lângă case şi nu au opus rezistenţă. Însă cu marmote a fost mai complicat: acestea au săpat un tunel adânc şi s-au ascuns  în vizuini. Angajaţii grădinii zoologice acum încearcă să ajungă până la fugari, însă cu cât mai adânc ei sapă, cu atât mai departe se târăsc marmote.

De altfel, în această grădină zoologică, situată în raionul plin de viaţă al capitalei,  nu este prima evadare a animalelor. Nu cu mult timp în urmă a fugit cocorul încoronat, găsit apoi pe partea carosabilă a bulevardului Victoria – acesta aproape că nu a cauzat un accident rutier.

 

 

Sursa: forum.md

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137