Aplaudat? Tonic natural.

/ Vizionări: 3748

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

oameni * Ciupercã de 1 kg de usturoi insista 20-30 de minute într-un recipient închis ermetic înguste, apoi 400 g mic, mai saturate tulbureala de suc de usturoi amestecat cu suc de 24 de lămâi. Banca cu un amestec stocate în containere sigilate ermetic într-un loc răcoros întuneric. A se agita înainte de utilizare. Luaţi de metabolizarea o lingurita, diluat în prealabil într-un pahar de apă fiartă se răcească. După 1-2 săptămâni de somnolenţă irosit, imbunatateste starea generala de sanatate, măreşte eficienţa.

* 150 g de rizomi de ghimbir şi 0,8 l de vodcă să insiste într-un loc întunecos timp de două săptămâni, agitând din când conţinutul, sita, restul de a depăşi. Bea o lingurita de apa sau vin sec, de 2 ori pe zi înainte de mese ca un tonic excelent.

* 100 de grame de pulbere de seminţe de morcovi sălbatice amestecate cu 500 g de miere. Ia-o linguriţă de amestec de 2-3 ori pe zi timp de 30 minute înainte de masă şi o oră după masă, spălate în jos cu apa calda, - cu impotenţă, flatulenţă, lipsa poftei de mâncare.

* Se amestecă în părţi egale de suc de gulie volumul şi vin roşu, cum ar fi Cahors şi băuturi pentru 25-30 g de 3 ori pe zi, înainte de mese pentru a spori eficacitatea, exacerbarea de vedere, ca un diuretic bun, pentru îmbunătăţirea poftei de mâncare, la o întârziere a menstruaţiei, ca un mijloc de imbunatateste somnul şi calmant cardiac, ceea ce face abundente de sex feminin-lapte.

* 15 g de rădăcini uscate elecampane sub formă de praf se toarnă 1 / 2 cană cu apă şi se fierbe timp de 30 de minute, de scurgere, se adaugă bulion 1 / 2 cană de zahăr şi se încălzeşte până când se dizolvă, se amestecă cu 0,5 litri de vodca, a aduce un abces, se răceşte. bea perfuzie pentru tonifierea organismului, eliminarea oboselii fizice şi mentale.

Sursa: vedrussa.org.ua o condiţie prealabilă Dar-prirodi.ru