Aromateropiya pe plante medicinale.

/ Vizionări: 8928

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Aromateropiya pe plante medicinale. Plimbări în pădure toamna sunt deosebit de fermecător. Foşneau căzut în picioare frunze. Revenind la pădure, ne simţim o explozie de energie revigorant. Acesta nu este un accident. Miros de frunze uscate tseleben. plante uscate emit substanţe chimice care sunt puternic efect de vindecare. Poate cunoaşterea proprietăţile lor vă va ajuta să "ridice" un buchet pentru casa.

Crengi uscate de stejar emit substanţe care reduce semnificativ presiunea sangelui si elimina durerile de cap însoţitor, ameteala, ritm cardiac excesive. Dacă dormitorul tau va sta buchet de stejar din 3-4 ramuri, va fi capabil să facă faţă cu insomnie si iritabilitate. În acest caz, filiala teren, efectul mai dau.

Mesteacan uscat "matura" respira utile în forma severă a bolii pulmonare cronice. Acesta imbunatateste functia pulmonara, scade dispnee, tuse, facilitat de selecţie a spută vâscoasă. Dvs. de respiraţie la pacienţii cu boli cardiovasculare.
Dacă veţi completa Oregano uscat colectate în toamnă, o perna, visezi sa se apropie, o cădere de presiune, cu toate acestea, utilizarea oregano, aroma care poate provoca un efect diuretic, nu este recomandat în timpul sarcinii.
Frunze uscate de podbal, cusute intr-o perna sau chiar stabilite în castron, au un puternic anti alergice şi antispastice de acţiune, pentru a facilita separarea sputei atunci când tuse. Sansa de a efectului terapeutic măsurabile în angină pectorală. Substanţele produse de toamna de mentă piper, util în cazul bolilor de inima, arteroscleroza cerebrală. Ele reduc ritmul cardiac, ameţeli, reducerea aritmie. Mai ales menta eficiente "spiritul" în acele cazuri în care bolile de inima este complicată de boli ale aparatului respirator.
Mirosul de cimbru uscat face respiraţie mai uşoară, reduce frecvenţa, calmeaza, luptîndu-se cu insomnie.

/ Articles/17Jan07_aromaterapia_files/aroma1.jpg
De mai sus am vorbit de un efect treptată a mirosului neplacut al corpului de plante uscate, care sunt în casă. Cu toate acestea, mirosurile pot schimba foarte repede starea de spirit - nu pentru că nimic nu aromaterapie este foarte popular în întreaga lume.
Vă puteţi imagina următoarea scenă: o dimineaţă de toamnă ploioasă te trezeşti şi simţi că te ridici nu vrei. Afara, ploaie, sufletul gri şi trist, şi totuşi nevoie pentru a începe o nouă zi. Deci, cand te duci la bucătărie pentru a pune fierbătorul, nu uitaţi să aruncaţi în priză arzătorul de piper negru. Mirosul de piper de ardere - este un remediu perfect impotriva apatie, depresie si melancolie. Atâta timp cât micul dejun, starea ta de spirit se va îmbunătăţi.
Ia aromakuritelnitsu sau apte pentru arderea unor feluri de mâncare şi să încerce să ardă un pumn de tocat într-o râşniţă de cafea uscate, coji de fructe citrice. Alege ceea ce este astazi potrivit pentru tine.
Mirosul de coji de portocale a crea o stare de spirit vesela, reduce efectele stresului, ajută cu insomnie. Aroma Grapefruit promovează, de asemenea, o dispozitie buna, dar are de asemenea un efect tonic. Lamaie curata camera cu miros de peşte şi fumul de tutun, contribuie la depăşirea disconfort emoţional, dă tărie, liber de povara vieţii de zi cu zi. Mirosul de oboseală mandarine ameliorează, reduce tensiunea şi frica.
În acelaşi aromakuritelnitse puteţi arde unele ierburi uscate, condimente care sunt extrem de utile.
Frapant oregano planta da un puternic efect bactericid, este recomandat la lumină în timpul epidemiilor de gripă. Cimbru dă curaj şi consolidează dorinţa de acţiune şi a capacităţii de compasiune. Sage curăţă aerul şi lauchshaet memorie. Mirosul de busuioc ardere activează activitate intelectuală. Aroma sa puternica, cu toate acestea, este contraindicată la pacienţii cu epilepsie şi femeile gravide.
fum dulceag de muşcate de ardere eliberatoare, creaza o atmosfera armonioasa de comunicare. Molid - instrumentul ideal pentru a ridica starea de spirit cu un sentiment de singurătate. Pine dezinfecteaza aer, restaurează echilibru emoţional. Scorţişoară creează un sentiment de atmosfera de acasa, caldura si calm, confortabil, elimină senzatie de apasare si frica, întăreşte inspiraţie, creativitate inspiră. Melissa elimina coşmaruri, liniştitoare, salvează de la migrene.
Aromaty si zumzet de albine în mai multe zile insorite de vara, e distractiv nu se încheie în grădina de vară. Se poate aduce în casă, să se stabilească în bucătărie, dormitor sau baie. ierburi cu grijă depozitate şi flori ne va încânta toate prin vara si de iarna pentru a amintesc de o zi insorita in gradina de ierburi.
Ierburi aromatice însoţească o persoană a lungul istoriei umane. Conservate manuscris antic egiptean datând din 2800 î.Hr. prezinta modul de utilizare în momentul de plante astfel de populare ca şi acum, ienupar, menta si oregano. În lumea antică (Egipt, Grecia, Roma, China şi India), ierburi aromatice folosit la gatit, la fabricarea de cosmetice si parfumuri, pentru îmbălsămare, şi medicină. Distribuţia a Imperiului Roman la nord şi a contribuit la răspândirea în continuare a naturalizării multe plante sud în centrul şi nordul Europei. În Renaştere, care începe înflorirea ştiinţei şi al Europei moderne, proprietăţi medicinale din plante au studiat serios. În secolele 16-17. din Europa au fost numeroase ierburi din America, utilizată în mod tradiţional de indienii din America de secole. Procesul a fost în direcţia opusă: colonialişti timpurie au adus cu ei plante lor obişnuite şi naturalizarea lor pe cealaltă parte a Atlanticului.

Lumea se confruntă din nou un ierburi şi condimente rapidă pasiune. Cu imigraţia în creştere şi înflorire a multiculturalismului în lumea modernă a venit un mare interes în tradiţiile şi bucătăria de diferite naţionalităţi, şi a primit, prin urmare, o nouă rundă de distribuţie a ierburilor aromatice şi condimente.

Noi nu va încerca să "îmbrăţişeze fără margini" şi atinge chiar utilizării medicale a plantelor. Noi vorbim doar despre acele plante care pot fi folosite cu uşurinţă acasă, fără nici un tratament special.

plante aromatic sunt utilizate în mod tradiţional pentru aromatizarea şi decorarea spaţiilor de lucru, cu atât mai mult că aceste două funcţii în ele, ar fi dificil de separat unele de altele. În plus faţă de compozitii bine-cunoscute din flori uscate, merită astfel de bijuterii minunate la domiciliu ca popuri (de la un potpuriu franceză) de plante sau lumanari parfumate casă.

Pentru a stabili în mod independent popuri pe gustul dvs., ridica mirosuri şi plante frumoase, boboci sau petale uscate şi ei. Apoi le plasa într-un borcan închis ermetic si se lasa la dozator într-un loc întunecos timp de câteva săptămâni. Pune un recipient frumos şi puneţi-l în dormitor, baie sau living. Prelungi popuri mirosul până vara viitoare, puteţi utiliza o pereche de picaturi de ulei esential. taxe de livrare pentru popuri nesfârşită. Popuri în cochilii, pe care le vedeţi în imagini, din petale de trandafir si cuisoare frunze parfumate Pelargonium, fenicul, salvie si menta, galbenele inflorescenţă, levantica, Monard, Alyssum, oregano, fuchsia, heliotrop.

Pentru uz casnic de ceai relaxare naturale din proaspete sau uscate de musetel (Anthemis, Chamaemelum sau Matricaria), în care aroma puteţi adăuga un pic de miere sau o felie de lamaie. Am scris deja despre relaxare bai cu uleiuri esentiale (articolul timp pentru tine pentru martie 2004). În prezenţa ierburi proaspete, le puteţi folosi în loc de eteruleiuri x. cravată Doar un pachet de plante sub jet de apă şi să umple de baie. Puteţi pune, de asemenea, ierburi proaspete într-un sac de tifon, cravata-l şi puneţi-l în baie. Pentru aceste bai sunt perfecte cimbru, lavanda, muşcată, menta, maghiran, petale de trandafiri, Monarda, rozmarin.

Aşa cum este atât de la modă în timpul nostru New Age de vopsea verde natural pentru lână şi ţesături sunt folosite: soc negru frunze şi urzici la verde, frunze şi trunchiuri de tataneasa, flori de musetel (tinctoria Anthemis şi vulgare Tanacetum), goldenrod, boabe de ienupăr, petale de galbenele si andocare pentru galbene; soc spre purpurie, must flori St John's pentru un rădăcini Filipendulae ulmariae bej la negru.

ierburi aromatice în grădină

ierburi aromatice - ornament gradina perfecta. În plus faţă de beneficiile sale, fără îndoială, ele pot fi utilizate ca plante ornamentale pentru nevoile gradina diferite: garduri vii de joasa si inalta (arbore de laur, lavanda, rozmarin, isop), de acoperire de sol (cimbru), pentru rockeries, pentru paturi de flori, containere si chiar ca o Topiary (arbore de dafin, rozmarin) - fire de păr pe un model de plante. Multe plante pot fi cultivate ca plante de bine pe piaţa internă.

grădini tradiţionale ierburi întotdeauna create pentru anumite scheme, de plantare în acestea au formă geometrică stricte. grădini recente informale permite orice desene sau modele. Ele dau impresia de dezordine artistică, dar puteţi fi sigur de această tulburare aparent este o muncă serioasă, planificare riguroasă şi bun gust.Jan Koreush.
2007