Atenţie! Gen Scorpion. (Video)

/ Vizionări: 3672

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

organism modificat genetic sau OMG - un organism viu, ADN-ul este implantat gene străine, care face ca acest organism o proprietăţi incredibil. Deja inginerie genetică folosind creează mai mult de 25 la sută din toate drogurile din lume, inclusiv de insulină, de care depinde viata de 180 de milioane de persoane cu diabet zaharat. Genetica promisiunea că în curând să fie animale transgenice, organele donatorului, care sunt transplantate la om.

S-ar părea că ar putea fi mai bine! Alimentele nu medicament! Dar în timp ce tratamentul cu produsele alimentare este posibilă numai în viitorul îndepărtat. Şi în acest - se tem pentru că OMG-urilor nu poate fi vindecat, şi au mutilat - mult mai mult! Oponenţii de OMG-uri a fost numit o masă alimente Frankenstein si nu se grabesc sa-l cumpere. Ce se întâmplă dacă muscaturile de scorpion gena!

Anul: 2009
Gen: Documentar
Eliberat: Rusia
Regia: Michael Bobrovnik

Jucatorul va arăta în acest alineat

var s1 = new SWFObject('http://ecology.md/player.swf','mpl','600','465','9'); s1.addParam('allowfullscreen','true'); s1.addParam('allowscriptaccess','always'); s1.addParam('flashvars','file=http://380.gt2.vkadre.ru/assets/videos/1f63951798467740.vk.flv'); s1.write('preview');