Aura alimentară

/ Vizionări: 5172

Aura alimentară

Aura alimentarăVreau să citez rezultatele unor experimente,  descrise în cartea lui M.I. Volosianco şi I.A. Potapov „Alchimia întineririi organismului. Abordare netraditională". Unul dintre experimente a fost, după cum urmează.

Iniţial, şobolanii nou-născuţi au fost hrăniţi cu laptele natural, de la care ei  au huzurit şi au crescut rapid. Dar apoi, laptele a fost înlocuit cu un amestec artificial, care, după componenţa sa, a fost complet identic cu laptele natural, până la enzime. Unica diferenţă dintre acest amestec şi laptele natural a fost în faptul că ingredientele sale nu au fost obţinute din materie vie, ci artificială. Însă, ca urmare a substituţiei, şobolanii au început să moare unul după altul.

De ce ? La urma urmei, ei primeau în continuare întreaga gamă de proteine, grăsimi, carbohidraţi, vitamine, minerale, enzime şi toate celelalte componente ale laptelui natural, dar, în formă unui amestec artificial. Însă durata vieţii a şobolanilor pe hrană artificială a fost chiar mai scurtă, decât pe apă simplă.

La următoare etapă a experimentului în amestecul artificial au început să adauge un pic de lapte natural, doar câteva picături. Ca rezultat, şobolanii din nou s-au simţit foarte bine, au devenit  ageri şi vioi ca şi altă dată. Ce a conţinut laptele natural, şi ce a lipsit într-un amestec, fabricat artificial? La urma urmei, amestecul aproape sută la sută, reproducea compoziţia moleculară a laptelui. Cu toate acestea, acest lucru nu a fost suficient pentru a susţine viaţa în şobolani.

Aura alimentarăConcluzia aici ar putea fi următoare: savanţii au creat un amestec artificial, dar nu au inclus în structura lui doar un element inerent tuturor lucrurilor vii - o structură de câmp invizibil, cunoscută sub numele de "biocâmpul", "aură", "suflet". Este cunoscut faptul că toate fiinţele vii posedă biocâmpul, de îndată ce acesta dispare, organismul viu imediat se transformă într-un fara viaţă,  în cadavru.

Experimentul de mai sus ne permite să aflăm că biocâmpul posedă nu numai fiinţele vii, dar şi alimente. Biocâmpul este energie. A doua lege a termodinamicii afirmă: "Energia este luată de nicăieri şi nu dispare nicăieri, ci doar se transformă dintr-o formă în altă". Organismul uman, de asemenea, are această energie, numită biocâmpul. El primeste aceasta energie din alimente. Această energie  este atât de puternică, încât chiar şi o minusculă fracţiune din aceasta este suficientă pentru a menţine funcţiile vitale ale organismului.

 

Andrei Polipovich

Sursa