Australia a recunoscut oficial vegetarianismul

/ Vizionări: 4104

Австралия официально признала вегетарианство

 

 

Conuri uriaşe
Conuri uriaşe

Consiliul Național pentru Cercetare în Domeniul Sănătății și Medicinii din Australia, autoritatea oficială principală din ţară în domeniul sănătăţii, a recunoscut poziția Asociaţiei Dieteticienilor din America în ceea ce privește vegetarianismul, pe care experţii au expus-o în ultima ediție "Recomandări privind alimentaţia", recunoscând astfel că dietele echilibrate vegetariene și vegane nu sunt doar acceptabile pentru toate grupele de vârstă ( inclusiv copiii, femeile însărcinate și mamele care alăptează), dar pot avea, de asemenea, un impact pozitiv asupra sănătății umane. Vă amintim că asociația non-guvernamentală de nutriţionişti din Australia de mult timp susține această poziţie.

În "Recomandări privind alimentaţia" sunt prezentate alternative vegetale la produse de origine animalieră și se indică faptul că utilizarea alimentelor vegetale, cum ar fi nuci, seminţe, cereale, boabe şi fasole, crește diversitatea dietică și poate servi drept o sursă valoroasă de proteine şi alte elemente nutritive, care oamenii în mod tradițional sunt obişnuiţi să le caute în produsele alimentare de origine animalieră, ceea ce poate contribui la prevenirea obezităţii, diabetului zaharat, hipertensiunii arteriale, nivelul ridicat de colesterol și a unui număr de diferite tipuri de cancer.

 

 

Sursa: vk.com

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137