Australienii sunt obosit de a lupta pentru mediu ale planetei

/ Vizionări: 2934

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Australia "Oboseala verde" prinsă locuitorii din Australia, în lupta pentru mediul înconjurător. Acest lucru este demonstrat de rezultatele unui sondaj realizat printre 1500 de cititori australian "Reader's Digest.

Locuitorii din continent a cincea sunt conştienţi că schimbările climatice reprezintă o problemă globală. În plus, australienii încercare proprii pentru a păstra integritatea ecologică a Pământului, economisirea de energie electrică, apă şi gaze. Între timp, cele mai obosit de audiere la nesfîrşit despre faptul că umanitatea este dăunătoare perturbă activitatea sa de pe planeta.

In ciuda faptului ca Australia este una dintre cele mai secetoase locuri din lume, 85 la sută din populaţie să nu acorde atenţie la cât de mult apa este utilizată pentru tratarea apei, rufe, masina de spalat vase. Astfel, 31 la sută din respondenţi au afirmat că se simt criminali, atunci când ia un duş mult de 4 minute. Risipitor cei mai mulţi utilizatori a resurselor de apă sunt recunoscute de către bărbaţi. De exemplu, atunci când vă spălaţi pe dinţi sau de ras cele mai multe dintre ele fără ţintă pe robinet şi nu cred că despre apă curgea mult modul în zadar.

Ecologistii apel de a proteja natura, renunţând la utilizarea de pungi de plastic. Cu toate acestea, 94 la sută dintre australieni nu asculta astfel de declaraţii. Cel mai greu să renunţe la confortul la care te obisnuiesti de ani de zile.

De exemplu, 20 de procente dintre cei intervievati se simt vinovaţi atunci când iau un dus, de cotitură la robinet pe deplin explozie. În acelaşi timp, 22 la sută au recunoscut că de multe ori arunca gunoaie în locuri neautorizate, 19 la sută nu a stinge luminile atunci când pleca de acasă. Potrivit sondajului, 98 la sută cred că a contribui la lupta pentru mediu, dar numai 3 la sută de cuvinte nu sunt fapte.

Sursa AMI-TASS

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137