Autobuzele în bată de benzină vor rămîne în trecut! Începe era electrobuzelor

/ Vizionări: 1296

К 2020 году в Гуанчжоу все работающие на бензине автобусы будут заменены на электробусы

Industria constructoare de maşini electrice se dezvoltă fulminant. Deja în multe oraşe ale lumii există staţii de alimentare pentru maşinile electrice, lar rînd sînt electrobuzele. Este cel mai silenţios şi mai curat transport. Nu poluează aerul şi nu consumă benzină. Viitorul aparţine lor şi el deja începe astăzi.

Anul acesta, Guangzhou / centrul administrativ al provinciei Guangdong, China de Sud / va începe înlocuirea a mii de autobuze alimentate cu benzină cu pe noile maşini ecologice şi mai eficient din punct de vedere energetic

Masinile viitorului ar putea fi alimentate cu benzina produsa de bacterii!
Masinile viitorului ar putea fi alimentate cu benzina produsa de bacterii!

Conform planului, substituirea totală a autobuzelor pe bază de benzină şi motorină cu electrobuze se va încheia pînă în 2020. Astfel, pînă atunci în Guangzhou vor circula circa 30 de mii de unităţi de transport public, inclusiv taxi şi autobuze, ce vor funcţiona în baza noilor surse de energie.

Totodată, pentru a stimula vînzările electrocarelor, autorităţile planifică să ieftinească aceste modele, precum şi să reducă preţurile la deservirea tehnică alor, să construiască mai multe staţii de alimentare. Pînă în 2020, în oraş vor fi peste 120 de mii de electrocare private.

Noile măsuri prevăd că numărul parcărilor cu posibilitatea încărcării electromobilelor va trebui să constituie cel puţin 30% din numărul total a locurilor de parcare lîngă oficii, centre comerciale şi restaurante. Municipalitatea intenţionează să instaleze 100 de mii de staţii de alimentare pînă în 2020.

Sursa: russian.news.cn