Autoritățile își propun să relanseze economia țării cu ajutorul turismului

/ Vizionări: 212

Власти Молдовы намерены возродить экономику страны с помощью туризма

Deși datele statistice arată că în Moldova contribuția turismului în produsul intern brut este minoră, autoritățile sînt convinse că țara noastră are un potențial pe care poate să-l dezvolte.

În cadrul ședinței Grupului de lucru pentru elaborarea Programului Strategic de Dezvoltare a Turismului în anii 2020 – 2030, responsabilii de la minister au ajuns la concluzia că turismul poate fi un bun factor pentru relansarea economiei țării. În cadrul ședinței au fost prezentate rezultatele analizei situației în domeniul turismului din Republica Moldova și au fost discutate tendințele naționale și internaționale pe piața turistică. De asemenea, au fost analizate date statistice și documente strategice referitoare la turism, au fost organizate ateliere de lucru și au fost efectuate vizite la unele destinații turistice din teritoriu.

Letonia: Oraşul soarelui
Letonia: Oraşul soarelui

Astfel, pe parcursul lunilor octombrie – noiembrie va fi elaborat proiectul Programului Strategic de Dezvoltare a Turismului în anii 2020 – 2030 și a Planului de acțiuni pentru implementarea acestuia, iar la sfîrșitul lunii noiembrie vor fi organizate o serie de consultări prealabile cu mediul de afaceri, autoritățile publice și membrii Grupului de lucru pe marginea proiectelor elaborate.

Citește mai mult: noi.md

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137