ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Autorităţile din Sardinia au decis să revizuiască politica energetică ca urmare a acţiunilor de la Greenpeace



Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

RIA Novosti.

Autorităţile din insula italiană Sardinia a anunţat decizia sa de a resturi planuri pentru energie din sectorul regiune, pentru a îndeplini obiectivele UE de combatere a schimbărilor climatice, potrivit serviciului de presa al Greenpeace organizaţie de mediu, cu referire la ministrul Mediului din regiune.

Această putere de decizie din Sardinia a luat în legătură cu acţiunea de la Greenpeace, atunci când activiştii blocat o bandă de duminică, transportoare, împiedicând astfel aprovizionarea cu cărbune de putere Fiume Santo, detinut de compania E.ON. Deci, ecologiştii au protestat împotriva planurilor autorităţilor şi companiilor de energie pentru a spori capacitatea de centrale electrice pe cărbune în regiune şi a cerut o mai mare utilizare a energiei eoliene, se spune în raport.

Suspendarea PCCE în Sardinia este a doua acţiune în cadrul proiectului "Părăsiţi de cărbune: Salvaţi Clima" ("arderea cărbunelui Stop, salvaţi climatul"), care Greenpeace intenţionează să organizeze în 11 de ţări din Europa şi din bazinul mediteranean să îndemne guvernelor de a reduce emisiile gaze cu efect de seră, care este una dintre principalele cauze ale schimbărilor climatice. Proiectul este temporizat la a patra rundă de negocieri a Naţiunilor Unite privind schimbările climatice care va avea loc în decembrie în Polonia.

Greenpeace 17 10 a urcat la 150 de metri de macara de incarcare de cărbune în centralele electrice în oraşul Civitavecchia lângă Roma şi-a petrecut-l toata ziua in semn de protest faţă de cărbune centrale electrice de ardere.

"În această acţiune (duminica) ne-am întâlnit cu ministrul Mediului din regiune, care a anunţat intenţia de a revizui locale politicii energetice a Guvernului. Greenpeace salută această ştire,. Intentionam pentru a menţine embargoul în loc multe zile, dar a încetat să mai deţină raliu, luându-se în în atenţia autorităţilor locale de a schimba cursul ", - a declarat reprezentantul Greenpeace Italia, Giuseppe Onufry (Giuseppe Onufrio).

Ca rezultat al arderea cărbunelui produce aproximativ o treime din gazele cu efect de seră care intră în atmosferă. ţările UE sunt de planificare până în 2020 să reducă emisiile de dioxid de carbon din atmosferă cu 30%.

Potrivit Greenpeace, compania E. ON intentioneaza sa investeasca 50 miliarde de euro în extinderea facilităţilor sale în Europa, dar în domeniul energiei regenerabile va fi investit 6 miliarde de euro. E. ON intenţionează să construiască opt fabrici noi, pe bază de plante de cărbune din Germania, Belgia, Marea Britanie şi Olanda (costul fiecărui este estimat la 1,2 miliarde de euro).

"Dacă suntem de a preveni schimbările climatice catastrofale, avem nevoie de o revoluţie de energie.. Companii precum E. GN trebuie să acţioneze în mod responsabil Ei trebuie să se oprească investesc milioane de euro în noi centrale electrice, cărbune şi investesc în energia regenerabilă şi eficienţa energetică", - Reprezentantul Greenpeace a declarat Agnes de Ruyigi (Agnes de Rooij).

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 21 octombrie 2008 16:22
Vizualizări: 2154

Citiţi de asemenea

La mama mea, după vârsta de 50 de ani, începuseră să îi amorțească uneori degetele de la mâini și picioare. O prietenă, ...
87
Acesta este Lacul Cerkel-Kel din Kabardino-Balkaria. Face parte dintr-un grup de cinci lacuri, în care nimeni nu se scal...
84
Rețeta de varză murată fără sare de la Pola BragaDe ce am decis să scriem această rețetă, în ciuda faptului că există o ...
186
Jungla Amazonului este unul dintre cele mai puțin explorate locuri de pe Pământ. Mulți căutători de aventuri încă dispar...
174