Barba este direct legată de abilităţile de luptă

/ Vizionări: 5524

Studiile efectuate de către Pentagon arată că barba unui militar influenţează în mod direct abilităţile lui de luptă!

 

Tampa, Florida : uitaţi de armament sau sisteme sofisticate de orientare. Cel mai nou instrument pus la dispoziţia unităţilor militare este barba.

Într-un raport publicat de grupul de cercetare Xegis Solution, se spune că barba este direct legată de eficacitatea unităţilor militare.

"Am luat 100 persoane, dintre care 25 comandouri aveau barbă și 25 nu aveau, 25 de militari erau din unităţi de armată regulată, lor li s-a permis să crească barba în scopul de cercetare și ultimii 25 fără barbă. Toţi soldaţii au participat în confruntările militare din Afganistan".

Rezultatele cercetării au fost uimitoare, din 50 de militari avînd barbă, nimeni nu a fost rănit sau ucis, exactitatea tragerii la ei a fost mult mai mare decît la soldaţii fără barbă. La militarii fără barbă a fost descoperit un nivel ridicat de defecțiuni ai armelor personale și cu ei tot timpul se întâmpla ceva neprevăzut.

Comandantul, general James Mattis E., a emis o declarație pentru toate trupele din zonele de război:

"A sosit timpul pentru Forțele Armate să accepte faptul că bărbile salvează viețile".

"În lumina acestor informații, noi vom cere ca toți bărbații să aibă totdeauna cel puțin un centimetru de păr pe faţă. În plus, oricărei femei care-şi poate creste părul facial, se recomandă să facă același lucru".

 

Наличие бороды имеет прямое отношение к боевой эффективности 

 

 

Sursa: via-midgard.info