Barca — Casa

/ Vizionări: 8418

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Plutitoare Ecohouse
Designer industrial Orhan Cileli elaborat mediul în condiţii de siguranţă acasă-navei , care pot fi folosite nu numai pe apele buna de lacuri şi râuri, dar şi în ocean apele tulburi. Punctul întreaga parte subacvatice din casa, care nu îi permite să predea chiar şi o furtuna foarte puternica.

Baza de proiectare a fost luată de către un flotor ordinare, care este temelia stabilităţii că partea de jos este greu de sub apă, care nu îi permit să predea. În conformitate cu circumferinţa de origine este un inel plutitoare, care joacă, de asemenea, rolul de punţi externe şi poate servi ca un dig pentru alte active de topire.

Punctul forte al casei ataşat la acrilice panouri întărit că vyterzhivayut presiune furtuna valuri mari. Acest lucru face posibil de a utiliza casa de pe ocean. O altă provocare cupola acrilice - este de colectare a apei de ploaie, care curge pe panourile într-un jgheab speciale, şi de acolo, care trece prin filtru se încadrează în rezervorul de apă proaspătă. Aceasta apa poate fi folosită pentru băut şi de irigare.

Gradina de pe puntea superioară este-sistem de aer condiţionat din casă. Razele soarelui care trec prin vârfurile de copaci au timp suficient să se răcească înainte de a ajunge în zonele rezidenţiale. apa de mare ajută de asemenea la starea camerei să se răcească în jos partea de jos a casei.

La partea de jos a casei instalate motoare, de lucru privind energia de curenţii oceanici şi energia solară. Acest lucru face posibil să se mute acasă.

Cu aceasta nava va puteti bucura de confortul unei case obişnuite, fiind în acelaşi timp în ocean.
Plutitoare EcohousePlutitoare EcohousePlutitoare EcohousePlutitoare EcohousePlutitoare EcohousePlutitoare Ecohouse


Barca-house si alte eco-case pe Eco-way.org


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.