Băuturile dulci cauza cancer

/ Vizionări: 4252

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Сладкие напитки вызывают рак Oameni care, cel puţin două ori pe săptămână, de băut îndulcit bauturi racoritoare, risc mult mai mare de cancer de pancreas - o moarte şi forma rara de cancer, rapoarte de Reuters, care citează date de la cercetarea realizată în Singapore. Studiul a implicat 60.000 de oameni.

Cu toate acestea, sa constatat că cei care prefera bauturile acidulate sucuri de fructe, riscul de cancer pancreatic sunt supuse la o mai mică măsură mult. "Conţinut în băuturile de zahăr poate cauza cancer, dar cei care preferă băuturile îndulcite, sunt adesea marginal utile, precum şi alte obiceiuri de sănătate", - spune Mark Pereira, care a condus cercetarea (Marcu Pereira) de la Universitatea din Minnesota.

Conţinut ridicat de zahăr în băuturi poate duce la creşterea insulinei din sânge, ceea ce oamenii de ştiinţă cred că contribuie la cancer de pancreas. Insulina ajută la asigurarea procesului de metabolism în organismul uman, şi produse în pancreas.

Într-un raport cu privire la un studiu care a Pereira si colegii sai au publicat in jurnalul Cancer Epidemiology, Biomarkerii şi prevenirea, spune că în 14 ani studiind 140 de voluntari au participat la experiment sunt carcinomul bolnavi. Cei care au de două ori pe săptămână sau mai des, bea băuturi dulci, riscul de boală a fost de 87% mai mare.

Singapore, a spus Pereira - o ţară bogată, cu o sănătate excelentă. de recreare preferate ale populaţiei - produse alimentare şi de cumpărături, care indică faptul că aceste studii sunt relevante pentru ţările dezvoltate occidentale.

Sursă