Beneficii unice ale nucilor încolțite

/ Vizionări: 2726

După conținutul de substanțe nutritive, nuca depășește

Beneficii unice ale nucilor încolțite

După conținutul de substanțe nutritive, nuca depășește:

- Pîinea de grîu de 3 ori,

- Cartoful de 7 ori

- Merele de 12 ori,

- Laptele de vacă de 10 ori

- Pentru satisfacerea necesarului zilnic a consumului de grăsimi, este nevoie de 20 de nuci. Uleiul de nucă conține mult acid linolenic, fapt ce are un efect benefic asupra dezvoltării organismului, prevenirea aterosclerozei, normalizarea tensiunii arteriale;

- Nucile necoapte conțin multă vitamina C, ce depășește conținutul de vitamina C în citrice și coacăza neagră. Nucile elimină oboseala, refac puterile, conferă vitalitate.

Această rețetă va ajuta la:

Întinerirea organismului la nivel de celule

Restabilirea sistemului imunitar și nervos

Curățarea sistemului sanguin

Eliminarea toxinelor din organism

Modul de preparare:

Peste 1 kg de nuci necurățate se toarnă apă rece. Apa trebuie să acopere nucile. Se țin pe pervaz timp de 2 săptămîni, apa trebuie schimbată peste o zi. De 2 ori pe zi nicile trebuie amestecate.

Peste 2 săptămîni nucile sînt gata de întrebuințare. Nucile trebuie ținute în frigider (în partea de jos) în aceeași apă.

Norma zilnică – cîte 3 nuci curățate dimineața și seara.

Se consumă cu precauție în cazul pancreatitei.

 

Sursa: fithacker.ru